Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, zkoušela bych masírovat ucho od kořene až ke špičkám. (Ohledně nam bylo doporučeno u plemene BŠO)
@Denny97 píše:
Dobrý den, zkoušela bych masírovat ucho od kořene až ke špičkám. (Ohledně nam bylo doporučeno u plemene BŠO)
Moc děkuji za tip. A jen tak „nasucho“ nebo nějaký olejicek? Pomohlo vám to?
@elody Nám to nádherně ouška postavila… V tomhle věku jsou ouška ještě jak by měkká a mohou spadnout.. Já masírovala na sucho a fence se to moc líbilo… Dobrá rada je aby jste se i s chovatelem od kterého mate psa poradila.
@Denny97
Už jsem paní chovatelce psala, ale zatím se mi neozvala, tak jsem netrpěliva, masáž určitě zkusíme!
Ve třech měsících bych to tipla spíš na nedostatek vápníku nebo kolagenu, začíná přezubovat? Uši se masírují spíš psům, kterým mají stát, ne? Ještě by to mohl být zánět, ale v tomhle věku bych koukla hlavně na tu výživu.
@jezz1e
Ještě neprezubuje. Krmime Brit care. Příští týden se chystáme na další očkování, tak se určitě pozeptam. A nějaký tip na vhodný doplněk?
Poptala bych se primo ve skupine chovatelu rhodeskych ridgebacku, tam s timto plemenem budou mit nejvic zkusenosti: https://www.facebook.com/…77659559680/
Kolagen nejlíp a nejlevněji doplníte sulcem z vepřových nožiček (začínat po lžíci do krmení, ať se nepo…, dá se zamrazit ) A vápník bych doplňovala až po rozboru krve (zásadní je poměr vápníku a fosforu).
A možná zvažte změnu krmiva, o Britu jsem od kamarádky, která dělá vývoj krmiv v jiné firmě, slyšela, že se u nich realita ne vždy shoduje s deklarovanými znaky na obale. Přece jen RR je dost velký pes a ten první rok by si zasloužil to nejlepší, co si finančně můžete dovolit.
@Denny97 píše:
@elody Nám to nádherně ouška postavila… V tomhle věku jsou ouška ještě jak by měkká a mohou spadnout.. Já masírovala na sucho a fence se to moc líbilo… Dobrá rada je aby jste se i s chovatelem od kterého mate psa poradila.
reaguji na foto- krásná fenka ![]()
@jezz1e
OK, děkuji proberu to s veterinářem. Co se týče krmiva, dali jsme na radu chovatelky a pokračujeme v tom čím krmila ona. Bohužel v krmivech se tak moc nevyznám a nevím zda platí čím dražší tím lepší.
@elody muzes poslat foto ouska? Jinak bych se vyprdla na Brit a koupila taste of the wild. Mam s nim jen nejlepsi zkusenosti.
@maja45 Děkuji moc
@scentini Taky krmim od Britek nejvyšší kvalitou… od TASTE měla fena velky prujem… krmena s tim od štěněte.. Brit jsou jediné granule které ji sedí a nemá prujem a nehubne… takže záleží no
@scentini píše:
@elody muzes poslat foto ouska? Jinak bych se vyprdla na Brit a koupila taste of the wild. Mam s nim jen nejlepsi zkusenosti.
Posílám, snad se zadari. Díky za tip, vyzkoušíme. ![]()