Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den
Chtěla bych se zeptat, teď jsem byla u léčitelky s podezřením na Roztroušenou sklerózu, léčitelka to nějakým způsobem potvrdila, a dala mi na zvýšení imunitního systému a na další problémy Revitin 365. Má tady s tím někdo zkušenost? Pomáhá? Je pravda ze není úplně nejlevnější takže jestli vůbec má cenu to kupovat.
Předem dekuji za odpovědi.
Nelbni a jdi k normálnímu lékaři. Pokud máš RS je potřeba aby ses opravdu léčila.
Podívej se na složení toho Revitinu, jsou to jenom vitamíny a další (zinek apod.) co se dají koupit v lékarně za 20 korun jako šumák. Nic víc zázračnýho tam není. Oni sami maji na stránkách větu Nemají schválené léčivé účinky, nelze jimi nahrazovat léky předepsané ošetřujícím lékařem. takže tě to opravdu nevyléčí.
Jdi k normálnímu lékaři než budeš mít nějaké následky neléčeného problému.
@EvaEpic k normálnímu lékaři samozřejmě chodím taky. Jen už sem přes půl roku doma tam jsme chvíli vědět jestli teda ano nebo ne. V prosinci mě čeká magnetická rezonance tak tam se to nějak dořešit. Snad teda.
@Petra1342001 píše:
@EvaEpic k normálnímu lékaři samozřejmě chodím taky. Jen už sem přes půl roku doma tam jsme chvíli vědět jestli teda ano nebo ne. V prosinci mě čeká magnetická rezonance tak tam se to nějak dořešit. Snad teda.
Tak to je super. Držím palce ať to dopadne co nejlépe.
Pokud chceš podpořit tělo tak si najdi co přesně v tom Revitinu je (mají to na stránkách) a kup si to třeba v lékárně za zlomek ceny (šumák s hořčíkem, B komplex apod.). Prodává se všechno co v tom Revitinu je, není to žádný zázračný koktejl.