Žárlivý partner

Anonymní
27.1.12 12:43

Žárlivý partner

Ahoj holky, potřebuju poradit. Mám žárlivého partnera. Známe se strašné roky. Milovali jsme se, hádali, vzala jsem si natruc jiného. S manželem to nefungovalo vůbec, tak jsem si našla milence, v domnění, že přebiju city k původní lásce. S milencem to nefungovalo taky, protože citům neporučíš a tak jediné čeho jsem dosáhla , že mě můj první přítel začal nenávidět. Vůbec se mu nedivím, protože se za to, jak jsem si zkazila život nenávidím taky. Vdaná jsem zůstala bez lásky spoustu let, v srdci toho prvního, s tím, že jsem si to tak podělala, že u něho už stejně nemám šanci. Manžela jsem potom už nikdy nepodvedla. Loni jsem sebrala odvahu, že tohle není život a rozvedla se. Je to jak blbá telenovela, ale dala jsem se dohromady po 20 letech s mým prvním asi osudovým mužem, který mě přes to všechno, co jsem udělala nepřestal milovat. Je to moc hezké, skvěle si rozumíme, nemá to chybu až na tu žárlivost a připomínání minulosti… Manžel, milenec, jak jsem mohla vdát a proč jsem to dělala?Co když to udělám zase? Pořád dokola. Já jsem se to snažila vysvětlovat, ale ted při jakémkoliv náznaku na toto téma, se bráním, že to nemám zapotřebí poslouchat, začnu mluvit agresivně a je hádka.On není schopný přestat o tom mluvit, protože se cítí ublížený. Mě to mrzí, ale minulost nezměním.Stalo se to před 20 lety. Holky jak mám na ty jeho jedovaté poznámky reagovat, aby přestal? Nebo to mám zabalit a zůstat sama?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
27.1.12 12:46

Jednou bych mu vysvetlila a dost!!! Pokud neni schopen prestat o tom mluvit, nevyrovnal se s tim a bude se uzirat donekonecna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21934
27.1.12 12:50

No asi bych mu narovinu rekla,ze pokud vam ma TED vztah fungovat,je treba nezabyvat se a nevycitat minulost.Stejne ji nezmenis.A rict mu,ze pokud se citi ublizene,ty TED nemas sanci to zmenit,minulost nezmenis.Takze co po tobe TED chce????
Hlavne se tim vubec nezabyvat,nerypat se v tom.Ja bych se s nim o tom nebavila a narovinu mu to taky rekla,at o tom ani nezacina.A pokud neni schopen,sla bych..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673

Řekla bych mu ať žije tím co je a ne co bylo před 20 lety.Když jste se rozhodli se k sobě vrátit,měl to zamést pod podlahu a konec.Tímhle ten vztah jen rozbourá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518

Víš holka, já když tady někdy čtu ty životní stezky, tak mám opravdu pocit, že ta láska jak z románu je skutečně jen z románu. Že není kostelíčka bez kázáníčka, jak říká moje babi, že prostě všude je něco … a teď babo ra´d, co si z thoo vybrat a zda si vybrat něco jiného, když člověk neví, co přijde. Jestli se rozvést se žárlivcem, aby pak dostal nevěrníka … :nevim:

řekla bych, že on si to nevyřešil. že on chtěl podruhé vstoupit do stejné řeky. Chtěl, aby to bylo jako předtím, a to prostě nejde. Už nikdy.

Nevím, co s tím. Snad někdo poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.12 12:52

Tohle není rada, jen taky bývalá zkušenost… v 18 jsem začala chodit s klukem, byl sice moc hodný,ale protože on nebyl má první sexuální zkušenost, ale já jeho ano, tak mi občas mezi řečí prohodil,že proč jsem jen nepočkala na něj, jak to mohlo být krásné.
Po 4letech jsem se s ním rozešla (žárlil, až přehněně byl na mě fixovaný), a to teprve začalo peklo. Dřív to nebylo tak známé, nyní se tomu říká stalking.. stále mi chodily SMS, nejdřív,jak mě miluje, potom nenávídí, pak se zabije, stále stál u našeho domu, chodil za mnou do práce… dokonce chtěl,abych s ním otěhotněla a dítě mu dala,aby měl na mě památku.

Není to zcela o Tobě, ale pozor na žárlivce a vyčítavce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.12 12:54

On po mně chce , abych mu pomohla zapomenout? Proboha, ale jak, když já jsem si to prožila a budu to nosit v sobě taky pořád? Holky díky za reace, vážím si toho. Simona

• Citovat
  • Upravit
36186
27.1.12 13:00

Já bych mu řekla, at si vybere, bud ty s minulosti, nebo nic. Kazdy má nějakou minulost, to už se vrátit nedá. Hlavně se mu nepodrizuj. On asi taky nebyl tech 20 let Sam doma, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
27.1.12 13:05

A nějakou poradnu ? Aby vám pomohli to vyřešit ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.12 13:11

On šel k psycholožce a rozpitvával tam, proč jsem se tak chovala, proč jsem si ho tenkrát nevzala a ted s ním chci být. Ona mu řekla , at si o tom jednou promluvíme a konec. Už nikdy o tom nemluvit. Ale on prý musí pochopit co mě k tomu vedlo. On chce nějaké přiznání, rozuzlení co já vím. Byla jsem mladá a blbá.

• Citovat
  • Upravit
36186
27.1.12 13:15

Tyjo, takového, co se stoura prstikem v hovinku bych fakt chtěla. Stoji ti to za to?
co on dělal tech 20 let??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.12 13:20

oženil se několik let po mně, bohužel prý kvůli mně špatně, ona byla hodná, milá a chtěla si ho vzít, tak si ji vzal.Prý když si nemohl vzít mě, bylo mu jedno koho si vezme. :nevim: Nejsou spolu už několik let.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.12 13:23

Uteč!!!!!!!!!!!!!!
Vždyť ti bude časem vyčítat i to,že máš v práci kolegy a zdravíš sousedy!!!!

• Citovat
  • Upravit
1304
27.1.12 13:26

Víc a víc si myslím, že je to jinej problém u Tvýho muže …ten problém nejsi Ty ale on …jeho sebevědomí ..a taky ono je hezký hodit to na tebe svý zpackaný manželství - však mu pistoli u hlavy nikdo nedržel, když se ženil, tak at nekecá …
Jednoznačně mu řekni, at na sobě zapracuje, nebo to mezi váma špatně skončí ..s věčným rozebíráním vyčítáním a patláním v minulosti se žít nedá :nevim: . Nedivila bych se vůbec kdyby se ti tímto úplně zprotivil a nakonec bys od něj odešla… fakt to musí být na palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
27.1.12 13:40

Časem ho to doufejme přejde. Apropo měl by být rád, že jste nakonec s ním a nedělat scény, vyčítat apod.. Toto milující člověk nedělá. Stalo se, stalo.. Odpustit a zapomenout a užívat si života s vámi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí