Zakrývání trestného činu

354
5.7.13 08:28

Zakrývání trestného činu

Konec diskuse

Příspěvek upraven 05.07.13 v 10:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6594
5.7.13 08:35

No pokud by jednou vyšlo najevo, že je to pravda a ty jsi o tom věděla, jsi v tom namočená taky - na to bacha. Nevím, jak se tomu přesně říká, ale je to něco jako zatajování skutečnosti?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
5.7.13 08:38

@petru80 Trochu nechápu, tvoje sestra-matka toho kluka bydlí u rodičů tvého muže??? :think: No nic - ale já bych po tom šla a nenechala to jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.7.13 08:42

Konec

Příspěvek upraven 05.07.13 v 10:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
5.7.13 08:47

Je zase divný, že pokud by mu prováděl to, co popisuje, tak že by k nim synovec jezdil… Nevěděla bych, co dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evill
5.7.13 08:47
@petru80 píše:
Ne, můj švagr a švagrová bydlí u rodičů mého manžela švagrová je mého manžela sestra a můj synovec (syn mé sestry) k nim jezdí od malička na víkendy prostě jsem ho tam jednou vzala a oni si ho oblíbili a od té doby k nim jezdí.

Takze kdo koho zneuziva? Manzel setry tveho manzela zneuziva syna tvoji sestry, ktery k nim jezdi na prazdniny? Vice nez to, ze bys z toho mohla neco mi ( jako ze jo) bys mela myslet na to, ze tam mozna trpi dite!

• Citovat
  • Upravit
evill
5.7.13 08:49

A jeste mi neni jasne, proc chodi svagrova pryc a nechava retardovaneho kluka, ktereho ma na hlidani s opilym manzelem??

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
5.7.13 08:49

Já si myslím, že on to skutečně nechce odhalit. To je celkem pochopitelné. Je natolik zpracovaný, že si to opravdu nepřeje, byť pod nátlakem. Ale myslím si, že každý kdo v téhle problematice dělá mi potvrdí, že tohle je volání o pomoc a i když tě za to chvilku nebude mít rádo půl rodiny včetně synovce, za čas ti dá za pravdu. Asi bych se zaěřila na to, zda ti nekecá a když opravdu přijdeš na to, že nekecá rozhodně bych to řešila at si švagr nebo celá rodina říká co chce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
916
5.7.13 08:51

@petru80 aha, někde mi to uteklo. Tvoje sestra tomu moc nevěří, ale asi bych to řešila s ní jako s jeho matkou a snažila se jí přesvědčit aby se synem navštívila lékaře, který by určitě sex. praktiky dokázal potvrdit nebo vyvrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
5.7.13 08:52

Asi by to chtělo říct jeho mámě a ta by s tím měla něco dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
5.7.13 08:56

No tohle je dost blba situace, ale bejt bych to rozhodne nenechala…jestli je to pravda, tak si zkus predstavit, cim si ten kluk prochazi, jestli si to vymyslel, holt nasledky si asi ponese, ale jestli ma nejakou mentalni poruchu tak ne. Ja bych se s nim jeste jednou sesla, i s jeho matkou, zvazila bych jestli s kazdym zvlast a rekla jim, ze to co ti rekl je dost zavazne a nemuze se to proste nechat byt a ze to budete spolu muset jit nahlasit na policii - musis mu proste nejak vysvetlit, ze se nema ceho bat, ze na policii maji na to odborniky a ti zjisti kde je pravda…proste tak nejak. Jezdit k nim nemusi, takze se nema ceho bat. Kdyby spolu zili v jedne domacnosti, tak by se mohl bat vic. To ze si to rozhazis s rodinou bych fakt neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.7.13 08:57

Konec

Příspěvek upraven 05.07.13 v 10:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
5.7.13 09:00

@petru80 Nezlob se, ale mě z toho všeho vychází, že jediné co Tebe trápí je, jestli Tě můžou obvinit z toho, že jsi nic neřekla, kdyby to byla případně pravda. Spíš by bylo přednější řešit danou situaci a ne to, co bude s Tebou potom, i když to spolu souvisí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
5.7.13 09:00

Nemusíš oznamovat trestný čin, když bys tím způsobila stíhání osoby blízké, což blízký příbuzný také může být.
Je to složitá situace. Já osobně, bych asi nedokázala žít s pocitem, že to vím a nic jsem neudělala. Na druhou stranu chápu, že by se část rodiny mohla obrátit proti Tobě a to, ať už by se pravda prokázala nebo ne.

Jinak myslím, že prokázat se to dá, zvlášť krátce po styku by doktor určitě nějaké „pošození“ našel a psychologové vědí, jak se zneužívanými dětmi mluvit. Zvlášť, jestli je synovec retardovaný, určité konkrétní detaily by si určitě vymyslet nedovedl.
Myslím, že je dobře, že jsi to řekla matce dítěte. Zaráží mě, že ona to neřeší??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
5.7.13 09:01

@petru80 Nezlob se na mě, ale tobě je jedno jestli se neděje něco s klukem? Ty řešíš sebe, jestli by na Tebe nemohli? Chápu, že jsi v blbý situaci.. To ano, ale neřeš sebe. Ted ne..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová