Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, a taky si pamatuju na našeho pana ředitele, který zachraňoval mého bratra z neustálých průšvihů. Dědeček totiž pamatoval, když za války seděl na Pankráci, že je osvobodili vlasovci, no a můj bratr to neprozřetelně sdělil soušce, která byla mou souškou na češtinu.
Dovedete si představit ten frmol???
Já měla peklo pak tři roky, do revoluce ![]()
@ajka a Domi to znám byla to nádoba s vodou a dole čudlík a když se zmačknul, tak ten tlak rozmíchal nějaký tvary (kroužky nebo trojúhelníčky
) a ony se poskládaly do takových jako poliček, já se vyjadřuju jak když je mi deset, ale tolik mi asi bylo, když jsem si s tím hrála… ![]()
@tinuš píše:
@ajka a Domi to znám byla to nádoba s vodou a dole čudlík a když se zmačknul, tak ten tlak rozmíchal nějaký tvary (kroužky nebo trojúhelníčky) a ony se poskládaly do takových jako poliček, já se vyjadřuju jak když je mi deset, ale tolik mi asi bylo, když jsem si s tím hrála…
To znám, to znám ![]()
@78mamina píše:
A pro mě bylo drastické číst Bobše - jak dávaly do bílé rakvičky miminko holky já z toho nemohla týden spát a řvala jsem jak amina. A nejhorší pro mě jako dítě byl Erben a jeho kytice- zlatý kolovrátek, nebo to o tom umrlci
Taky jsem si u Bobše poplakala, když František zemřel. A co takhle Honzíkova cesta? Dokonce se mi podařilo koupit DVD, ale už mě to tak nebere. Knížka Čuk a Geg. Kačení mýdlo, bombony fialky a tlustý špalky. Třecí šumák, nebo obyčejný šťavnatý párek.
Příspěvek upraven 05.07.13 v 23:26
@Tarinka no potěšila jsi mě, že to znáš, ale hlavně, že jsi to podle toho popisu identifikovala
![]()
@Silky123 píše:
Jo, a taky si pamatuju na našeho pana ředitele, který zachraňoval mého bratra z neustálých průšvihů. Dědeček totiž pamatoval, když za války seděl na Pankráci, že je osvobodili vlasovci, no a můj bratr to neprozřetelně sdělil soušce, která byla mou souškou na češtinu.Dovedete si představit ten frmol???Já měla peklo pak tři roky, do revoluce
@tinuš píše:
@Tarinka no potěšila jsi mě, že to znáš, ale hlavně, že jsi to podle toho popisu identifikovala![]()
já to hledala na netu a našla jsem to samozřejmě na emiminu
je to todle? https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…
My měly takovou natahovací hru-vystřelil jsi páčkou na pérku kuličku strefil jsi se do určité hodnoty třeba 500 atd byly tam takový zábrany, které to stěžovaly… ![]()
@bamba píše:
Taky jsem si u Bobše poplakala, když František zemřel. A co takhle Honzíkova cesta? Dokonce se mi podařilo koupit DVD, ale už mě to tak nebere. Knížka Čuk a Geg. Kačení mýdlo, bombony fialky a tlustý špalky. Třecí šumák, nebo obyčejný šťavnatý pátek.
Honzikova cesta byla asi prvni knizka, co jsme ve skole cetli.