Retro pokec :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10680
5.7.13 23:07
@asha píše:
Bavlneny puncochace, ktery se tahly jeste pul metru za nama :lol:

Já mám depresi z punčocháčů ještě teď, ve škole byl king ten, kdo je neměl :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.7.13 23:07
@78mamina píše:
Ty jo máš užasnou pamět ano malej František :( A co jsem milovala byli lovci mamutu :)

A Broznovy poklad… A Osada havranu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
5.7.13 23:08
@78mamina píše:
A co teprve sněhule s tou blbou vyndavací vložkou :P

Jo a navíc měli vždy jen pár typů, takže si pamatuju, jak ve 4. třídě měla půlka třídy ty samé, červené nahoře, modrá dolní polovina (druhá půlka třídy měla žlutomodré :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123

@asha

Tak si představ, že ještě jednu doma mám. Tatínek kdysi mamince koupil pletací stroj, tak jsme chodili s bráchou „oblíkaný“ jinak. Mamča šikovná, tak nás obšila a obpletla :). Dodneška si pamatuju na soušku učitelku na češtinu, která mi vynadala, jak to chodím do školy oblíkaná, protože jsem měla na džínech udělanou růži :)

A souška pionýrská vedoucí mi do posudku na pionýrský tábor napsala, že mě nedoporučuje, protože se učím imperialistický jazyk - angličtinu :)

• Citovat
  • Upravit
79

První československá barevná televize zn. Tesla ještě bez dálkového ovládání. Před 5 lety dosloužila. Seriály Nemocnice na kraji města, Sanitka. Dovolené u Balatonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
5.7.13 23:09
@Samamama píše:
Jo a navíc měli vždy jen pár typů, takže si pamatuju, jak ve 4. třídě měla půlka třídy ty samé, červené nahoře, modrá dolní polovina (druhá půlka třídy měla žlutomodré :mrgreen: ).

já měla ty červenomodré- ano jako pulka třídy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.7.13 23:09
@Tarinka píše:
Já mám depresi z punčocháčů ještě teď, ve škole byl king ten, kdo je neměl :cert:

Ten hnusny mokry vytahany konec… Mela jsem chut to ustrihnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.7.13 23:10
@Silky123 píše:
@asha

Tak si představ, že ještě jednu doma mám. Tatínek kdysi mamince koupil pletací stroj, tak jsme chodili s bráchou „oblíkaný“ jinak. Mamča šikovná, tak nás obšila a obpletla :). Dodneška si pamatuju na soušku učitelku na češtinu, která mi vynadala, jak to chodím do školy oblíkaná, protože jsem měla na džínech udělanou růži :)

A souška pionýrská vedoucí mi do posudku na pionýrský tábor napsala, že mě nedoporučuje, protože se učím imperialistický jazyk - angličtinu :)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
@78mamina píše:
Ty jo máš užasnou pamět ano malej František :( A co jsem milovala byli lovci mamutu :)

My je četli ve třetí třídě, já vždycky jako holčička snila, že se v čase přestěhuju k nim, že budu mít na sobě modrý šatičky, který jsem zrovna nosila do školy a že budu mít samopal :roll: :mrgreen: a že oni mě budou hrozně zbožnovat, protože dokážu zastřelit mamuta :lol: ať žije Kopčem a Veverčák :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123

… a taky dny česko-sovětského přátelství. V družině se vyndaly knížky, matrjošky a děti nakupovaly jak o život :)

• Citovat
  • Upravit
29730
5.7.13 23:11

Timur a jeho parta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
@lleennttiillkkaa píše:
ono se z těch pytlíků totiž něco vyrábělo, teda pokud se mi to s něčím neplete.

Háčkovaly se z nich tašky. A používala jsem je na zdobení dortů místo hadrových pytlíků.

• Citovat
  • Upravit
2118

JO a ta lízatka na klacku říkaly jsme tomu špalek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
5.7.13 23:12
@asha píše:
Timur a jeho parta :mrgreen:
čuk a geg :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.7.13 23:12

A delaly jste ozdobny kosicky z flasek od octa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová