Revize- co s sebou??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5487
6.2.18 15:02

Já to měla přijít ráno na lačno, což byl s těmi nevolnostmi mega očistec. Pak řekli, že to bude až po poledni, nakonec jsem šla ve dvě.. bylo mi tak neskutečně zle, že jsem anesteziologovi říkala, že už mi tu narkozu ani nemusí dávat, že je skoro po mně. Po probrání a následujících povinných dalších 2h bez jídla, kdy navíc naprosto ihned přestaly ty nevolnosti, jsem nevěděla, co dřív sežrat. Měla jsem něco z domova a i když mi hodné sestry schovaly oběd, měla jsem večer hlad a šla shánět do automatu, protože bych do rána trpěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
6.2.18 15:06

Jo a když mi v 8 řekl, že po poledni, tak jsem se ještě napila.
A příčina nezdaru je ve hvězdách, nepátrej a neobviňuj se.. :hug:..nemohla jsi udělat nic, aby jsi tomu zabránila :,( :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
6.2.18 15:08

@andelka83 :hug: 19.tt je naprostá hrůza. To se musí rodit, že? Zlatá revize. Usneš, vzbudíš se a je hotovo :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
6.2.18 15:12

@mau-mau jo,to by revize byla pro tělo moc drastická. Normálně se vyvolá potrat, stahy, rupne voda, naštěstí mi dali injekci takže to nejhorší jsem necítila. Ale revizi dělali, placenta nešla sama.
Mně právě říkali že pít mám, abych měla sílu.
Narkózu jsem měla poprvé, a to byl silný zážitek. Jak halucinace, obrazy před očima, a přitom jsem vnímala hlas sestry, mého muže..pomalu jsem se probírala, držel mě za ruku. My máme silný vztah, ale po tomhle ještě silnější snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
6.2.18 15:14

Jinak já byla v 19 tt ale miminko bylo velké na 15 tt. A štěstí že to nebylo tak, že bych musela volit, neměli jsme na výběr. Vím že malému nebilo srdíčko skoro týden, zpětně mi to došlo. Musí být horší vědět že je hodně postižené a potrat zvolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19982
6.2.18 15:46

Nebrala jsem si nic. Vše mi poskytli v sanusu kde mi revizi z důvodu zt dělali. Za 4 hodiny jsem byla doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
6.2.18 17:09
@vertunka píše:
Urcite se das do kupy a pak to pujde znovu :* :hug:. Ja byla na revizi taky ve 23 letech a pak hnedka otehotnela zas. Neztracej hlavu.A k otazce. Mela jsem s sebou pyzamo, kalhotky, vlozky, knizku, nabijecku, jidlo a piti. Vecer mi udelali zakrok, rano me pustili dom.

Já byla na revizi 1. září ve 38 letech (druhé těhu, z prvního mám 2,5letého syna). A je únor a já jsem v 17tt a zatím je vše v nejlepším pořádku. Nebojte, příště se to určitě povede. Normálně pouštějí ještě ten den domů, ale hodně jsem krvácela tak mě tam radši nechali přes noc. Měla jsem jen věci na spaní, župan, pantofle, vložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
6.2.18 17:14
@Ema_Tobi píše:
A myslite, ze na druhy den zvladnu navstevu babicky? Shodou okolnosti mam narozeniny a musim si zajet pro darek. Nechala nam usit periny a nikdo jiny je nema vyzvednout. A samozrejme o tom nikdo nevi, ze jdu do nemocnice. :,(

Určitě, já druhý den fungovala normálně… No musela jsem, doma jsem měla 2letého syna:-) Bolelo to jen pár hodin po zákroku, druhý den už celkem dobrý, jen se krvácí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
6.2.18 18:57

@andelka83 :,( :hug: jsi statečná. Já měla mimochodem 5.narkózu a na to upadnutí do komatu se vždycky těším :oops: ;) Nevím nikdy nic. Ale po druhé sekci jsem musela mluvit děsně sprostě kvůli bolesti, protože první věta, co si pamatuji, je pokyn doktora: „Tak zmírníme trochu ten slovník..“ :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
6.2.18 18:58

Až pak jsem se ptala, co se mi to narodilo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.18 20:56

@Ema_Tobi
Ahoj, uplne mi mluvis z duse. Take mi ted probiha zamlkle tehotenstvi. ( zacala jsem krvacet minulý tyden ve stredu.) :( do ted kdyz na to pomyslim mi je zle a do dneska jeste krvacim. S doktorkou jsme usoudili, ze pokud nebudu mit horecky tak pockame jestli to nevyjde samo. :,( kazdopadne pak na kontrolu a pripadne cisteni. Mam z zoho strach. :( :nevim: netusim co me ceka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9125
6.2.18 21:07

@hanamesjarova záleží ve kterém týdnu zamlklo a ve kterém se to spustilo samo. Já byla zamlklé někdy kolem 6+3, rozjelo se to samo někdy kolem 8+5. Nejdřív len lehké špinění - to bylo celkem ok, ale šla jsem na pohotovost. tam zjistila doktorka, že není srdeční akce a ani velikost neodpovídá. Takže pak druhý den (pondělí) můj gyndař, papíry na revizi, předoperační vyšetření s termínem 10 dní na to. špinit jsem mezitím přestala úplně. A pak se to v sobotu rozjelo tak, že to byl masakr - bych mohla jen sedět na záchodě a čekat. Ale já na to neměla a jela jsem zase do nemocnice - už i s věcmi. nechali mě tam. A byly to jatka. Kým mě vyšetřili, nedívala jsem se pro jistotu co tam po mě zůstalo. Někdo to ustojí, já jsem to ani nezkoušela. Doma mi běhala v té chvíli 1,5 letá holčička. Naštěstí zrovna byli na návštěve rodiče, tak měla rozptylení a ani si nevšimla, že máma není doma večer. U nás koupe a ukládá do postýlky i chlap. V neděli v 9 po vizitě mě pustili domů.

edit: bez bolestí, horeček, jen teda masivní krvácení když se to rozjelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.18 21:17

@iwa83 wow, ja to mam temer taky na zacatku, podle doktora cca 6+4 zamlklo a 7+1 kontrola a v ten samej den vecer spineni a druhy den krvaceni + ze me vysla cast blanky, podle UZ asi 5mm. Dnes, temer po tydnu, na me trochu spadl splin. A porad cekam co se bude nebo nebude dit. Dnes uz to krvaceni nebylo takove. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9125
6.2.18 21:21

@hanamesjarova tak to nech na přírodě. na pohotovost můžeš jít kdykoliv. Taky jsem to chtěla nechat na přírodě - proto mi ten pozdní termín vyhovoval. Nakonec se revize konala, ale už to bylo samo rozjeté a tohle bych fakt s našim lumpem prostě doma neustála.
Splín musí být. Ale za mě je lepší se v tom zbytečně dlouho nešťourat. Je toho víc než si člověk myslí. Prostě příroda ví co dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
7.2.18 13:37

Děkuju za vaše rady a tipy. Mám to zasebou. :palec: ty teplé ponožky byl dost dobrý tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty