Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Díky všem za odpovědi! Kupón si zařídím až to půjdu začátkem příštího týdne zaplatit. Revizorům zdar.
revizor dělá jen svou práci, ty jsi jela načerno, tvůj problém
![]()
@stinga jojo, já vím, nikoho jiného z toho neobviňuju. Sice zastávám názor, že stát by ušetřil, kdyby bylo MHD zdarma, ale práci revizorů neodsuzuju.
@Anonymní píše:
@stinga jojo, já vím, nikoho jiného z toho neobviňuju. Sice zastávám názor, že stát by ušetřil, kdyby bylo MHD zdarma, ale práci revizorů neodsuzuju.
to by mě zajímalo, jak by stát ušetřil?
@Anonymní píše:
Díky všem za odpovědi! Kupón si zařídím až to půjdu začátkem příštího týdne zaplatit. Revizorům zdar.
Revizoři jsou fajn.. když nenarazí na blbce, tak jsou v pohodě
@Anonymní píše:
proč by mělo být mhd zdarma? zdarma můžeš jezdit na kole, ale zas si musíš koupit to kolo - dopravní společnosti jsou normální ziskové společnosti, myslíš, že by jezdili, kdyby to neměli zaplacené? že by pasažéry vozili jen tak pro zábavu? a dávali do toho svoje peníze?