Řez na děloze

888
2.8.12 20:04

Ahoj, jsem po cs, ale jaký řez mám, mi neřekli, ono jich je víc? A primář mi řekl, že rodit druhé dítě budu opět podle situace, měla jsem cs inikovaný akutně po 21 hodinách trápení, malej už se dusil :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
2.8.12 20:15

Jaký řez mám na děloze netuším, ale bude stejný jako ten venku, ne? jinak druhý porod byl přirozeně po 27hodinách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
2.8.12 20:29

Aha, tak to jsem netušila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
2.8.12 20:49

Na děloze mám prý řez od shora dolů, na kůži malej řez v bikinách. rodit jsem podruhý mohla přirozeně i když jsem otěhotněla dost brzo po prvním CS, ale bohužel mi nebylo dopřáno. každopádně jsem hned po otěhotnění volala do porodky a zjišťovala, jaký mi dávají možnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
2.8.12 20:53
@dvojmatka píše:
Na děloze mám prý řez od shora dolů, na kůži malej řez v bikinách. rodit jsem podruhý mohla přirozeně i když jsem otěhotněla dost brzo po prvním CS, ale bohužel mi nebylo dopřáno. každopádně jsem hned po otěhotnění volala do porodky a zjišťovala, jaký mi dávají možnosti ;)

mohu se zeptat jak brzy? a rodila jsi tedy i podruhé cs?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
2.8.12 21:02
@lucotek píše:
mohu se zeptat jak brzy? a rodila jsi tedy i podruhé cs?

otěhotněla jsem 9 měsíců po porodu dvojčat a rodila jsem tedy 18 měsíců od prvního CS. bohužel šel i třetí prcek CS. dávali mi velkou naději na přirozenej porod a i bych porodila, kdyby se spustil sám, ale nesmí se přenášet, nesmí být dítě větší než 3,5kg, nesmí se porod vyvolávat - musí se prostě sám rozjet a ani zásahy do porodu se nesmí dělat. mě by i nechali přenášet neb byl malej hodně malinkej, ale den před termínem mi na UTZ zjistili nedostatek plodovky a já byla zavřená na sto západů, takže boužel - okamžitě CS :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
2.8.12 21:32
@ashlee píše:
@dvojmatka a proč ti dělali ten řez od shora dolu na děloze?

to nevim…neptala jsem se. já naivně myslela, že se dělá stejnej, jak na kůži a když jsem si stěžovala na ti, že jsem ta cítila vevniřt lupnutí, tak mi doktorka vystvělovala, že by to musel být steh na tý jizvě na kůži, že na děloze je řez jinak…ale nepátrala jsem proč. možná, že prvně to dělali kvůli dvojčatům, jestli se to normálně nedělá a podruhý ho vedli stejně…fakt nevim! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.8.12 21:34

Taky nevím, jaký mám řez :think: Byl to akutní císař. Ale podruhé to šlo přirozeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.12 21:41

Já mám tři SC a o T řezu jsem se dozvěděla, až když jsem zkoumala, jestli bych mohla aspoň potřetí rodit normálně. Ale samozřejmě se nedá nic dopředu naplánovat, ale kdybch měla rodit všechny děti znova, tak bych se rozhodně pořádně informovala, víc hádala a trvala na svém. Dnes si myslím, že první SC byl zbytečný, druhý nejspéš taky, až u třetího to bylo dobře, ale to jen proto, že byl zkrátka potřetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.12 21:59

Ne všichni tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
2.8.12 22:09

Měla jsem akutního císaře, ale nikdo mi o řezu na děloze nic neříkal. Já také myslela, že je jen jeden řez stejnej jako v podbřišku. :think: Budu se muset na kontrole zeptat Dr. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.12 22:14

Já jsem se o tom T-řezu dočetla někde v nějakých knížkách o přirozeným porodu. Tuším ty od Iny May.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
2.8.12 22:20

Ty jo, já taky myslela, že je řez na děloze stejnej jako na kůži 8o A co jsem i koukala na video z císaře (který už teda nechci nikdy vidět :poblion: ), tak tam to řezali myslím stejně jako kůži :think: No, každopádně po přečtení toho, co tu píšete doufám, že mám takovej řez, abych měla možnost rodit další normálně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.12 22:36

O já myslím, že když je nějakej problém s vybavením dítěte, tak to fiknou pořádně. Ale nedokážu si představit, jak to pak šijí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.8.12 09:46

Ahoj, já teda sice nevim, jaký řez mám na děloze, ale v bikinách mám jen malý vodorovný, není skoro vidět, ale už když mě propouštěli před třema rokama z porodky, takl mi primář řekl, že pokud budu u nich zase někdy rodit, jako že asi jo, plánujeme v budoucnu ještě jedno dítko, tak mě udělají zase sekci. První sekce byla plánovaná na 38 týden a obešla se bez komplikací, takže nevim, proč mě to jednou čeká znovu :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100