Revize

308
16.4.08 19:31

Revize

Ahoj holky.Nedavno jsem narazila na tuhle stranku,docela mě zaujala.Uplně mě děsi,kolik Vas muselo prodělat revizi.I ja jsem na tom podobně.Měla jsem samovolny potrat v 6tt.Po revizi mam 3dny. :cry: V ponděli jdu ke svemu dr,tak jsem zvědava co mi řekne. :?: V nemocnici mi řekli počkat 3měsice s dalšim snaženi.Zda se mi to dlouho,ale pustit se do toho dřiv mam strach aby to nedopadlo podobně jak tet.Holky ktera to mate za sebou už dřiv,jak dlouho jste byly po revizi doma?V praci nosim až30kg baliky,nevim jak dlouho trva hojeni.Nerada bych měla ještě dalši problemy.Ještě se na těchto strankach moc nevyznam,tak mi to jde pomalu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2084
16.4.08 19:57

Ahojky Matízku, je mi moc líto, že jsi si tim musela projít. Ale neboj, sice to teď tak nevypadá, ale určitě bude všechno zase dobrý. Mě dr říkal, že kolik týdnů jsi byla těhotná, tolik dnů bys měla být doma. Ale jestli taháš těžký balíky, tak bych se s nim určitě domluvila na dýl. Aby sis něco nestrhla. No a tři měsíce utečou jako voda. já čekala radši půl roku a taky jsem se dočkala, ale dlouhý to bylo pekelně :wink: Tak hlavně ať je všechno v pořádku. Měj se krásně jak jen to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.4.08 20:00

Ahoj,
vítám další smutnou dušičku. Je nás teda víc, než by bylo záhodno. Jestli chceš, přijď za náma do diskuze Jak postupuvat po potratu, máme tam všechny bohužel spoustu zkušeností.

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.4.08 20:01

Ahojky,
je mi moc líto, co se ti stalo. Doba neschopenky po revizi se dost liší, já jsem to vyřešila jedním dnem dovolené plus víkend, ale já dělám v kanceláři a měla jsem pocit, že se bych se doma zbláznila, tak jsem ji odmítla a dr. mě teda ani nepřemlouval, ale kdybych si to rozmyslela, mohla jsem přijít, že mi jí napíše. Některé holky byly doma celé šestinedělí. Myslím, že když zvedáš těžké balíky, tak tě dr. určitě do práce hned nepustí, ale určitě mu to řekni. Protože přece jen je to fyzická námaha. Jo nám taky doporučili počkat tři měsíce, já to teda dodržela, ale je to různé, někteří dr. doporučují půl roku, některým stačí jen šestinedělí. Držím palečky ať je na dušičce brzo líp.
Kdyby něco klidně mi písni SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
16.4.08 20:40

Holky dik za přijeti.Jelikož je u nas docela bitka o počak tak uvidime,jak často se za Vama dostanu,budu se snažit.K čeme je dobry kontryhelovy čaj?Některa jste psala,že ho popijite?Ja jsem brala před otěhotněnim jsem brala kyselinu listovou,tak tet jsem to obnovila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.6.08 16:34

Ahojky, jsem po revizi asi 18 dní, v nemocnici mi řekli, že mám jít po 2 týdnech na kontrolu ke svému gynekologovi, ten mi udělal vyšetření + UTZ, shledal všechno v pořádku, tudíž půjdu jíž zítra po 2,5 týdnech do práce, nechal by mě ještě doma, ale po fyzické stránce jsem v pořádku, takže tu spíše hraje roli ta psychika. Potřebuji se už dostat mezi lidi a přijít na jiné myšlenky. Jinak v nemocnici mi doporučovali 3 ,měsíce a pak se snažit o další miminko, můj osobní gynekolog se spíš přikláněl k 6 měsícům, tak uvidím, jak dlouho to vydržím, než se pustíme do snaženíčka, nejdradši bych hned. Tak hodně štěstí…!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.11 11:27

Ahoj potřebovala bych poradit, jsem přesně 14 dní po revizi, krvácela jsme jen pár dní a špinila jsem tak 10 den dní ale opravdu je trošku, teď už nešpiním, ale za to mam silný žlutý výtok je to tím jak se tělo čistí?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty