Retro pokec :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10680
5.7.13 23:48
@bamba píše:Jo a pamatujete kolečko na cvičení? To byla bomba.

Myslíš takovou tu jak se na tom točilo v bocích, my ji máme ještě někde u našich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118

Jo a pak jsme malovaly na tabuli 5-6 7-husákova hlavička, praha, brno, paříž husák patří za mříž :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6901
@bamba píše:
Nostalgie, to je něco, taková atřelnice u kolotočů, americké placaté žvýkačky. Nebo polštářkové od soudruhů z NDR.
Jo a pamatujete kolečko na cvičení? To byla bomba.

jaké kolečko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
5.7.13 23:49
@tinuš píše:
to taky znám, trefovalo se to do krabičky a podle políčka, do kterého se trefíš, tolik bodu jsi měla. ale tohle bylo něco jinýho, já ani nevím jak se tomu říkalo, já myslela, že blecha… :think:

nepleteš si to s Kloboučku hop? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6901
5.7.13 23:50
@Tarinka píše:
Myslíš takovou tu jak se na tom točilo v bocích, my ji máme ještě někde u našich :)

obruč hula hop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6901
5.7.13 23:51

Nějak se mi zavařuje mozek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
@Samamama píše:
A Cukrkávalimonádačajrumbum, vybíjenou, později taky Brambory- bomba- bití (taková varianta vybíjené).A o Vánocích jsme ve škole psali na tabuli: Vánoce jsou svátky klidu, nezkoušejte naší třídu a ještě něco dál, to už jsem úspěšně zapomněla (bylo tam i jestli vy nám pětku dáte…tak nevím, co se mělo stát) :mrgreen:.

Kdybyste nam petku dala, ryba by vam nechutnala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
@Leny77 píše:
obruč hula hop?

já nevim jak se to jmenovalo, byla to taková kulatá placka, prostě kolečko, který se položilo na zem, bylo to z více vrstev a ta hodní se točila, spodní stála pevně na zemi a ty jsi si na to stoupla a bokama si dělala střídavě doleva a doprava a tím si hubnula :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
5.7.13 23:52
@Britana píše: Úplně jste mně probraly 8o…už jsem chtěla jít spát..pamatujete hodinky na krk, také jsem asi v 2-3třídě dostala propisku a nevěděli jsme co to je? Také jsme chodili děti s celé vesnice k obchodníkovi na televizi-domů. Sojovou čokoládu za 3kačky, mýdlíčka na váhu, čokoládouvou tyčinku za 1,60 s černouškem? Akce Z…

s pak byla propiska s mickymousem, který plaval ve vodě… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
@Tarinka píše:
Myslíš takovou tu jak se na tom točilo v bocích, my ji máme ještě někde u našich :)

Ne, ne, bylo to vlastně jen kolečko na hřídelce. Chytlo se rukama za tu hřídel, klečelo a jezdilo se dopředu a zpátky. Na břišní svaly, byly u toho super držkopády.

• Citovat
  • Upravit
29730
@Tarinka píše:
já nevim jak se to jmenovalo, byla to taková kulatá placka, prostě kolečko, který se položilo na zem, bylo to z více vrstev a ta hodní se točila, spodní stála pevně na zemi a ty jsi si na to stoupla a bokama si dělala střídavě doleva a doprava a tím si hubnula :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
5.7.13 23:53
@Leny77 píše:
jaké kolečko?

to jak se na něm stálo a člověk se na něm točil sem a tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.7.13 23:53
@bamba píše:
Ne, ne, bylo to vlastně jen kolečko na hřídelce. Chytlo se rukama za tu hřídel, klečelo a jezdilo se dopředu a zpátky. Na břišní svaly, byly u toho super držkopády.

Tak to jeste nekde mame :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
5.7.13 23:54
@asha píše:
Tak to jeste nekde mame :think:

už vím co myslíte? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6901
5.7.13 23:54
@tinuš píše:
to jak se na něm stálo a člověk se na něm točil sem a tam?

ty asi myslíš rotanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová