Návštěvy doma - přítel mi je zakázal

lucenka
27.1.12 12:59

Návštěvy doma

Ahoj, teď jsme se rafli s přítelem kvůli návštěvám u nás doma. Žijeme v domku spolu s přítelovým tatínkem - přítel a tatínek jsou 50% vlastník. A teď k problému. Tatínek moc nemá rád návštěvy z řad rodiny - ale svoje kamarády si zve bez ohledu na mě. Za celou dobu co tam bydlíme (2 roky) mě a přítele 1X navštívil společný kamarád (přítel všem kamarádům slibuje jak je pozve a nic se nikdy nestane a mě zakázal je zvát) a moje rodina tam byla 4X. Zatímco jeho sestra s dítětem je tam skoro každý týden. Tenhle víkend jsem chtěla, aby za náma přijela moje maminka s babičkou a on mi to zakázal :cert: Tak jsem se pohádali s končilo to tím, že jsem mu řekla, že když tam nesmí moje rodina, že to pro mě není domov. A on tak ať jdu s malým pryč.
Teď otázka zkously byste kdyby Vám partner zakazoval návštěvy nebo by jste šli raději pryč?
Moc díky, že jste zvládly přečíst tenhle můj výlev. Ale jsem z toho dost rozhozená.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
say
1461
27.1.12 13:01

tak osobně bych nesnesla aby za mnou nemohl nikdo přijet, chce to si o tom asi pořádně promluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
27.1.12 13:03

Tak to bych asi nepřekousla, že by mi nesměla přijít rodina nebo kamarádi na návštěvu. Kdyby to bylo denně, tak bych se nedivila, že mu to vadí, ale takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
27.1.12 13:03

To bych šla radši pryč,představa že by za mnou nemohla přijet rodina je děsná.Přítel asi trošku nemá rozum ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
27.1.12 13:04

Hned bych pryč asi nešla, ale rozhodně bych nezkousla,že se nesmím pozvat návštěvu (nejen rodinu,ale i kamarády). A propo..měla bys kam jít? Jak jinak vám to funguje?
Máte každý svoji domácnost (vlastní koupelnu, kuchyň, atd)nebo vše je dohromady s otcem? A jak se přítel,ev. „tchán“ tváří,když tam někdo přijde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
27.1.12 13:05

Ne nezkousla,a pokud by se to i prez me prosby nevyresilo,nemel by u me uz zadnou sanci.

• Citovat
  • Upravit
6552

No presne, vzdyt te ve sve podstate vyhazuje, pokud nebudes slapat brazdu podle jeho 8o 8o Nejsem si jista, jestli se svou povahou bych toto snesla, ale je fakt, ze do toho nevidim......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960

Ne nezkousla, ale pryč bych asi taky hned nešla. Jako že mě nesmí navštívit maminka a sestra? :cert: kdyby šlo o nějaké kamaradky, tak snad, ale takto?
A to ti zakázel ten otec nebo přítel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher

Nezkousla, nemá právo ti zakazovat návštěvy rodiny. To tam jsi jenom jako trpěná služka, či co? :cert: A ještě to, co ti řekl, to je vrchol :pocitac:

Příspěvek upraven 27.01.12 v 13:06

• Citovat
  • Upravit
152

To nechápu :think: Proč ti zakazuje zvát návštěvy? Kor když je to rodina. To žiješ ve vězení nebo co?
Nevím, jak to tam máte uspořádáno, kolik místností a pod. Ale když máš návštěvu, tak ať si tatínek s prominutím zaleze do kumbálu a nevylízá, když mu to tak vadí. :zed:
A kdyby mi partner zakázal návštěvy, už bych se nad tím hodně zamýšlela :roll: Já osobně k tomu nevidím žádný důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
27.1.12 13:06

Pokud spolu zijete, mate prece v domácnosti stejná práva, oba si můžete zvat koho chcete, Teda v nějakých rozumných mezích, jako tchyně na měsíc a opili kamarádí. Ale zakazovat rodinu? Důvod je jaky?
Já se partnera většinou neptam, ale jen oznamuju. On se pta třeba u prespani kamaráda, ale nikdy nebyl problém.

Vadilo by mi to a dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137

Já se poslední dobou nestihám divit, co si všechno ti chlapi dovolí :cert: :zed: Kdyby jsi si chtěla zvát kamarádky tak to pochopím, ale rodinu? Můj taky není nadšený když tady je celý víkend moje rodina (bydlí daleko), ale jednou za čas to přežije, však nemusí být celý víkend doma. Určitě bych to neskousla, a prostě bych si je pozvala, kam by jsi jako chtěla jít pryč, rozejít se? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052

Po takové hádce " můžeš jít" bych se sebrala i s dítětem a šla (pokud máš kam) uvidíš, že přileze po kolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405

tomu nerozumím, jak si někdo může dovolit zakázat ti návštěvy? bydlíš s vězeňským dozorcem, či co? když ti teď zakáže toto, co nebudeš moct příště?? ups chtělo by to si pořádně promluvit, hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
27.1.12 13:07

Neřekl to jen v afektu? Jinak je to fakt nerozum! Každý má přece právo (v rozumné míře) setkávat se se svou rodinou! Zkuste se domluvit na nějakých pravidlech (rovnocenných) pro setkávání s vašimi blízkými, pokud to nepůjde, asi bych zauvažovala, jestli je ten vztah jako takový v pořádku a přehodnotila i případně bydlení (pokud máš tedy nějakou alternativu, kam se v případě odchodu přesunout). držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí