Říjen 2015 u Apolináře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1252
21.8.15 12:22

Termin mam az unor,14+0 budu 26.8 :-) jde mi o to zda to chapu ze pod tim oknem dole v kalendari mam zadat ten termin pak :lol: prvne sem rodila na bulovce a tam sem jen zavolala, tohle je na me nejake slozite :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
21.8.15 12:35

@Davima já jsem šla přesně podle návodu. http://www.apolinar.cz/…-registrovat

na první den mi to nevyšlo, ale druhý už jo. Je to docela stresující - se tam dostat- ale máš 5 pokusů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
21.8.15 13:29

@Monichita uzasny dekuji moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.8.15 21:20

Ahoj, tak mám dnes přesně 14+0 a chci se registrovat u Apolináře a když jsem zadala „Hledat volný termín“ od 25. 2.2016, tak mi vyskočily volné termíny až v červenci 2016… to je normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
27.8.15 21:51

@VerVen a bylo to rano v 8:00 a prez ten webdiar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
27.8.15 22:02

@VerVen Když se chcete registrovat u Apolináře, tak musíte být v 8:00 přihlášená na jejich stránkách a být rychlá, jinak se tam nezaregistrujete. Pak tam jsou jen formální termíny od července 2016. Zítra v 8.00 tam zase bude uvolněný termín na 26.2.2016, kam se taky můžete zaregistrovat, jen do poznámky nějak napsat správný TP…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.8.15 18:52
@Julie1111 píše:
@Raddkka jo jeste jsem zapomnela i vlhcene ubrousky s sebou a vlastni teplomer…sice tam maj ale dost se kradou tak ho neradi pujcuji…pak 3-4 sitovane kalhotky. prezuvky nejlepe i co jsu do vody. minimalne dva rucniky jeden mensi na prsa aby jsi si ocistkama nezanesla zanet, tak na prsa musi byt zvlast. Pak k porodu rikali neperlivou vodu a muzes i hroznovy cukr a jeste jsou dobry spunty do usi nebo mp3 kdyby jsi nahodou musela byt treba na hekarne dyl…jnak zbytek klasika jako vsude zupan toaletni potreby atd. Snad jsem na nic duleziteho nezapomnela :-)

Doporučuji ještě vlastní odsávačku ;) v prosinci o ní byla celkem rvačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková