Revize a partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
394
28.1.12 10:52

Myslím, že to je jen jeho způsob, jak se se vším vyrovnat, protože to určitě taky bere jako ztrátu.. Takže přesto e se snažil být oporou, dolehlo to na něj. Ale určitě si myslím, že časem to bude lepší a lepší, určitě bych o tom s ním zkusila mluvit.

Přeju vám, ať se brzo můžete těšit z prospívajícího těhotenství :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
28.1.12 11:01

Chlapi to berou jinak. Na mém moc nebylo vidět, že by ho to nějak vzalo, i když tvrdil, že ho to mrzí. Ale u nás to bylo brzoučko, že jsme si ani nestihli uvěřit, že jsem fakt těhotná.
Já jsem se na něj dlouho zlobila pro to, že dělá, jako by se nic nestalo, ale pak jsem přišla na to, že je to tak lepší. Nemá cenu furt se v tom hrabat, stalo se a musí se jít dál :kytka:
Uvidíš, že se brzy zas budete radovat z nového těhu :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1175
28.1.12 13:03

u nas cele stesti trvalo jen tyden a o to intenzivnejsi bylo, ze rok predtim stale nic
takze chapu, ze v sobe ma smisene pocity.¨
chtela bych mu byt oporou, tak doufam, ze mne k sobe opet brzy pusti.
jinak holky diky moc, jsem rada, ze si s vami tady mohu vymenit pocity a zkusenosti, diky diky diky :hug: :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
29.1.12 09:13

dobre ranko, ac me nechal na neho sahnout, dnes rano mi rekl, ze mame rozdilne nazory a kdyz jsem byla tehu, bylo to dane, ze spolu zustaneme, takhle si neni jisty zda semnou chce byt a o snazeni miminka nechce ani slyset…
muzu si za to sama, meli jsme napodzim krizi a asi dva mesice byli od sebe (na muj popud) no a ja ac jsem to v zivote nikdy neudelala, potkala v tom obdobi chlapa… vycitam si to dodnes:o(
kdyz jsem priteli rekla, ze jsem tehu, rekl, ze o tom uletu vi.
takze suma sumarum, semnou opravdu zustal asi jen proto a to studene chovani ted tedy odpovida tomu..
prace neni, mimi neni, vztah neni… jeste mi reknou ze mam rakovinu (cytologie del. cipku byla spatna) a je vymalovano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
29.1.12 09:31

Nad rakovinou vůbec nepřemýšlej.Pokud chodíš pravidelně na prohlídky, tak ti dělají cytologii každý rok. A to proto, aby se to podchytilo v začátku. Hned by udělali koonizaci čípku a změněnou tkáň odstraní.
V 19ti mi vyšel CIN II-III, podstoupila jsem konizaci a od té doby mám zase výsledky v normě. Ve 27 jsem porodila své první dítě, v těhu s čípkem nebyl žádný problém.
Nepřipouštěj si hned to nejhorší. Jsou různé stupně změny tkáně a rakovina je až to poslední. Spíš buď ráda, že to odhalili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
29.1.12 09:35

me rekl stupen IV:O( za 4 mesice na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
19.9.12 10:17

Ahoj, pred nekolika mesici jsem zalozila tuto diskuzi a dnes se sem vracim. nas vztah s partnerem nikdy nebyl ruzovy a ja mela milion prilezitosti k odchodu. srdce je silnejsi nez rozum a ja i presto, ze mi letos v dubnu rekl o svych neverach s nim zustala… nechapu sama sebe. takze to jesli jsem mela v dobe odluky romanek vlastne o co jde?! ja byla singl a mohla si delat co chtela, on to delal ve vztahu… no nic, zustali jsme spolu a bum, aniz by to nekdo planoval, podruhe jsem otehotnela. jsem ve ctvrtem mesici a pritel nefunguje.. a to o miminko usiloval od sameho zacatku co jsme se poznali. jsem zmatena a snazim se byt silna. jen dnes to na mne trochu padlo, tak asi proto se vam sem sveruji.
nevim co bude dal, nevim zda pristup zmeni, jen vim, ze kdybych potkala nekoho kdo nas bude mit rad, urimne rad, tento vztah nevztah s cistym svedomim opustim.. ale.. budu jeste nekdy verit? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnT1
19.9.12 12:06

Ahoj, nefunguje, protože přestal nebo to tak je stále? Po tolika důvodech odchodu, po nevěře, atd. už moc dobře víš co máš doma. Takže, nikdo ti neporadí víc, než ty sama sobě. Když se tak těší na mimčo, třeba ho to zlomí, ale nespoléhal bych na to.

• Citovat
  • Upravit
1175
19.9.12 12:27

Prestal, posledni 4tydny skoro nekomunikuje. jestli ma problemy v praci nebo s rekonstrukci bytu :nevim:
jj, mas pravdu, take si rikam, ze treba casem, ale i tak ve vzdalenou spolecnou budoucnost momentalne neverim.
jen splin dnesniho rana, ted uz se zase usmivam, at mam vesele miminko a uzivam si to :D
dekuji moc za reakci :kytka:

@AnT1 píše:
Ahoj, nefunguje, protože přestal nebo to tak je stále? Po tolika důvodech odchodu, po nevěře, atd. už moc dobře víš co máš doma. Takže, nikdo ti neporadí víc, než ty sama sobě. Když se tak těší na mimčo, třeba ho to zlomí, ale nespoléhal bych na to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnT1
19.9.12 12:57

@Hanina_leden To je škoda, takový zlom. Bez něj to nevyřešíš. Ve vztazích, kde si lidé neumí moc promluvit je to vždy těžké. A přitom stačí, že nechce mluvit jeden z nich.

Co tady tak koukám, tak je důležité neopomíjet sex (i kdyby v jiné formě, ruce :), např. rizikové). Celkově může být stres z práce, z toho jak Vás zajistí i s dítětem. Ale na to by jsi měla znát, jakou má povahu.

Když se to změní, tak si jen dobře nastavte, jak pak kolem dítěte bude pomáhat. Nejčastější kámen úrazu. Mno a kdyby se nezměnil, nevrátil zpět, tak se podle toho zařiď. Teď se nestresuj, protože to asi příliš ovlivnit nedokážeš, takže občas to naťukni, ale velmi vlažně a klidně. Stres ani tobě při těhu nepomůže a dítěti taky ne.

• Citovat
  • Upravit
1175
19.9.12 16:27

Sex? tak o ten u nas skemram tak maximalne ja… :roll:
kazdopadne dekuji za rady.
je pravda, ze on moc mluvit neumi a kdyz zacne, tak bez taktu a premysleni o tom, zda to druhemu ublizi. nejsem typ co by umyslne vytahoval jednu vec tisickrat, ale kdyz se ta vec opakuje, tak i ja mam sve hranice.
ted bojuji nejen za sebe, ale hlavne za prcka, takze jsem lvice a nevadi mi radikalni reseni. preci to male potrebuje pak vyrustat v harmonii, mno ne ;)

@AnT1 píše:
@Hanina_leden To je škoda, takový zlom. Bez něj to nevyřešíš. Ve vztazích, kde si lidé neumí moc promluvit je to vždy těžké. A přitom stačí, že nechce mluvit jeden z nich.

Co tady tak koukám, tak je důležité neopomíjet sex (i kdyby v jiné formě, ruce :), např. rizikové). Celkově může být stres z práce, z toho jak Vás zajistí i s dítětem. Ale na to by jsi měla znát, jakou má povahu.

Když se to změní, tak si jen dobře nastavte, jak pak kolem dítěte bude pomáhat. Nejčastější kámen úrazu. Mno a kdyby se nezměnil, nevrátil zpět, tak se podle toho zařiď. Teď se nestresuj, protože to asi příliš ovlivnit nedokážeš, takže občas to naťukni, ale velmi vlažně a klidně. Stres ani tobě při těhu nepomůže a dítěti taky ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí