Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@78mamina píše:
A ještě jsme hrály čáp ztratil čepičku, měla barvu barvičku…
a vyvolávanou a na třetího
@78mamina píše:
A ještě jsme hrály čáp ztratil čepičku, měla barvu barvičku…
A my zase hráli:
Přijela tetička s Číny, přivezla škopíček špíny… ale vůbec nevím co se při tom dělalo ![]()
@Silky123 píše:
@Samamama… zkoušejte až v lednu, jsme dutý až ke dnu
Tim „dutý“ jsi mi připomněla další verš, co tam patřil: Bambus, to je dutý strom, my jsme dutší nežli on. Tu tvou lednovou verzi neznám, tak to budou nějaké krajové rozdíly
.
@truchaa no tak ten jsem vždycky chtěla koupit, nevím proč mě tak přitahoval
přitom to byla kravina, asi ty barvy mě lákaly ![]()
@truchaa píše:
@Tarinka
No jasně skákací tarantule. Ta byla krásně hnusná. A napadá mě pouťová klasika, míček na gumičce z krepáku vyplněný pilinami.
No jo, s tim jsme se vždycky mlátili po hlavě ![]()
@tinuš píše:
A pamatujete na takový ty blechy v krabičce od sirek? bylo to něco zabalenýho v alobalu a jako by se to zvláštně kutálelo, mel to jeden kluk ve třídě a já si to tak moc přála mit tak jsem ho pořád prosila, aby mi to taky vyrobil a nikdy mi to nevyrobil, zmetek
my jsme říkali blechy takovým placičkám z plastu a tys ji musela přitlačit k zemi z jedný strany, aby vyskočila a soutěžilo se, komu doskočí k cíli nejdřív - nebo tak nějak ![]()
@78mamina píše:
My měly takovou natahovací hru-vystřelil jsi páčkou na pérku kuličku strefil jsi se do určité hodnoty třeba 500 atd byly tam takový zábrany, které to stěžovaly…
jooo, něco takového jsme měli - taková velká dřevěná deska a ty zábrany byly z hřebíků…jak se to jen jmenovalo
![]()
Úplně jste mně probraly
…už jsem chtěla jít spát..pamatujete hodinky na krk, také jsem asi v 2-3třídě dostala propisku a nevěděli jsme co to je? Také jsme chodili děti s celé vesnice k obchodníkovi na televizi-domů. Sojovou čokoládu za 3kačky, mýdlíčka na váhu, čokoládouvou tyčinku za 1,60 s černouškem? Akce Z…
Nostalgie, to je něco, taková atřelnice u kolotočů, americké placaté žvýkačky. Nebo polštářkové od soudruhů z NDR.
Jo a pamatujete kolečko na cvičení? To byla bomba.
@Tarinka píše:
A my zase hráli:
Přijela tetička s Číny, přivezla škopíček špíny… ale vůbec nevím co se při tom dělalo
tak tetičku z Číny vůbec neznám ![]()
@Leny77 píše:
my jsme říkali blechy takovým placičkám z plastu a tys ji musela přitlačit k zemi z jedný strany, aby vyskočila a soutěžilo se, komu doskočí k cíli nejdřív - nebo tak nějak
to taky znám, trefovalo se to do krabičky a podle políčka, do kterého se trefíš, tolik bodu jsi měla. ale tohle bylo něco jinýho, já ani nevím jak se tomu říkalo, já myslela, že blecha… ![]()
@tinuš
Já taky, vyblblo se s ním úžasně. A štěstíčka, to bylo napínavý… ![]()
Standa Hložek a Péťa Kotvald a nejen Holky z naší školky. Záviděla jsem, že tam není Ivana
. Pak nazpívali ještě další verzi s dalšími jmény, ale ta už se moc neujala.