Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, nevezmou ti ho, neuděláš jen to rozšíření. ale jsou tam testy a ty se naučíš na netu - párkrát to projeď a budeš si to pamatovat.
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat, jak je to, když mám už pár let řidičák, a nyní budu dělat zkoušky ještě na přívěs. Slyšela jsem, že když teď neudělám ty písemné zkoušky, že mi vezmou řidičák. Je to opravdu tak?
Prosím o anonym, mám tu přátele a nemusí vědět, že dělám řidičák.
Řidičák ti vezmoz jen v případě, že. Testy neuděláš 3×. Na opravky máš pul roku. Rozšíření jsem dělala v červnu, takže informace čerstvé.
@Kockazvysocan píše: Řidičák ti vezmoz jen v případě, že. Testy neuděláš 3×. Na opravky máš pul roku. Rozšíření jsem dělala v červnu, takže informace čerstvé.
Tak to jsi me potěšila, take se ted chystam udelat si řidičák na přívěs.
Chsi se ještě zeptar, zda se dělají jen testy a jizdy, nebo jestli je soucasti zkoušky i nejake ustni prezkouseni z udrzby vozidla apod.
@Adelka951 píše:údržba je už jen u náklaďáku
Chsi se ještě zeptar, zda se dělají jen testy a jizdy, nebo jestli je soucasti zkoušky i nejake ustni prezkouseni z udrzby vozidla apod.
@Adelka951 píše:
Já dělala na sk. A a něco málo technického tam proběhlo, ale spíš ve stylu, co se kontroluje před jízdou.
V žádném případě ti nikdo nevezme řidičák, mužeš testy neudělat kolikrát chces. Není nikde žádný zákon ani úprava kde by se něco takového psalo ![]()
Jaký je důvod dělat řidičák na přívěs? To budete tahat nějaké velké vozíky? Stejně se skupinou B může být hmotnost celé soupravy nejvýš 3500kg. Další věc je omezení na kouli. Většina běžných aut má omezení na 1200kg. U těch větších může být větší, ale ty zase i víc váží. Když si vezmu, že běžné auto má 1500kg, omezení na kouli 1200kg, tak jsem na 2700kg.
@KatusinkaMala píše:
V žádném případě ti nikdo nevezme řidičák, mužeš testy neudělat kolikrát chces. Není nikde žádný zákon ani úprava kde by se něco takového psalo
@KatusinkaMala píše:
V žádném případě ti nikdo nevezme řidičák, mužeš testy neudělat kolikrát chces. Není nikde žádný zákon ani úprava kde by se něco takového psalo
Že by instruktoři nevěděli? No věřím spíš jim, než komukoliv na natu. Nicméně mě to muzez být jedno, testy jsem dala na 100%. ![]()
@Kockazvysocan Instruktoři autoškoly možná neví, zkušební komisaři ano ![]()
@Petr-33 píše:
Jaký je důvod dělat řidičák na přívěs? To budete tahat nějaké velké vozíky? Stejně se skupinou B může být hmotnost celé soupravy nejvýš 3500kg. Další věc je omezení na kouli. Většina běžných aut má omezení na 1200kg. U těch větších může být větší, ale ty zase i víc váží. Když si vezmu, že běžné auto má 1500kg, omezení na kouli 1200kg, tak jsem na 2700kg.
Kvůli plaťáku
@Kockazvysocan píše: Že by instruktoři nevěděli? No věřím spíš jim, než komukoliv na natu. Nicméně mě to muzez být jedno, testy jsem dala na 100%.
Asi by věděli, ale neptala jsem se jich.
@Petr-33 píše:
Tak auto 3,2 t a karavan 1,8 t, na to potrebuji ridicak na přívěs.
@KatusinkaMala jo? A kde zkoušíš?
„Jednotlivé ORP mají právo při neúspěšné zkoušce z pravidel řidičák odebrat. Protože se odebírá ve správním řízení (hodně papírovaní) a žák si může testy opravit po pěti prac. dnech, většina ORP od toho upouští. Neznamená to ale, že vám ho nesmí vzít. “
Chtěla bych se zeptat, jak je to, když mám už pár let řidičák, a nyní budu dělat zkoušky ještě na přívěs. Slyšela jsem, že když teď neudělám ty písemné zkoušky, že mi vezmou řidičák. Je to opravdu tak?
Prosím o anonym, mám tu přátele a nemusí vědět, že dělám řidičák.