Revize a partner?

1175
28.1.12 09:13

revize a partner?

ahoj, jake mate zkusenosti s partnerovym chovanim po revizi? muj pritel v dne zakroku a po nem byl naprosto uzasny, fungoval na 100%. neco se ale zlomilo a uz od tretiho dne je ke mne chladny :,(
takze jsem zdeptana ze straty mimi a z jeho chovani, vubec semnou o tom nechce mluvit a ze je vse ok, tak nevim :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
28.1.12 09:22

Je mi to moc líto :hug: většinou to chlapům dochází trochu dýl co se všechno stalo, a na začátku se snaží být oporou a pak to na ně dolehne taky..
Dej mu chvilku čas a pak si o tom zkuste promluvit. Uvidíš jak zareaguje, pro něj je to stejná ztráta jako pro tebe, jenže chlapi se s tím většinou vyrovnávají jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
28.1.12 09:22

Když jsem přišla s tím, že jsem potratila a další den jdu na revizi, tak do mě nalil panáka slivovice.
Jinak když jsem brečela, tak mi vysvětloval, že nemá smysl se v tom hrabat, že to stejně nevrátím. Nechápal moc, že se chci vybrečet. A taky mu dělalo zle, že mi nemůže nijak pomoc.
Takže u nás byl on ten rozumný, co to moc neprožíval na venek. Ale uvnitř ho to taky trápilo. Řekl mi to až jsem naléhala, že jemu je to jedno. Hold se s tím srovnával po svém. Ale jinak se jeho chování ke mě nezměnilo. Spíš nás to celkově stmelilo a za půl roku jsme se vzali. Dalši mimi přišlo až za 2 roky po potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.1.12 09:26

JInak - u nás změna žádná. Po revizi a několika nevydařených těhotenstvích se manžel choval a chová pořád stejně

• Citovat
  • Upravit
1175
28.1.12 09:30

hm, tak to se mas. mohu jen zavidet. asi ten cit u nas neni zcela uprimny :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.1.12 09:33
Hanina_leden píše:
hm, tak to se mas. mohu jen zavidet. asi ten cit u nas neni zcela uprimny :,(

Někteří chlapi to prostě neprožívají.
Nebo si to řeší sami v sobě.

• Citovat
  • Upravit
1175
28.1.12 09:49
werunkaw123 píše:
Je mi to moc líto :hug: většinou to chlapům dochází trochu dýl co se všechno stalo, a na začátku se snaží být oporou a pak to na ně dolehne taky..
Dej mu chvilku čas a pak si o tom zkuste promluvit. Uvidíš jak zareaguje, pro něj je to stejná ztráta jako pro tebe, jenže chlapi se s tím většinou vyrovnávají jinak…

ja vim, ze je a proto se s nim snazim o tom mluvit :think:
ty jeho rozzarene oci, kdyz se dozvedel ze bude tata a pak to prazdno, kdyz za mnou pred zakrokem prisel do nemocnice.. co vam budu povidat, mam to stale pred ocima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
28.1.12 09:51
omites píše:
Když jsem přišla s tím, že jsem potratila a další den jdu na revizi, tak do mě nalil panáka slivovice.
Jinak když jsem brečela, tak mi vysvětloval, že nemá smysl se v tom hrabat, že to stejně nevrátím. Nechápal moc, že se chci vybrečet. A taky mu dělalo zle, že mi nemůže nijak pomoc.
Takže u nás byl on ten rozumný, co to moc neprožíval na venek. Ale uvnitř ho to taky trápilo. Řekl mi to až jsem naléhala, že jemu je to jedno. Hold se s tím srovnával po svém. Ale jinak se jeho chování ke mě nezměnilo. Spíš nás to celkově stmelilo a za půl roku jsme se vzali. Dalši mimi přišlo až za 2 roky po potratu.

tak to je hezky, moc ti to preji :hug:
no ja nevim, dam tomu tedy cas a pak se uvidi. ale drti me to :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
28.1.12 10:02

dnes rano jsem se s nim chtela mazlit a vzdycky mne od sebe odtahl.. bojim se sama sebe abych mu nerekla, tak si bez jinam, kdyz jsi semnou jen z soucitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.1.12 10:03
Hanina_leden píše:
dnes rano jsem se s nim chtela mazlit a vzdycky mne od sebe odtahl.. bojim se sama sebe abych mu nerekla, tak si bez jinam, kdyz jsi semnou jen z soucitu.

NO takovám způsobem ne.
Ale normálně otevřeně se ho zeptej proč je takový. Co ho trápí…

• Citovat
  • Upravit
1906
28.1.12 10:04

Je možné, že na něj taky dolehla ta ztráta, ale chlapi si někdy svoje trápení chtějí řešit sami v sobě, nemají potřebu jako ženské se s tím svěřovat. Nám to většinou pomůže, ale chlapi to spíš dusí v sobě. Co já jsem potratila, pamatuji si skoro to samé, chlap se o tom bavit nechtěl a to ho to trápilo si myslím dost, protože to bylo snad jedinkrát, kdy jsem ho viděla uronit slzu. Asi na to už nechce myslet, chlapi někdy v tomhle moc pomoct neumějí. Drž se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
28.1.12 10:09
NO takovám způsobem ne.
Ale normálně otevřeně se ho zeptej proč je takový. Co ho trápí…

pokousela jsem se, rekl, ze nic a nebo neodpovidal a pak rekl, ze na nesmyslne otazky nema potrebu odpovidat
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
28.1.12 10:10
delice píše:
Je možné, že na něj taky dolehla ta ztráta, ale chlapi si někdy svoje trápení chtějí řešit sami v sobě, nemají potřebu jako ženské se s tím svěřovat. Nám to většinou pomůže, ale chlapi to spíš dusí v sobě. Co já jsem potratila, pamatuji si skoro to samé, chlap se o tom bavit nechtěl a to ho to trápilo si myslím dost, protože to bylo snad jedinkrát, kdy jsem ho viděla uronit slzu. Asi na to už nechce myslet, chlapi někdy v tomhle moc pomoct neumějí. Drž se. :kytka:

to bych pochopila ale to, ze me ani neobejme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.1.12 10:11
Hanina_leden píše:
NO takovám způsobem ne.
Ale normálně otevřeně se ho zeptej proč je takový. Co ho trápí…
pokousela jsem se, rekl, ze nic a nebo neodpovidal a pak rekl, ze na nesmyslne otazky nema potrebu odpovidat :nevim:

Tak ho nechej. Cokoliv ho trápí, si nejspíš potřebuje srovnat hlavně sám v sobě.

• Citovat
  • Upravit
1175
28.1.12 10:22

asi mas pravdu.
dekuji moc :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie