Revize- co s sebou??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32902
6.2.18 13:46

Tampony jedině odličovací. Jinak v žádném případě nejsou vhodné. Klasické porodnické vložky, nebo co nejobyčejnější, bez kvanta gelu a parfémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
6.2.18 13:53

Joo, to mi došlo, že tampony ne. Těm dám sbohem asi na delší dobu. Já si vůbec nedokážu představit jestli ještě budu chtít být někdy těhotná. Ať tohle nezažiju znovu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9124
6.2.18 14:01

@Ema_Tobi si mladá, dej tomu čas, mysli pozitivně. Vím že je to těžké, ale čas pomůže. Já mám ZT za sebou. Taky mě všichni na gyndě utěšovali, že jsem mladá… nejsem. Mě je bohužel letos 35 :( ALe mám doma jednu zdravou holčičku. Těhu s ní bylo bez jakýchkoliv zádrhelů, proto nás o to víc „srazilo na kolena“ tenhle průběh u druhého těhotenství. Ale pak zjišťuješ, že těch nepovedených pokusů je kolem víc než by si člověk představoval. Jen se o tom nemluví. Naopak, to že je to napoprvé a bez problémů je spíš „zázrak“. Hlava je důležitá. pokud to srovnáš tam, tak máš vyhráno. Nemá smysl se v tom dál šťourat. Já se vybrečela v nemocnici - před i po zákroku.

Já jsem tam přespávala (šla jsem v sobotu na pohotovost a odpoledne rovnou dělali revizi - rozjel se potrat sám). Takže 2 noční košile, x kalhotek, pantofle, 2 ručníky, kartáček, běžné hygienické věci, vodu na pití, knížku, nabíječku…
poporodní vložky jsem si kupovala až na doma. Tam mi daly erární. Ale já už druhý den moc nekrvácela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
6.2.18 14:18

@andelka83 @Ema_Tobi pokud zakladatelce vyhovují vložky, tak samozřejmě ty ;). Já se s ní samozřejmě po zákroku probudila, jak zaplenkovaný dítě :roll: ale potom alou do sprchy a na wc a tampon :mrgreen:. Vložky nesnáším. A navíc domů cesta 1,5 hod autobusem a pěšky, to bych té vložce nevěřila ani náhodou :mrgreen:.
Ale drž se ;) jsi mladá, určitě vám to ještě vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
6.2.18 14:20

@Ema_Tobi neboj, nejhorší je to poprvé…to jsem moc nepotěšila, viď? ;) Doufám, že se to už nikdy nestane. Ani tobě ani mně. Já měla 3 ZT a jsou na světě holky i s 5, 7,.. stává se to. Statistika je neúprosná. :,( :hug: Zapálila jsem svíčku, vždy se rozloučím. Mám i 2 děti, ale bohužel i tu smutnou zkušenost vícekrát. Už jsem říkala manželovi, jestli by si ty jeho breberky nemohly víc vybírat a ne se zavrtat do všeho, co plave kolem. Holt vadný kus, no.. příště to vyjde. Myslím na tebe.. a neboj, zvládneš to!! Kolikátý jsi byla týden? Já naposledy 9.tt, už jsem nečekala průšvih :,( :nevim: nevolnosti, prsa, bříško… ale stejně špatný konec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
6.2.18 14:20

Já sem taky zvyklá na tampony, ale netroufla bych si. :nevim: pane bože, zaplenkovaná? No už se teším… a jak se potom čůrá? Nebolí to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
6.2.18 14:25

Čůrus no problem :palec: mně naposledy dali jen 1 vložku. Ale někdy dají víc, aby to neproteklo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
6.2.18 14:27
@Ema_Tobi píše:
Já sem taky zvyklá na tampony, ale netroufla bych si. :nevim: pane bože, zaplenkovaná? No už se teším… a jak se potom čůrá? Nebolí to? :think:

Neboj, je to jen obrovská tlustá vložka, žádná alwayska o tloušťce 2 mm :mrgreen:. To jsem napsala v nadsazce, že jsem si tak připadala. Čůrá se úplně normálně ;) já jsem teda chodila těm první den jak po…á, holt to bolelo. Takže pomalu a skrčená, ale rychle se to zlepšilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
6.2.18 14:33

@mau-mau dle ms 9 tyden, plod 5+6 :zed: dali nam 3 tydny, chodila sem po tydnu na kontrolu. Ale na tu dnešní už jsem byla smířená, že je konec. Akorát sem nečekala, že mě objedná tak rychle. :think: ale aspoň to budu mít zasebou. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
6.2.18 14:36

A co moje prsa o dvě čísla větší? Ty mi vyfouknou? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
6.2.18 14:38

A myslite, ze na druhy den zvladnu navstevu babicky? Shodou okolnosti mam narozeniny a musim si zajet pro darek. Nechala nam usit periny a nikdo jiny je nema vyzvednout. A samozrejme o tom nikdo nevi, ze jdu do nemocnice. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
6.2.18 14:42

Nevolnosti a bříško byly pryč hned. Prsa tak za 10 dní. Tak to máme skoro stejně. Já 6+3, ale dle MS 9+2tt :,( Návštěvu babičky zvládneš. Mně nebylo nic. Nic mě nebolelo. Jen únava byla trochu větší.. Jo a i když se to blbě sešlo, tak hodně štěstí a zdraví a ať je ten nadcházející rok o mnoho veselejší :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
6.2.18 14:47

@Ema_Tobi já mám pořád ještě zvětšená prsa, dali mi i tabletky na zastavení laktace. V raných týdnech to není potřeba, a jestli je miminko 6tt tak je fakt malinkate, a zákrok bude bez problémů. Bohužel do 10 tt zažila potrat snad každá druhá moje kamarádka. Já už to ve 2 trimestru nečekala, a stalo se.
Jsi mladá a určitě další těhotenství bude v pořádku. Čůrá se v pohodě, a je fakt že kdo ještě nerodil, tomu se ty tlusté vložky moc nezamlouvaji. Já rodila 2×, takže jsem věděla co a jak. Teď po týdnu používám normální tenké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
6.2.18 14:49

@mau-mau děkuju. To mám letos opravdu krásný dárek k narozeninám. Teď už jen aby chlap přišel s prstýnkem a možná se to vyrovná. :lol: ne, to si dělám srandu.

Je to strašné, nejhorší je, že nevím kvůli čemu se to stalo. Jestli barvením vlasů, i hermelín sem si dala. Nebo možná proto, že mimčo vzniklo, když jsme se “potili” z chřipky? :( achjo. A pak ještě na gyndě potkáš, s prominutím, nějakou vyschlou fetku s břichem a chce se ti ji zabít. :,(

A oni mi tam fakt nedají najíst?! 8o já se picnu. Už teď se děsím, že ráno tam ani nedojdu, když nejím a nepiju, se mi točí hlava. :roll: to je fakt za trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
6.2.18 14:53

@Ema_Tobi za ty potraty v 1 trimestru nikdo nemůže obvykle. Příroda se tak vypořádává s chybou. My taky zatím neznáme příčinu. A možná ani přes vyšetření které budou dělat se to nezjistí. Neobviňuj se vůbec.
Mně dali snídani a oběd, ale pak už nic, na revizi jsem šla v 19 h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty