Návštěvy doma - přítel mi je zakázal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1452
27.1.12 13:08

nezkousla, šla bych aj s dítětem :mavam: Myslím, že by se hodně rychle vzpamatoval :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238

Já bych teda nepřekousla to že by mě poslal kvůli nějaké hádce pryč i s malým :nevim:
Jsme horká hlava a v tu chvíli by do mě vleja taková zlost že bych byla během pěti minut zbalená a i s prcem fakt odešla, aby si uvědomil co vypustil z huby :pocitac:

Příspěvek upraven 27.01.12 v 13:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978

No tak spíš bych neszkousla tu větu o tom ,že může s malým jít pryč..
Vypadá to ,že problém s návštěvami nebude ten nejzásadnější :nevim:
Pokud se tě přítel snaží vypakovat pokaždé, když máš svůj názor asi to nebude zrovna super vztah..

A jaký je vůbec důvod, že návštěvy nechce? Co mu na tom konkrétně vadí? Nebo to vadí tchánovi? Nebo je celkově nespolečenský? Co kdyby prostě u té návštěvy prostě nebyl. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron

Ne, není to normální, rozhodně bych se nenechala takto omezovat! Pokud by mi toto řekl, možná bych se sbalila a šla- kdybych měla kam jít. Třeba by mu to docvaklo! Každopádně bych si zavedla návštevy svojí rodiny každý týden! nebo kdykoliv tebe napadne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
3447
27.1.12 13:09

Nezkousla bych to. A nejen, že bych nezkousla, že si nemohu pozvat návštěvu a hlavně že tam nemůžu vzít rodinu! Ale hodně bych nezvládala slyšet, že když se mi to nelíbí a není to můj domov, tak ať jdu i s dítětem. To vyjadřuje, jak mu na vás záleží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
27.1.12 13:10

muj pritel teda navstevy moc nemusi, radsi se nekam uklidi, prijde, pokeca a zase se uklidi :D ke me obcas zajede sestrenka, ktera me tri deti, 8, 4, a necely pul rok a vsichni ctyri tu jsou cely vikend a spi u nas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
27.1.12 13:10
Lizbeth píše:
No tak spíš bych neszkousla tu větu o tom ,že může s malým jít pryč..
Vypadá to ,že problém s návštěvami nebude ten nejzásadnější :nevim:
Pokud se tě přítel snaží vypakovat pokaždé, když máš svůj názor asi to nebude zrovna super vztah..

Přesně tak! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
27.1.12 13:11

Ahoj,
pokud ti tam nesedí denno denně někdo, tak nevím, proč jsou všichni tak hrrr a nesmíš si nikoho zvát. Tohle bych nezkousla a myslím, že by si muž pěkně vyslechl a hned tak by na to nezapomněl. Je to i tvůj dům, když tam bydlíš, takže opatrně. Aby to nedopadlo tak, že nakonec si nebudeš smět pozvat nikoho a ani ty nebudeš moct nikam chodit. To už by zavánělo omezováním osobní svobody. Mámu i sestru bych pozvala a nikoho se na to neptala, prostě jen oznamovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.1.12 13:12

když přijede moje rodina tak je tchán pozdraví a odejde do svýho pokoje. Bohužel v baraku je společná kuchyně, wc. Přítel nemá rád návštěvy, teda kromě svý sestry. Takže taky pozdraví a zaleze do ložnice. Ale znám ho, takže ho nenutím být s náma.
Jinak máme takový klasický vztah. Ale čím dál tím víc přemýšlím, že až mi skončí rodičák, tak si budu hledat něco svýho.Teď bych se mohla vrátit k mámě do bytu, ale zase jí nechci být na obtíž.

• Citovat
  • Upravit
5077
27.1.12 13:15

Vážně bych se neptala a oznamovala. On se tě ptá, jestli může přijet každý týden jeho sestra? Asi ne, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505

Prijde mi, ze ted je to „seber se a bez“ ted, poprve - nepujde, prijde tvrdsi utok … to stejne zakaz navstev, potom zakaz vychazeni za navstevama a pak naprosta izolace .. pomalu Te svazuji, holka, ja bych to zvazila a radeji se poohledla po novem bydleni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304

ve vztahu by měla být rovnováha - ve všem …takže pokud on návštěvy přijímat smí a Ty ne, je něco špatně , věta kterou tě vlastně vyhodil z domova je …průšvih… Zkus si s ním o tom promluvit nejlíp až se zklidníte vy oba. Tohle je trochu přes hranu reakce od něj ..takový vydírání a to v partnersví být prostě nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565

Tak já tinevím, ale říct mi tohle tak mu asi jednu plesknu afekt neafekt, je to sakra moje rodina a ne cizí lidi…jinak my to teda měli takhle ze začátku s přítelem, byla jsem často doma sama většinou od 6 večer ddo 6 ráno, tak za mnou třeba večer přišla kamarádka na kafe, ze začátku mu to vadilo, ale teda z důvodu, že o tom nevěděl, že jsem mu to prostě předem neřekla, barák byl jeho, pokud jsem řekla „miláčku ty jdeš večer do práce, prijede ta a ta na kafe, nevadí?“ nikdy neřekl vadí.....ani když přišel kamarád, prostě o tom ví a neni důvod mi zakazovat se s někym vídat natož aby mě někdo naštívil ve společné domácnosti a je úplně jedno jestli je dům jeho nebo jste si ho pořídili společně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
27.1.12 13:17

Takže jako první, by mě štvalo to, co tebe: nemožnost pozvat si návštěvu z řad rodiny! A co by mě dotáhlo ještě víc, by byla odpověď, kterou jsi dostala, jako že se teda máš odstěhovat!! To trochu přehnal, ne? Počkej až se uklidní a zeptej se ho, jak to jako myslel.

• Citovat
  • Upravit
238
27.1.12 13:21

Jo a mimochodem, mamku babičkou bych pozvala i přes ,, zákaz,, je to přece tvoje rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí