Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, kdo mate ridgebacky, tak sem:) ja mam dva psy. Jeden ma necele dva roky a jeden 7 let a je nemocny:( jak vam reagujou na deti? A nebyli smutni kdyz jste prinesli domu miminko?
my jsme měli taky dva, fenu a psa pejsek nám bohužel měsíc před porodem zemřel ve 14,5letech
takže se našeho toníčka ani nedožil ![]()
a fenečce jsou 4 roky a kluka reagovala hned ho očuchala a olízla hrozně ho miluje
ted nám kluk už chodí tak jí tahá za ocas a jen jí zlobí, ale ona prostě uteče nikdy se po něm neohnala, jednou jsme i zkusily co bude dělat, když jí kluk vleze do granulí nebo ke kostičce a nic popojde dozadu a kouká na něj ![]()
a když třeba u krámu hlídá kočárek tak jí může pohladit kdokoliv, ale jak se někdo cizí dotkne kočáru tak strašně vrčí a štěká
když je venku a kluk spí tak ho chodí pravidelně kontrolovat do kočáru ![]()
myslím, že tito psy jsou k dětem jak dělaní
dokonce i cizí psy této rasy jsou přívětivý k mému dítěti
na fotce je enie s todou když jsme přijely z vejletu-pokaždé ho chce k sobě:)
Ahoj máme fenku letos jí budou 3 roky. Je to miláček. Máme 2 děti, syn kterému budou za měsíc 4 roky s ní je od roka a půl a jsou na sebe zvyklý, nikdy mu neublížila, chce si hrát, nechá se hladit. Dceři je 8 měsíců tak ta s ní do styku ještě nepřišla.
Ahoj je tu tema rhodezsky ridgeback, nevytvarajte duplicitnu.
Gazol: ma dilatacni kardiomyopatii:( davali mu max pul roku od diagnozy a uz jsme to pretahli na rok, ale je to cim dal horsi, bud selze srdce nebo se udusi vodou v plicich:( maladej ma malou strasne rad:) nejradeji by ji furt oblizoval a ten nemocny, nezajem
toho zajima jen zradlo
a vzdycky zajimalo ![]()
@cuttysark píše:
Ahoj je tu tema rhodezsky ridgeback, nevytvarajte duplicitnu.
no ono kolikrát chceš něco najít nebo zaližit a neobjeví se ti tam podobné téma ![]()
proč ti to vádí?
Nevadi mi to, len neni dovod mat 2 rovnake diskusie, ci ano?
ahoj já mám kluka a na malou je strašně opatrný, je to zlato…snažíme se aby nežárlil, ale dá to práci
…víc než na malou žárlí na kocoura
dává mu to chudákovi dost najevo ![]()
@Janichka píše:
Gazol: ma dilatacni kardiomyopatii:( davali mu max pul roku od diagnozy a uz jsme to pretahli na rok, ale je to cim dal horsi, bud selze srdce nebo se udusi vodou v plicich:( maladej ma malou strasne rad:) nejradeji by ji furt oblizoval a ten nemocny, nezajemtoho zajima jen zradlo
a vzdycky zajimalo
tak aspon, že žere
to je dobré znamení… ten náš ke konci už nechtěl nic a když to snědl tak to hned bylo venku…
chuděra takhle mladej a takové problémy ![]()
@cuttysark píše:
Nevadi mi to, len neni dovod mat 2 rovnake diskusie, ci ano?
tak já sem třeba ráda, protože se zapojím od začátku a né od 150strany
když seznamování proběhlo před půl rokem a déle…možná to je dobré téma na skupinu ![]()
@ET-Lucius píše:
ahoj já mám kluka a na malou je strašně opatrný, je to zlato…snažíme se aby nežárlil, ale dá to práci…víc než na malou žárlí na kocoura
dává mu to chudákovi dost najevo
@GAZOLDA píše:
tak já sem třeba ráda, protože se zapojím od začátku a né od 150stranykdyž seznamování proběhlo před půl rokem a déle…možná to je dobré téma na skupinu
Přesně tak, proč budu začínat rozjetou diskuzi, když se může založit nová. ještě jsem neslyšela že by nemohly být 2 podobné diskuze ![]()
Nas mlady je takove trdlo ( pes)
v kvetnu bude mit dva roky a porad se chova jako stene, je strasne splaseny:D ale je se vsema kamarad:) s psiky i lidmi:) zato ten rduhy splaseny neni vubec a nikdy nebyl, je rozvazny, vycurany:), nechce si hrat ale taky neni zly a se vsema se prateli:)
Mate papiraky? Pokud ano ze ktere chovne stanice?