Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si vzpomínám na třídílný matrace s pérama
měla jsem vytlačený čáry na zádech ![]()
Pochybuju, že se bude dočítat, tak se budu připomínat s těma mončičákama.
Koupím nejlépe bílého mončičáka.
@alisee píše:
Tuhle hru
měla jsem a mám i pro děti. Stále se prodává. Je to česká hračka, stála mě 89.- u nás v hračkářství. ![]()
Mončičáky jsem měla, opici taky, kuchyňku plechovou taky. Hru z pohádky do pohádky taky. Sevu měli sousedi a já si s tím strašně ráda hrála. Teď jsme ji kupovali před dvěma měsíci našim dětem. Stále česká hračka. Ale ta cena. ![]()
Broučky čteme večer před spaním. Mám knížku z roku 1962. Ještě po mém tátovi. ![]()
Logika jsme měli, nebavil mě. Hru jen počkej zajíci jsme mastili hodně ![]()
Promítačku mají naši dodneška a loni jsme dětem promítali pohádky. Seděli úplně nadšení a ani nedutali.
Já teď zrovna koukám na pohádku Co takhle svatba princi, to je taky super retro. připomnělo mi to dětství
princezna udělá hačí a k vladaření jí stačí, když se načančá, když se načančá, když se načančáááááá… ![]()
@Barushe píše:
Ted jsme na pude vyhrabali asi 20 let staryho kohouta
Toho mají u nás v hrackarne za 800.. já jsem se na nich taky jeste houpala…
Kohouty mám ještě taky a pamatuju si na kýblík na písek, byl žlutý a místo nosu měl lopatku
a talířky s klukem na kole, jak tu někdo dával ![]()
Mončičáky jsem si chovávala z nostalgie od dětství ( nejdřív máma, pak jsem převzala štafetu), teprve asi před půl rokem jsem se je odhodlala spolu s dalšími plyšáky hodit do kontejneru charity
( měla jsem růžového, modrého, bílého a asi 3 hnědé) - no mohla jsem vydělat ![]()
Jinak céčka - z těch jsem měla,, záclony,,, nejlepší byly perleťový
, digihry - pokud by někdo měl tu jak vlk chytá vejce tak snad koupím
, dostihy - máme i nové, ale to už není v takové kvalitě, walkman s těma molitanovejma sluchátkama a v tom lambadu nebo hříšný tanec, pionýrská vlaštovka
, triangel, žvýkačky pedro, věčně kapající mléko v sáčku, chybí mi skákání gumy a dřevěný telefonní budky…A nesmím zapomenout na kolo skládačka nebo sobi 20 ![]()
@claire91 píše:
A versatilky
Jo, na psaní dobrý, ale kazety s nima přetáčet nešly.
Jiskerský slib-Slibuji dnes přede všemi jako jiskra jasná
chci žít pro svou krásnou zemi, abyc byla štastná
![]()