Říjen 2015 u Apolináře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
5.5.15 16:19

Holky a co nějaké publikace? Četli jste a doporučili byste mi nějakou knihu? Nebo z jakých zdrojů hledáte informace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
5.5.15 16:47

@Raddkka mas mit s sebou dve kosile erarni sice maji ale treba o vikendu jim nedodava pradelna a celkove je to takovy prej na prd. Maji spis takove tricicka a to rikala porodni asistentka ze jsou dost kratky a nic moc takze doporucuji svoje…jinak na dite hadry dostanes, ale co nedostanes jsou plenky ty jsou jen 24 hod…takze rikala do tasky pribalit cca 6-8 a zbytek pak doveze tatinek…a vlozky ty tam jsou teda taky vsude k dostani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.5.15 17:04

@Julie1111 děkuju, tak to hned koupím košile, jinak balík plen už mám- ten jsem odpozorovala při registrační návštěvě :D byl to tam samý tatínek s plenama a kytkou v ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
5.5.15 17:39

@Raddkka jo jeste jsem zapomnela i vlhcene ubrousky s sebou a vlastni teplomer…sice tam maj ale dost se kradou tak ho neradi pujcuji…pak 3-4 sitovane kalhotky. prezuvky nejlepe i co jsu do vody. minimalne dva rucniky jeden mensi na prsa aby jsi si ocistkama nezanesla zanet, tak na prsa musi byt zvlast. Pak k porodu rikali neperlivou vodu a muzes i hroznovy cukr a jeste jsou dobry spunty do usi nebo mp3 kdyby jsi nahodou musela byt treba na hekarne dyl…jnak zbytek klasika jako vsude zupan toaletni potreby atd. Snad jsem na nic duleziteho nezapomnela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.5.15 18:20

@Julie1111 děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.5.15 10:46
@tynkaaa8 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli budete někdo rodit v porodnici U Apolináře cca říjen 2015? Ráda bych se s někým bavila o tom, jak probíhají návštěvy a tak vše kolem. Budu se těšit na odpovědi. :)

Ahojky také jsem registrovaná na říjen. Jen s termínem porodu to je komplikovanější. Podle MS je to 2.10 ale potom podle ultrazvuku mi to posunuly na 14. později na 18.tého Takže si myslím, že se tam potkáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.5.15 14:42
@Monichita píše:
Ahojky také jsem registrovaná na říjen. Jen s termínem porodu to je komplikovanější. Podle MS je to 2.10 ale potom podle ultrazvuku mi to posunuly na 14. později na 18.tého Takže si myslím, že se tam potkáme :)

No tak to je super :) já teda jak podle MS, tak podle UTZ jsem 8.10. Což mi taky přijde divný, ale tak aspoň v tom nemám zmatek :D a teď 22.5. jdu na velký UTZ. Tak jsem zvědavá, chceme si nechat říct pohlaví. A znáš nějak Apolináře? Já jsem tam ještě nikdy nebyla, na UTZ chodím do Vinohradský za svým doktorem. Ale porod bych ráda u Apolináře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.5.15 22:45

@tynkaaa8 zkušenosti nemam.ale moje dr mi ji doporučila. Ale registrace tam byla šílená. Povedlo se až na druhý pokus. Kdy plánuješ začít kupovat výbavičku? Mne se zatím nějak nechce, pořád mám strach aby bylo vše ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.5.15 22:33

@Monichita Máme úplně stejné pocity. Výbavičku zatím kupovat nechci a ani nebudu cca do 6. měsíce. Všichni okolo mi ale říkají, ať už začnu, že na to pak nebude pomyšlení a budu unavená, ale také se bojím, abych něco nezakřikla. Něco zdědím po bráchově malých, vše teď mají, protože jsou 2 a půl a 9 měsíců, ale i to co dostaneme, nechci mít doma dříve. Ono se to taky nezblázní, když věci na mimi budou později. Ještě necítím pohyby. Ty už jo? My jsme teď v 19. týdnu. Apolináře mi taky všichni okolo schvalují. Kamarádky švagrová tam teď porodila, musela císařem a říkala, že prostě bomba. A i ženský, co rodily přirozeně, si na péči a přístup nemohou stěžovat, to mě přesvědčilo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.5.15 22:42

@Monichita Jo jinak já jsem také registrovaná až na druhý pokus. Na první nebylo místo, ale stejnak jsem se přes net zaregistrovala i přes to, že byl termín hodně vzdálený a do poznámky jsem dala, termín porodu je 8.10. a asi za týden mi přišla sms, že mě přesunuli na 13.10., což už splňuje jejich podmínku +-5 dní. Mezi tím jsem se registrovala teda ve Vinohradské, ale celou dobu jsem si říkala, že se mi tam moc nechce, ne kvůli porodu, ale spíš kvůli šestinedělí, co jsem právě že četla na recenzích. Všechny psaly, že porodníci super, ale… to šestinedělí, že tam na ně řvou, nedají prostor na to se pořádně rozkoukat, dávají 10 min na jídlo… nedala bych na ně, ale když ono těch příspěvků právě na toto téma bylo opravdu moc, že jsem si to jen představila, jak by to vypadalo a s tou představou jsem do porodnice jít nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.6.15 07:42

Ahoj, já mám termín podle MS 26.10.2015, ale teď mi to budou možná posouvat už na 10.10.2015. Já jsem s apolinářem moc spokojená - navštěvuji ho již delší dobu a všichni byli vždy moc příjemní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
12.6.15 10:04
@tynkaaa8 píše:
@Monichita Jo jinak já jsem také registrovaná až na druhý pokus. Na první nebylo místo, ale stejnak jsem se přes net zaregistrovala i přes to, že byl termín hodně vzdálený a do poznámky jsem dala, termín porodu je 8.10. a asi za týden mi přišla sms, že mě přesunuli na 13.10., což už splňuje jejich podmínku +-5 dní. Mezi tím jsem se registrovala teda ve Vinohradské, ale celou dobu jsem si říkala, že se mi tam moc nechce, ne kvůli porodu, ale spíš kvůli šestinedělí, co jsem právě že četla na recenzích. Všechny psaly, že porodníci super, ale… to šestinedělí, že tam na ně řvou, nedají prostor na to se pořádně rozkoukat, dávají 10 min na jídlo… nedala bych na ně, ale když ono těch příspěvků právě na toto téma bylo opravdu moc, že jsem si to jen představila, jak by to vypadalo a s tou představou jsem do porodnice jít nechtěla.

Totéž o Vinohradské říkala kamarádka po císaři…tu sestřička sjela i že jako není oholená a naštvaně jí teda holila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
20.8.15 23:46

Ahojky mam prosim problem, prijde mi registrace trosku slozita, ten web diar vubec neznam je toto spravne pri postupu te registrace? Mam uz na to jen par dni, dekuji moc za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
21.8.15 08:44

@Davima a kdy máš termín? U apolináře se registruje ve 14+0 a máš na to cca týden… Takže jestli se registruješ teď na srpen, září říjen už je dávno pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
21.8.15 11:41
@Davima píše:
Ahojky mam prosim problem, prijde mi registrace trosku slozita, ten web diar vubec neznam je toto spravne pri postupu te registrace? Mam uz na to jen par dni, dekuji moc za odpoved

8) Mají tam nápovědu - musíš jít podle toho jak je to tam psané. pokud potřebuješ termín září-říjen tak už máš asi smůlu - max kdyby někdo vypadl. Ale to vypisují. Jinak jak zde již psala Hrkačka registrace 14+0 - 14+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková