Říká mi táto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
20.5.11 13:59

Mně malej oslovoval „mam“, dokud jsem kojila, jak jsem přestala kojit „mam“ mu ze slovníku zmizelo :-D a zůstalo jen tata - tak říká fakt jen tátovi a nene :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
20.5.11 14:02

Hele klíííd mě ten můj raubíř pořád zase říka babi. Taky je mi to docela líto. Vím že máma umí, ale prostě mi tak neříká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
20.5.11 14:30
dajdulka25 píše:
no ja s nim jdu treba do kramu a vola na me tato a vsichni se za bricha popadaji a pak ukazuje na prodavacku a pta se me „mama“ takze vsichni kolem jsou mama a ja jsem tata :-)

Naše malá to měla taky chvíli otočený, pak bylo období, kdy se naučila baba, deda a teta, tak vždycky něco vystřelila od boku a oslovovala nás všechny všelijak. :mrgreen:
Teď už zdrobňuje, takže ty ožehavé chvilky, kdy každou starší paní na ulici oslovovala „baba“, už jsou naštěstí za náma. Zato mi poslední dobou dělá na veřejnosti ostudu tím, že si jako plete slova pán a paní. Potkáme na ulici chlapa jako horu a slečna se na něj culí a volá paní, paní. :oops: Trapas, přitom vím, že dobře zná ten rozdíl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5000
20.5.11 15:19

Jé, co já bych za to dala, kdyby ta naše opice z postýlky řvala tatí… a já s klidem mohla poslat tatu :D
Myslím, že se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
20.5.11 16:08

no nas malej jeste povida „a je to“ „bonbon“-ten se naucil vcelku rychle „pipí“ tak nazyva piti, „koupat“ „aupo“(auto) a same dalsi zkomoleniny…myslela jsem si taky ze mi to dela schvalne ale kdyz jsem se mu jednou na detskem hristi schovala, tak volal „tatoooooo“ a myslel to naprosto vazne..:-) ale jak pisou zkusenne maminky - uziju si to jeste dost a dost. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
21.5.11 22:58
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec:
Alpaka píše:
Mě syn řikal si 2 měsíce táto, pak 4 měsíce NÁNA a teprve poslední 3 týdny jsem konečně MÁMA.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
17.10.11 20:55

Tak se jen hlásím, že už mi malej tak krásný dva měsíce říká konečně MAMI…ale jak jsem byla šťastná, tak po chvilce mě to přešlo…slyším to asi 100× denně a víceměně to říká jen aby se neřeklo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
14.5.13 11:43

Holky já mám také syna, kterému bude 18m a říká mi táta. Uměl říct mama, ale to se vytratilo a tak nějak mi přijde, že každý člověk je táta :mrgreen: Taky chápe, co je to jít k mámě nebo dát mámě, když mu opakuju máma máma, tak po mně řekne mam. Jenže nikdy mě tak neosloví, prostě mi říká táta. Když ho hlídá muž a hledá mě, tak dokola opakuje táta kde je :mrgreen: Pořád čekám a trochu už mě to začíná mrzet. Takže mám ještě vyčkat jo? No stejně nic jiného nezbývá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
14.5.13 13:53

@PeBe24 doufám, že ve dvaceti mi nebude říkat tati :mrgreen: Jinak už nějaká slova řekne, ale nic extra, většinu řekne upraveně - např. ryba je u něj baba a gaga je dada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí