Řidičký průkaz, autoškola

Anonymní
27.8.20 12:11

řidičký průkaz, autoškola

Chtěla bych se zeptat, jak je to, když mám už pár let řidičák, a nyní budu dělat zkoušky ještě na přívěs. Slyšela jsem, že když teď neudělám ty písemné zkoušky, že mi vezmou řidičák. Je to opravdu tak?
Prosím o anonym, mám tu přátele a nemusí vědět, že dělám řidičák.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
150
27.8.20 12:42

Ne, nevezmou ti ho, neuděláš jen to rozšíření. ale jsou tam testy a ty se naučíš na netu - párkrát to projeď a budeš si to pamatovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
27.8.20 12:59
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat, jak je to, když mám už pár let řidičák, a nyní budu dělat zkoušky ještě na přívěs. Slyšela jsem, že když teď neudělám ty písemné zkoušky, že mi vezmou řidičák. Je to opravdu tak?
Prosím o anonym, mám tu přátele a nemusí vědět, že dělám řidičák.

Řidičák ti vezmoz jen v případě, že. Testy neuděláš 3×. Na opravky máš pul roku. Rozšíření jsem dělala v červnu, takže informace čerstvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.20 13:32

@dajaZ @Kockazvysocan
To jste mě uklidnily, děkuju

• Citovat
  • Upravit
2271
27.8.20 13:32
@Kockazvysocan píše: Řidičák ti vezmoz jen v případě, že. Testy neuděláš 3×. Na opravky máš pul roku. Rozšíření jsem dělala v červnu, takže informace čerstvé.

Tak to jsi me potěšila, take se ted chystam udelat si řidičák na přívěs.
Chsi se ještě zeptar, zda se dělají jen testy a jizdy, nebo jestli je soucasti zkoušky i nejake ustni prezkouseni z udrzby vozidla apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
27.8.20 13:33
@Adelka951 píše:
Chsi se ještě zeptar, zda se dělají jen testy a jizdy, nebo jestli je soucasti zkoušky i nejake ustni prezkouseni z udrzby vozidla apod.
údržba je už jen u náklaďáku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
27.8.20 13:41
@Adelka951 píše:
Chsi se ještě zeptar, zda se dělají jen testy a jizdy, nebo jestli je soucasti zkoušky i nejake ustni prezkouseni z udrzby vozidla apod.

Já dělala na sk. A a něco málo technického tam proběhlo, ale spíš ve stylu, co se kontroluje před jízdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
27.8.20 14:21

V žádném případě ti nikdo nevezme řidičák, mužeš testy neudělat kolikrát chces. Není nikde žádný zákon ani úprava kde by se něco takového psalo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
27.8.20 14:33

Jaký je důvod dělat řidičák na přívěs? To budete tahat nějaké velké vozíky? Stejně se skupinou B může být hmotnost celé soupravy nejvýš 3500kg. Další věc je omezení na kouli. Většina běžných aut má omezení na 1200kg. U těch větších může být větší, ale ty zase i víc váží. Když si vezmu, že běžné auto má 1500kg, omezení na kouli 1200kg, tak jsem na 2700kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
27.8.20 14:38
@KatusinkaMala píše:
V žádném případě ti nikdo nevezme řidičák, mužeš testy neudělat kolikrát chces. Není nikde žádný zákon ani úprava kde by se něco takového psalo :zed:
@KatusinkaMala píše:
V žádném případě ti nikdo nevezme řidičák, mužeš testy neudělat kolikrát chces. Není nikde žádný zákon ani úprava kde by se něco takového psalo :zed:

Že by instruktoři nevěděli? No věřím spíš jim, než komukoliv na natu. Nicméně mě to muzez být jedno, testy jsem dala na 100%. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
27.8.20 14:50

@Kockazvysocan Instruktoři autoškoly možná neví, zkušební komisaři ano :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.20 14:53
@Petr-33 píše:
Jaký je důvod dělat řidičák na přívěs? To budete tahat nějaké velké vozíky? Stejně se skupinou B může být hmotnost celé soupravy nejvýš 3500kg. Další věc je omezení na kouli. Většina běžných aut má omezení na 1200kg. U těch větších může být větší, ale ty zase i víc váží. Když si vezmu, že běžné auto má 1500kg, omezení na kouli 1200kg, tak jsem na 2700kg.

Kvůli plaťáku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.20 14:59
@Kockazvysocan píše: Že by instruktoři nevěděli? No věřím spíš jim, než komukoliv na natu. Nicméně mě to muzez být jedno, testy jsem dala na 100%. :palec:

Asi by věděli, ale neptala jsem se jich.

• Citovat
  • Upravit
2271
27.8.20 15:14
@Petr-33 píše:

Tak auto 3,2 t a karavan 1,8 t, na to potrebuji ridicak na přívěs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
27.8.20 15:23

@KatusinkaMala jo? A kde zkoušíš?
„Jednotlivé ORP mají právo při neúspěšné zkoušce z pravidel řidičák odebrat. Protože se odebírá ve správním řízení (hodně papírovaní) a žák si může testy opravit po pěti prac. dnech, většina ORP od toho upouští. Neznamená to ale, že vám ho nesmí vzít. “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová