Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děkuju
cítím se dobře, přijde mi, že na tom sále si vzali i ten můj stres a smutek
a jsem ráda. Už jen čekám, kdy mě pustí domů. ![]()
Já jsem taky byla nějaká lehčí, když už bylo po všem
Tak šťastnou nohou vpřed veselejším časům ![]()
Ahoj holky zeptám se mam zítra nasptup do nemocnie zamkle těhotenský od 7tt jsme čekali ještě tyden a prcek povyrostl jak ma ale bez srdecni akce udělají pred zakrokem ještě kontrolní ultrazvuk pro jistotu a jak to tam přesně chodí mam s toho strach děkuji
@Anonym201 za mě je to po fyzické stránce naprosto v pohodě. Mnohem horší je to po stránce psychické. I snad víc bolestivé. Ještě trochu si na to pamatuji. Měla jsem sebou košili a vložky. Před výkonem se mě zeptali na pár informací. Těsně před zákrokem mi dali tabletu- po ní se mi chtěl i trochu spát a celkově jsem byla taková oblblá a pak na sál. Tam narkoza a pak jsem se vzbudila úplně v pohodě. Sestra s tebou půjde po probuzení na WC a pokud je vše v pohodě tak jdeš domů. Já jsem nastoupila do nemocnice cca v 7:30. Musela jsem čekat na doktora který výkon prováděl a cca ve 13:00 jsem šla domů.
@Jessica4 a dělali ještě kontrolní ultrazvuk? Bolesti se mebojim jen chci mit jistotu ze je to opravdu zamkle aby sem si to nevycitala ![]()
@Anonym201 ano utz udělají - nebo tedy měli by. Případně si na něm trvej, musí ho provést ![]()
@Anonym201
stačí jen vložka, kapesníky, pití (po zákroku), pak tě nechají cca 2-3 hodiny ležet a pustí domů.
@Anonym201 brala jsem si toaletní papír, papuče, pyžamo, kapesníčky, gumku do vlasů, vložky, náhradní kalhotky, ručník, mýdlo, byla jsem ve sprše. jinak ráno po sedme nástup, kontrolní ultrazvuk , na sál jsem šla až kolem oběda, bylo nás hodně a ještě byl akutní císař, večer kolem šesté, že můžu domů, ale neměla jsem odvoz a MHD jsem nechtěla, tak me propustili ráno
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.