Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@asha píše:
Bavlneny puncochace, ktery se tahly jeste pul metru za nama
Já mám depresi z punčocháčů ještě teď, ve škole byl king ten, kdo je neměl ![]()
@78mamina píše:
Ty jo máš užasnou pamět ano malej FrantišekA co jsem milovala byli lovci mamutu
A Broznovy poklad… A Osada havranu ![]()
@78mamina píše:
A co teprve sněhule s tou blbou vyndavací vložkou
Jo a navíc měli vždy jen pár typů, takže si pamatuju, jak ve 4. třídě měla půlka třídy ty samé, červené nahoře, modrá dolní polovina (druhá půlka třídy měla žlutomodré
).
Tak si představ, že ještě jednu doma mám. Tatínek kdysi mamince koupil pletací stroj, tak jsme chodili s bráchou „oblíkaný“ jinak. Mamča šikovná, tak nás obšila a obpletla
. Dodneška si pamatuju na soušku učitelku na češtinu, která mi vynadala, jak to chodím do školy oblíkaná, protože jsem měla na džínech udělanou růži ![]()
A souška pionýrská vedoucí mi do posudku na pionýrský tábor napsala, že mě nedoporučuje, protože se učím imperialistický jazyk - angličtinu ![]()
První československá barevná televize zn. Tesla ještě bez dálkového ovládání. Před 5 lety dosloužila. Seriály Nemocnice na kraji města, Sanitka. Dovolené u Balatonu.
@Samamama píše:
Jo a navíc měli vždy jen pár typů, takže si pamatuju, jak ve 4. třídě měla půlka třídy ty samé, červené nahoře, modrá dolní polovina (druhá půlka třídy měla žlutomodré).
já měla ty červenomodré- ano jako pulka třídy ![]()
@Tarinka píše:
Já mám depresi z punčocháčů ještě teď, ve škole byl king ten, kdo je neměl
Ten hnusny mokry vytahany konec… Mela jsem chut to ustrihnout.
@Silky123 píše:
@ashaTak si představ, že ještě jednu doma mám. Tatínek kdysi mamince koupil pletací stroj, tak jsme chodili s bráchou „oblíkaný“ jinak. Mamča šikovná, tak nás obšila a obpletla
A souška pionýrská vedoucí mi do posudku na pionýrský tábor napsala, že mě nedoporučuje, protože se učím imperialistický jazyk - angličtinu. Dodneška si pamatuju na soušku učitelku na češtinu, která mi vynadala, jak to chodím do školy oblíkaná, protože jsem měla na džínech udělanou růži
@78mamina píše:
Ty jo máš užasnou pamět ano malej FrantišekA co jsem milovala byli lovci mamutu
My je četli ve třetí třídě, já vždycky jako holčička snila, že se v čase přestěhuju k nim, že budu mít na sobě modrý šatičky, který jsem zrovna nosila do školy a že budu mít samopal
a že oni mě budou hrozně zbožnovat, protože dokážu zastřelit mamuta
ať žije Kopčem a Veverčák ![]()
… a taky dny česko-sovětského přátelství. V družině se vyndaly knížky, matrjošky a děti nakupovaly jak o život ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
ono se z těch pytlíků totiž něco vyrábělo, teda pokud se mi to s něčím neplete.
Háčkovaly se z nich tašky. A používala jsem je na zdobení dortů místo hadrových pytlíků.