Žárlivý partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
28.1.12 03:35
Sisulík píše:
Víc a víc si myslím, že je to jinej problém u Tvýho muže …ten problém nejsi Ty ale on …jeho sebevědomí ..a taky ono je hezký hodit to na tebe svý zpackaný manželství - však mu pistoli u hlavy nikdo nedržel, když se ženil, tak at nekecá …
Jednoznačně mu řekni, at na sobě zapracuje, nebo to mezi váma špatně skončí ..s věčným rozebíráním vyčítáním a patláním v minulosti se žít nedá :nevim: . Nedivila bych se vůbec kdyby se ti tímto úplně zprotivil a nakonec bys od něj odešla… fakt to musí být na palici.
Čím dřív to bude tím líp, aby se zakladatelka dlouho netrápila a mohla jít zase dál a ne si žít sen o „dokonalém prvním“… On prostě není dokonaléj, je to vůl a dřív nebo později to pochopí a půjde… Zakladatelko hodně štěstí v novém hledání, a ať je tato etapa tvého života rychle zapomenuta… :? :roll:
  • Citovat
  • Upravit
etatinek
28.1.12 03:35

EDIT: 2× to samý… :oops:

• Citovat
  • Upravit
byron
28.1.12 06:08

Hele, taky bych řekla, že to není úplně o žárlivosti, ale o tom sebevědomí, o jeho osobnosti.. :nevim:

No, ještě je schopen na tebe hodit krach svýho manželství??? A že si kvůli tobě zpackal život??? To oprvadu není normální, takhle s tebou manipuluje a chce tě dostat do pozice viníka, podle mě by tě za chvilku začal vydírat a kdo ví, co by z toho ještě vzniklo…

A pokud není schopný vyrovnant se s něčím po 20ti letech? To je chudák nevyrovnanej

• Citovat
  • Upravit
byron
28.1.12 06:10

Bud se vzpamatuje, šla bych do manželský poradny třeba s ním… Tam to prpbrala a udělala za tím tlustou čáru.
Třeba by se vzpamatoval? Říct mu, že to je poslední, co pro něj v tomto směru můžeš udělat. A pokud se s tím ani potom nevyrovná, že tedy spolu nemůžete žít, protože žít s někým, kdo ti neustále něco vyčítá- navíc zpackaný život- to se nedá.

Toto bych udělala, abych neměla pocit, že jsem mohla pro vztah udělat víc a neudělala jsem to.....

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.17 23:19

Ahoj všem,
nepíšu za sebe, ale za kamarádku (neví o tom), tak anonym. Má z prvního vztahu dítě a s nynějším partnerem teď druhé. Na první pohled, jak je tak znám, normální rodina. Ale vyčítá jí skoro jakékoliv vzdálení se z domova. Nejvíc ale bývalého - když si přijede pro první dítě nebo mu ho veze ona, tak poslouchá, že si určitě užily a tak.
Jak na něj? Nemám se žárlivostí (naštěstí) žádnou zkušenost, ale trápí mě to.
Zasahovat do vztahu jim určitě nebudu. Spíš jen naťuknout ji, co by se dalo.
Díky všem.

• Citovat
  • Upravit
ontar
16.8.17 23:33
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
nepíšu za sebe, ale za kamarádku (neví o tom), tak anonym. Má z prvního vztahu dítě a s nynějším partnerem teď druhé. Na první pohled, jak je tak znám, normální rodina. Ale vyčítá jí skoro jakékoliv vzdálení se z domova. Nejvíc ale bývalého - když si přijede pro první dítě nebo mu ho veze ona, tak poslouchá, že si určitě užily a tak.
Díky všem.

Dělat se nedá téměř nic…to už dr. Plzák blahé paměti píše, že chorobná žárlivost je největším hrobař vztahu…léčit se a nebo rozchod, více možností není…teda mimo toho se životem s žárlivcem protrápit…

• Citovat
  • Upravit
27087
17.8.17 05:51
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
Díky všem.

Takoveho de-bi-la jen kopnout do zadku. Na to nezbyva nez rict „Jo uzili. A bylo to skvele, jako za starych casu.“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.21 13:03

Ahoj holky,
obnovuji diskuzi, nechci zbytečně zakládat novou.
Potřebovala bych poradit, jde o mou kamarádku. Je to jedna z mých nejbližších osob, záleží mi na ní. Nikdy neměla moc štěstí na chlapy, ale teď má nového přítele, jsou spolu asi půl roku. Hrozně jsem jí to přála, protože to vypadalo, že konečně po letech narazila na toho pravého. Bohužel, ale poslední dobou nějak nevím z toho, co mi vypráví, co si o tom myslet. Sama s takovýma věcma zkušenosti nemám, proto bych se chtěla poradit.
Kamarádka nedávno zjistila, že jí přítel vlezl do mobilu, nebo zjistila - řekl to sám, dokonce udělal scénu. Našel tam totiž konverzaci s jejím bývalým - oni zůstali kamarádi a normálně si píšou, ale nic víc v tom není, on už má jinou partnerku, jen si prostě sem tam napíšou. Přítel udělal kamarádce hroznou scénu, jaktože to s tím bývalým ještě nemá ukončené, a že tedy končí on s ní, chtěl od ní odcházet, dokonce si balil. Pak si to nějak vysvětlili, ale scéna to prý byla hysterická, plná řevu atd…On jí řekl, že to má s tím bývalým utnout a slíbil jí, že už jí nikdy do telefonu nevleze. Bohužel ten slib nedodržel, i přesto, že si kamarádka nestavila na telefonu heslo, což do té doby neměla - on to heslo okoukl a vlezl jí tam po čase zase, aby se ubezpečil, že si s ex už nepíše. No zprávy tam našel, právě jak tomu ex psala, že teď raději nebudou v kontaktu. Ale scénu udělal znova. Že jí prý nemůže věřit atd…Obsah těch zpráv jak kdyby ho nezajímal, stačilo, že si prostě psala s tím ex. Prý se hrozně opil, během cca hoďky litr tvrdýho, a pak dělal scény ještě větší, nadával jí i sprostě. Pak se zase omlouval. Od tý doby prý v pohodě. Ale když mi tohle vyprávěla, trochu mě z toho mrazilo. Já bych se asi bála, že se to bude opakovat. Fakt nevím, nikdy se mi nic takového nestalo, nevím, jak bych se zachovala. Jiné kamarádky jí radí striktně neodpouštět a už mu nevěřit. Máte s tím někdo zkušenosti, jak byste se zachovaly?
Já bych jí moc přála konečně vztah, s tímhle mužem je jí prý zatím úplně nejlíp…no jenže to vypadá, že má asi i nějakou odvrácenou tvář…
Prosím o anonym, jde o citlivé informace.
Díky za dočtení a předem za rady! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.21 13:09

Ještě jsem si vlastně vzpomněla, že jsem trochu zbystřila, když mi říkala, že je teď vždycky trochu napjatá, když si píše s někým na whatsappu. Prý on když tam vidí její aktivitu nějakou delší třeba, tak hned myslí, že si zas píše s tím bývalým. :roll: No nevím, já z toho nemám dobrý pocit..
 Zakl.

Příspěvek upraven 02.02.21 v 13:09

• Citovat
  • Upravit
25897
2.2.21 13:09

Rozejít se s ním a hned. Je to žárlivej magor a bude to jen horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.2.21 13:10

Já nevím, jestli se tady ptáš správně, protože tady by 80% diskutujících udělalo podobnou scénu taky. Zkus tady založit diskuzi, že si tvůj chlap píše s bývalou a uvidíš ten fičák… :mrgreen:
Pro mě je taková žárlivost patologická a dotyčnýho bych poslala k vodě…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.21 13:11
@divine woman píše:
Rozejít se s ním a hned. Je to žárlivej magor a bude to jen horší.

Díky.
Já jsem si právě říkala, že i kdyby toho ex úplně odstřihla, tak to nemusí nic vyřešit. Že po čase mu může vadit zas někdo jinej, kolega, kamarád…

• Citovat
  • Upravit
34322
2.2.21 13:11

Ma z partnera strach? Po pul roce? Co bude za dalsi pulrok..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.21 13:13
@Janli píše:
Já nevím, jestli se tady ptáš správně, protože tady by 80% diskutujících udělalo podobnou scénu taky. Zkus tady založit diskuzi, že si tvůj chlap píše s bývalou a uvidíš ten fičák… :mrgreen:
Pro mě je taková žárlivost patologická a dotyčnýho bych poslala k vodě…

Aha. Já si třeba taky píšu s bývalým, jsme kamarádi, můj chlap ho teda nezbožňuje, ale respektuje to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Janli
2.2.21 13:15
@Anonymní píše:
Aha. Já si třeba taky píšu s bývalým, jsme kamarádi, můj chlap ho teda nezbožňuje, ale respektuje to :nevim:

Hele, já manželovi „trpím“ kamarádský vztah s bývalkama, dokonce se s jednou z nich navštěvujeme a jsem tu za magora… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky