Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé holky a pamatujete brané cvičení?
Na hlavu tu debilní plynovou masku co nám předtím naměřily obvod hlavy, aby byla tip top, igelitový pytlíky na ruce- přiškrcené ruce gumičkama, na nohou holinky s tím jsme šly 5km a pak nás čekal oběd ve školní jídelně vždy byla čočka s párkem a vajíčko
![]()
@ivodička píše: …fronty v krámu až ven, když nebyly samoobsluhy…napsaný papírek věcí, který se vždy diktoval prodavačce, ta věc našla, položila na pult a napsala si na papírek cenu…pak vše sama sečetla…
u nás byla samoška
dnes jsou tam větve, a já tam nejdu už jen proto, abych si uchovala, jak to tam vypadá.
V drogerii byl pult, dnes je tam pekárna.
A v zelenině je Spořitelna ![]()
@78mamina píše:
Jé holky a pamatujete brané cvičení?Na hlavu tu debilní plynovou masku co nám předtím naměřily obvod hlavy, aby byla tip top, igelitový pytlíky na ruce- přiškrcené ruce gumičkama, na nohou holinky s tím jsme šly 5km a pak nás čekal oběd ve školní jídelně vždy byla čočka s párkem a vajíčko
![]()
![]()
![]()
@lleennttiillkkaa píše:
@asha nene byla to papírová krabice s krupičkou, myslím že bílá a vzadu bylo mimino se zavinovačkou a to se dalo vystřihnout a miminko strčit do tý zavinovačky
jj to je ono
![]()
@ivodička píše:
Mléko v igelitu a nádoba na něj…
měla moje babi, a všude haldy pytlíků
![]()
@momi33 píše:![]()
jj, ty s chobotem, a vytíraly se hypermanganem s vatou
jj
![]()
@momi33 píše:
měla moje babi, a všude haldy pytlíků![]()
ono se z těch pytlíků totiž něco vyrábělo, teda pokud se mi to s něčím neplete.
J0 a co spartakiáda, já se pochlubím v 85 na Strahově jsem vystupovala a byly jsme Dráčata oranžová trička plus kratasky a modrý krabice.
![]()
@lleennttiillkkaa píše:že by se už tenkrát třídil odpad??
ono se z těch pytlíků totiž něco vyrábělo, teda pokud se mi to s něčím neplete.
@palapa píše:
Prodavaji se v globusu
Fakt ty kulaty krabicky jeste maji???
Antiperle se vyrábějí pořád, naše mladá na nich ujíždí.
My jsme v 85 cvičili Poupata
![]()