Řev hned po probuzení

Anonymní
18.3.24 06:58

Řev hned po probuzení

Ahoj, máte někdo také takové děti? Jak to zvládáte? Já už to nějak nedávám. Mám dvě děti, mladší teď budou dva a zase sotva otevřela oči, hned řev. Takhle od mala. Taková ta miminka jak z reklamy, co se vyspinkají do růžova, to jsem zažila jen párkrát. Moje děti prostě ječí a ječí a ječí sotva vstanou. Starší byla největší extrém, dokud spala po obědě, to se budila s brutálním amokem, kdy řvala a kopala kolem sebe třeba hodinu. Nikdo se k ní nesměl přiblížit, musela se nechat sama probrat, pak přišla jak kdyby nic. Mladší po ránu kňourá na střídačku s řevem. Mívala jsem ráda rána, vstávání, ale moje děti mě naučily rána nenávidět. Nezvykla jsem si časem, je to horší a horší, reaguju čím dal víc podrážděně. Ty tam jsou časy, kdy jsem se snažila utěšovat a ňuňat, řev stejný, ještě kolikrát větší a odhání mě. Je to pro mě strašně náročné a už to prostě nedávám :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
986
18.3.24 07:46

Neporadím, ale mám to teď stejně. Jak otevře oči, řve. Nikdy to nedělal, tak doufám, že je to dočasný. Posílám hodně sil, je to hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
18.3.24 08:18

U syna jsem to mela stejne. Snidani jsem mela nachystanou z vecera u postele, abych se vubec najedla. Ani oci neotevrel a rval. Pak se narodila dcera a tu jsem nejakou dobu nevedela, jestli uz se chce kojit, protote proste neplakala. A ja porad cekala, az budete ten hladovy rev :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
18.3.24 08:19

Jo. Zatim prochazim fyzio s certifikatem na kiss syndrom, neurologie a na instagramu prosimspinkej kde se probira i denni rezim jako prevence breceni kvuli vyplavovani hormonu. Nektere deti jsou bohuzel drazdivejsi, maji nedovyvinuty mozek. Myslim ze to dite tim taky trpi. Nikdo nechce brecet az se skoro dusi ale neumi to jinak. A jeste horsi je ze kdyz reagujem podrazdene, zhorsuje se to, protoze oni to neumi ovladat a zvysuje se spirala oboustranne frustrace. Kazdopadne vyse uvedene pomohlo ve zmírnění, ne vymizeni. Je to tezky, ale co nadelame, clovek se snazi prezit a fixovat se na to hezky :zed:

• Citovat
  • Upravit
2002
18.3.24 08:57

Dělal mi to starší syn, po každém probuzení (ráno i po obědě) brečel minimálně půl hodiny a nebyl k utišení, nejdřív jsem zkoušela ho tulit, zkoušela jsem, aby se probudil a já už vedle něj byla, nikdy nic nepomohlo, takže pak už jsem ho nechávala vybrečet a on pak přišel a byl v pohodě. Když jsem se ho ptala, proč vlastně brečí, tak řekl, že neví, že se prostě potřebuje vybrečet. Zhruba ve 2 a čtvrt letech mu skončil odpolední spánek a s ním postupně skončilo i tohle řvaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
18.3.24 21:26

Dělal to nejstarší jako batole po poledním spánku, řval třeba půl hodiny, hodinu. Nakonec jsem zjistila, že pomáhá ovocná kapsička nebo tableta hroznového cukru. Možná, že to byla lehká hypoglykémie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí