Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A holky, taky pomatuju, jak taťka (vedoucí provozu) musel svým ženským shánět menstruační vložky, neb nikde nebyly a ony odmítaly chodit do práce. Sklárny vyvážely snad s bižuterií nejvíc, tak pro své „holky“ taťka sehnal ![]()
@Silky123 píše:
Mě zachránila revoluce od toho, abych se učila ruskou hymnu
Sajuz něrušimi respublik svabodnych…velikaja rus Už si to nepamatuju, no jo stařenka
.
Co si pamatuji dodnes:
U meňa zazvanil tělefon, kdo gavarit?Slon.Ad kuda, ad velbluda, pačemu, patamu čo košky, nějeďat iz ljožky.
@momi33 mělo na sobě barevný pruhy? a ocucalo se do špičky ![]()
Příspěvek upraven 05.07.13 v 23:38
@Leny77 píše:
A takovou píšťalku, která měla na konci košík s balonkem a když jsi foukala, tak balonek lítal ve vzduchu
ta kulička byla snad polystyrenová
![]()
@Leny77 píše:
jááá a taky panáka
a my hrály krvavý koleno, honzo vstávej, ovečky ovečky pojdte domu…přijely páni z Prahy atd…
@Leny77 píše:
a já to zapomněla. Mám doma pár dopisů, co jsem si psala s Ruskou a už je nepřečtu
Ted ne, ale staci chvile a vrati se to ![]()
Pamatujete se na seriál Randall a Hopkirk? Anglický, černobílý..
@Silky123 píše:
A holky, taky pomatuju, jak taťka (vedoucí provozu) musel svým ženským shánět menstruační vložky, neb nikde nebyly a ony odmítaly chodit do práce. Sklárny vyvážely snad s bižuterií nejvíc, tak pro své „holky“ taťka sehnal
Jo, jo, taky jsme chtěly stávkovat, pracovala jsem u vojáků a můj nynější manžel s mým nadřízeným nám je přivezli někde z čech. Měli toho plné auto. Dodnes si dělá legraci, že mi nakupoval vložky aniž by se mnou něco měl.