Retro pokec :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6901
5.7.13 23:44
@78mamina píše:
A ještě jsme hrály čáp ztratil čepičku, měla barvu barvičku… :lol:

a vyvolávanou a na třetího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
5.7.13 23:45
@78mamina píše:
A ještě jsme hrály čáp ztratil čepičku, měla barvu barvičku… :lol:

A my zase hráli:
Přijela tetička s Číny, přivezla škopíček špíny… ale vůbec nevím co se při tom dělalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2836

@rokris
Vždycky jsem žadonila, abych se směla dívat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
@Silky123 píše:
@Samamama… zkoušejte až v lednu, jsme dutý až ke dnu :)

Tim „dutý“ jsi mi připomněla další verš, co tam patřil: Bambus, to je dutý strom, my jsme dutší nežli on. Tu tvou lednovou verzi neznám, tak to budou nějaké krajové rozdíly :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297

@truchaa no tak ten jsem vždycky chtěla koupit, nevím proč mě tak přitahoval :nevim: :mrgreen: :mrgreen: přitom to byla kravina, asi ty barvy mě lákaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
@truchaa píše:
@Tarinka
No jasně skákací tarantule. Ta byla krásně hnusná. A napadá mě pouťová klasika, míček na gumičce z krepáku vyplněný pilinami.

No jo, s tim jsme se vždycky mlátili po hlavě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6901
5.7.13 23:46
@tinuš píše:
A pamatujete na takový ty blechy v krabičce od sirek? bylo to něco zabalenýho v alobalu a jako by se to zvláštně kutálelo, mel to jeden kluk ve třídě a já si to tak moc přála mit tak jsem ho pořád prosila, aby mi to taky vyrobil a nikdy mi to nevyrobil, zmetek ;)

my jsme říkali blechy takovým placičkám z plastu a tys ji musela přitlačit k zemi z jedný strany, aby vyskočila a soutěžilo se, komu doskočí k cíli nejdřív - nebo tak nějak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
@78mamina píše:
My měly takovou natahovací hru-vystřelil jsi páčkou na pérku kuličku strefil jsi se do určité hodnoty třeba 500 atd byly tam takový zábrany, které to stěžovaly… :lol:

jooo, něco takového jsme měli - taková velká dřevěná deska a ty zábrany byly z hřebíků…jak se to jen jmenovalo :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364

Úplně jste mně probraly 8o…už jsem chtěla jít spát..pamatujete hodinky na krk, také jsem asi v 2-3třídě dostala propisku a nevěděli jsme co to je? Také jsme chodili děti s celé vesnice k obchodníkovi na televizi-domů. Sojovou čokoládu za 3kačky, mýdlíčka na váhu, čokoládouvou tyčinku za 1,60 s černouškem? Akce Z…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba

Nostalgie, to je něco, taková atřelnice u kolotočů, americké placaté žvýkačky. Nebo polštářkové od soudruhů z NDR.
Jo a pamatujete kolečko na cvičení? To byla bomba.

• Citovat
  • Upravit
6901
5.7.13 23:47
@Tarinka píše:
A my zase hráli:
Přijela tetička s Číny, přivezla škopíček špíny… ale vůbec nevím co se při tom dělalo :)

tak tetičku z Číny vůbec neznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
5.7.13 23:48
@Leny77 píše:
my jsme říkali blechy takovým placičkám z plastu a tys ji musela přitlačit k zemi z jedný strany, aby vyskočila a soutěžilo se, komu doskočí k cíli nejdřív - nebo tak nějak :think:

to taky znám, trefovalo se to do krabičky a podle políčka, do kterého se trefíš, tolik bodu jsi měla. ale tohle bylo něco jinýho, já ani nevím jak se tomu říkalo, já myslela, že blecha… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2836

@tinuš
Já taky, vyblblo se s ním úžasně. A štěstíčka, to bylo napínavý… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba

Můj strejda měl ještě takovou tu maličkou televizi v rádiu.

• Citovat
  • Upravit
6759

Standa Hložek a Péťa Kotvald a nejen Holky z naší školky. Záviděla jsem, že tam není Ivana :D. Pak nazpívali ještě další verzi s dalšími jmény, ale ta už se moc neujala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová