A proč? období

24798
19.5.11 21:30

A proč? období

KDY to skončí??? :twisted:
Jak to u vás probíhalo? U nás už pár týdnů, začínám ztrácet trpělivost a místo odpovědi odseknu, chm, trochu mě to mrzí, ale ptá se milionkrát za den, už fakt nemám sílu pokaždé nějak odpovědět, když stejně bude následovat další A puoooč? :zed:
Myslím, že i Majda už ví, že to prostě je nesmyslné, když po dalším A puoč řetězci ji „napomenu“, ona se rozchechtá… :lol:
Případné vtipné záznamy hovorů vítány :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2466
19.5.11 21:32

U vás je aspoň a puoč?
U nás je už asi dva měsíce ne ne nene -na cokoliv :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
19.5.11 21:33

Počítám,že myslíš dítě a né muže:-))))

• Citovat
  • Upravit
18305
19.5.11 21:33

No mně na to naši doma odpovídali básničkou: "Proč, proč?/ Pro slepičí kvoč/ Aby slípka nekvokala/ Když teď nemá proč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
19.5.11 21:34

Ale naší je 21 měsíců, takže nás a puoč teprve čeká :lol:
Já se celou dobu těšila, až uslyšim mámo a teď si říkám ať mi dá aspoň chviličku pokoj a neleze mi jako klíště po zádech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
19.5.11 21:34

mě tohle vše ještě čeká a už se toho bojím ted he he

• Citovat
  • Upravit
6865
19.5.11 21:41

U nás nedávno probíhalo období „co to je“ . 100× na věc o které vím,že ví co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
19.5.11 21:42
Anetta píše:
U vás je aspoň a puoč?
U nás je už asi dva měsíce ne ne nene -na cokoliv :-P

Období nenene bylo ještě krásné, protože se neočekávala žádná moje odpověď :lol: Jojo, taky to prožíváme a docela dlouho, doma to jakž takž zvládám, v autě už je to horší, ale nejhůř je mi na kole, když šlapu a sotva funím a „a poč“ mám v sedačce za sebou. To z něho to „a poč“ přímo lítá a to už teda na pokraji smrti vidím rudě :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.5.11 21:43

My zatím máme „co to je“ - takže na „proč“ se teprve těšíme :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.5.11 21:45
Nsoci píše:
Anetta píše:
U vás je aspoň a puoč?
Období nenene bylo ještě krásné, protože se neočekávala žádná moje odpověď :lol: Jojo, taky to prožíváme a docela dlouho, doma to jakž takž zvládám, v autě už je to horší, ale nejhůř je mi na kole, když šlapu a sotva funím a „a poč“ mám v sedačce za sebou. To z něho to „a poč“ přímo lítá a to už teda na pokraji smrti vidím rudě :pocitac: :lol:

Budu OT, ale buď ráda, že se můžeš aspoň zastavit. To já kolikrát funím s kočárem do kopce a když přibrzdím, že popadnu dech, tak se zepředu ozývá rozhořčené „nejedeme“ :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
19.5.11 21:47
Angua píše:
Nsoci píše:
Anetta píše:
U vás je aspoň a puoč?
Období nenene bylo ještě krásné, protože se neočekávala žádná moje odpověď :lol: Jojo, taky to prožíváme a docela dlouho, doma to jakž takž zvládám, v autě už je to horší, ale nejhůř je mi na kole, když šlapu a sotva funím a „a poč“ mám v sedačce za sebou. To z něho to „a poč“ přímo lítá a to už teda na pokraji smrti vidím rudě :pocitac: :lol:
Budu OT, ale buď ráda, že se můžeš aspoň zastavit. To já kolikrát funím s kočárem do kopce a když přibrzdím, že popadnu dech, tak se zepředu ozývá rozhořčené „nejedeme“ :cert: :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
19.5.11 21:49

To já tu naší treperendu už od 14 měsíců do kočáru nedostanu :lol:
Takže když jdeme větší okruh tak už jsem na pěst z každého kamínku, pampelišky to je co krok to zastávka a nám trvá 2hodiny, než se dostaneme domu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.5.11 21:52
Anetta píše:
To já tu naší treperendu už od 14 měsíců do kočáru nedostanu :lol:
Takže když jdeme větší okruh tak už jsem na pěst z každého kamínku, pampelišky to je co krok to zastávka a nám trvá 2hodiny, než se dostaneme domu :lol:

No ten náš, jak vidí kočár, tak chce jet… Ten bude jezdit, než se mu začnou kamarádi smát :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
19.5.11 21:54

Já tedy nevím, kdy to skončí, s naším starším se to spíš stále stupňuje. A už mě celkem dostává i do úzkých, občas odpovědi buď vážně neznám, nebo netuším, jak něco vysvětlit čtyřletému dítěti. Nedávno to např. vypadalo, že už budeme probírat buněčný cyklus a mutace v DNA :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
19.5.11 21:54

Ale tak já jsem zase ráda, že capká, že je na to zvyklá..
Ale ta cesta domu je někdy nekonečná :zed:
Prostě od té doby, co začala běhat - 14m tak jsme bez kočáru :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí