Řídká stolice/růst stoliček

297
2.3.23 19:55

Řídká stolice/růst stoliček

Dobrý večer, máte některá zkušenost s řídkou stolicí při růstu stoliček? 🦷Malé rostou snad vsechny najednou a uz 14 dní má řídkou stolici. Radsi jsem byla u doktorky a má už přes týden tvrdou dietu všechno suchý, UM bez laktózy, Smectu. Delali ji stěry i vzorek stolice na rozbor vse negativni a stolice pořád řídká. Už mi přestává jíst, leze ji vše krkem ty stejný suroviny.🤧

Ja nevím, jestli to může takhle trvat dýl při růstu zoubků?

Děkuji 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2650
2.3.23 20:08

Jojo, průjem měla malá snad 2 měsíce. Pak vylezly všechny zuby a byl klid.

Osobně mi víc lezl krkem růst trojek. To byla snad měsíc nebo dva, osoplená. A všem jsem musela vysvětlovat, že není nemocná. Jen jí lezou zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
2.3.23 20:14

@teriiiy jooo, zuby, ty člověka trápí celý život…
Já měla kluky, třeba 10-13× posr…pořád jsem prebalovala, stejně opruzeny, úplně agresivní to, co z nich lezlo…
 Vydrž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
2.3.23 20:19
@Stevia píše:
@teriiiy jooo, zuby, ty člověka trápí celý život…
Já měla kluky, třeba 10-13× posr…pořád jsem prebalovala, stejně opruzeny, úplně agresivní to, co z nich lezlo…
Vydrž!

Bože na ty opruzeniny jsem už úplně
zapomněla. Nic nepomáhalo. A to už byla většinu dne bez plenek. I tak jsme se jich nemohly zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
2.3.23 20:22

@KeckaJ jo! Opruz hroznej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32171
2.3.23 20:44

Prujem ke stolickam jsem zadnou dietou neresila… Opruzeni z nej mel syn ale hrozne, uplne do masa :?,takze spis byla nutna extremni pece o zadek, tahlo se to dlouho… Nechtel na sebe nechat sahnout, kdyz videl sprchu, chytal hysterak… Holky nastesti vyvazly bez prujmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
2.3.23 20:55

U první holky úplně cajk, ani se o růstu nevědělo. Ale druhý kluk prožíval každý zub hodně a aj ten průjem je součástí. Takže sem ho brala vždy do sprchy a nechala dlouho větrat, mazala sem jen lehounce měsíčkem. Ať je brzy dobře :hug:

• Citovat
  • Upravit
6795
2.3.23 21:25

Dej ji normalne najist, je to k zubum. Syn se chudak pokakaval i v noci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí