Rhodecký rigeback k dětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
242
25.3.15 11:21

@Lucie66 no malá zvládla 60kilového leonbergra a spoustu velkých oblud, akorát je vždycky hrozně oslintaná, ti velcí ji berou jako plyšáka. Zase umí hezky kličkovat a snaží se na ně vyskočit. Je třeba dávat pozor na agresivní psy, protože buldoček by si hrál s každým, nemá pud sebezáchovy. Naše má teda respekt pouze ze včel, loni schytala pár žihadel najednou, když hleděla do úlu a teď vždycky sedí o kus dál a ani se nehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
25.3.15 11:26

@jana9020 To je sranda jak jsou chytri, ze se pouci.Jo Calie chce taky byt s kazdym kamarad zatim se ji to nevymstilo tak to snad i zustane. A co slintani doma? A prdeni? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
25.3.15 11:36

@Lucie66 neslintá, jen kolem misky s vodou trochu nabryndá. Prdění je tedy něco úděsného, doma se to tedy snese, ale v autě je to opravdu zážitek, co chvíli otvíráme okna. A když hárá, tak jak je nateklá, tak prdí nahlas, to se pak nestačíme divit. A taky chrápe a nedá se usnou dřív, protože usíná hned po dopadu na pelech. No říkáme, že je to mix skunka, netopýra a hrošíka, nic pro citlivky :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
25.3.15 11:38

@jana9020 Tak to je sranda…Ale je proste nadherna. Krmite granulkama? A byla hodne kousava jako stene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.3.15 12:24

Holky brali jste si už některá trošku odrostlejšího psíka? mam možnost od známych půl roční fenku labradora, naučenou v bytě a s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
25.3.15 13:17

@Lucie66 krmíme granulemi - Acanou. Kousavá nebyla, ani nic neničila. Jen všem plyšákům na hraní zkracuje ocásky, asi aby se jí víc podobali

@Betina77 půl roku dle mého není moc, kamarádka si brala labradora kolem roku, protože původní majitelé jeli do ciziny a zvykl si rychle. Navíc tehdy byla na mateřské, tak s ním byla víc než předchozí majitelé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.3.15 13:34

@jana9020 právě, že se mi to zdá v pohodě zase je už naučený a pro nás možná ideálnější než malé štěňátko, které se zatím jen rozkoukavá no ještě uvidím co mi na to řekne manžel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
25.3.15 13:47

@Betina77 a navíc štěně je to pořád, pokud je hodný vůbec bych se toho nebála. Navíc začne jaro, tak bude koukat co je venku a bude mít jiné starosti. Přes zimu si určitě moc procházek neužil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.3.15 13:51

@jana9020 přesně, tak si to myslím i já, tak uvidím jestli to budeme mít s dětma schváleno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
25.3.15 14:10

@Betina77 ja bych to zkusila. Urcite jedte na navstevu s detma, vemte si ho na prochazku. Vzala bych piskoty, at mu deti daji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.3.15 14:15

@g.sandova pejisek je zvykly na tři děti takže snad by to bylo v pohodě spíš jestli by si u nás zvykl přece jen to není dvouměsiční štěně, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
25.3.15 18:57

@Betina77 zvykne, neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.3.15 06:03

Nasi si brali fenu ve trech letech. Zvykla si hned. A na deti zvykla nebyla. Zvladla to uplne v pohode. Sla do lepsiho, takze si zvykla opravdu rychle.
Ja sama jsem si brala fenu udajne triletou a psa rocniho. Taky bez problemu.
Pulrocniho bych se nebala. Urcite mu budete davat lasku, fyzickou aktivitu, bude to ok.
Dej vedet, co na to manzel @Betina77

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.3.15 11:56

@g.sandova díky jsem klidnější a napíšu jak to vše dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný