A proč? období

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
19.5.11 21:55

Neporadím, ale ráda si přečtu odpovědi, abych byla připravena. Zatím máme období co to je. Jdu po ulici, mládě ukazuje, já vykládám a všichni na mě koukají jak na blba, proč miminu ukazuju lampu, keře, stromy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
19.5.11 21:56
Angua píše:
Anetta píše:
To já tu naší treperendu už od 14 měsíců do kočáru nedostanu :lol:
Takže když jdeme větší okruh tak už jsem na pěst z každého kamínku, pampelišky to je co krok to zastávka a nám trvá 2hodiny, než se dostaneme domu :lol:
No ten náš, jak vidí kočár, tak chce jet… Ten bude jezdit, než se mu začnou kamarádi smát :lol: :lol: :lol:

Angu, já myslím, že kočáru přesedne na Hondu nebo Yamahu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.5.11 22:09

Tak my máme období „to jéééé?“ (co to je) a „kde jééé“ (zatím netuším, co to znamená :lol: ). Období nenene už máme úspěšně zvládnuté…často se mi to povede okecat a když se nepovede, tak mě neobtěžuje žádným NE! a rovnou sebou švihne vzteky o zem :-P A cesta pěšky? Na trase 1 km nachodíme cca 3km a to ho půlku cesty nesu nebo popojedeme autobusem. To je pořád tam..sem…tam…sem, věčně mi zdrhá a tlemí se jak pominutý a já funím, pěním, supím, zuřím, ale držím hubu a krok :lol:

Jo a oblíbená konverzace na téma „táta není“ (táta je většinou v práci), kdy mu vysvětluju, že táta opravuje auta, že do práce musí, protože když má auto bebí, tak za ním přijede a tatínek ho spraví, aby mohlo zase jezdit a nic ho nebolelo (pokud se to snažím zkrátit, okamžitě propadá v lítostivý pláč, proč ty auta sakra nemůžu opravovat já a táta nezůstal doma) a když domelu pětiminutové (už nacvičené) vyprávění o tom, jak úžasné je být automechanikem, tak se ozve „táta není“ :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
19.5.11 22:17

Doufám, že někdo konečne napíše, za jak dlouho to skončí.

U nás je to PROČ přesně od Vánoc a je to čím dál horší.
Jinak perla ze včerejška: do tramvaje nastoupil muž s mmoha rozsáhlými tetováními. Dcera: „Proč je ten pán celej porazítkovanej?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
19.5.11 22:25
Gama píše:
Doufám, že někdo konečne napíše, za jak dlouho to skončí.U nás je to PROČ přesně od Vánoc a je to čím dál horší.
Jinak perla ze včerejška: do tramvaje nastoupil muž s mmoha rozsáhlými tetováními. Dcera: „Proč je ten pán celej porazítkovanej?“
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
19.5.11 22:29

Nejdřív dobrá zpráva: u nás skončilo proč? období těsně po 3. narozeninách.
Teď ta špatná: na období proč? navázalo období Jak to funguje, jak se to dělá, kde se bere. A ptá se velice dopodrobna, takže jsem už byla nucena oprášit encyklopedie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
19.5.11 22:30

Kakika to jsi mě pobavila :-D jako bych viděla sebe :lol:
U nás jí zatím stačí: táta není a já na to že je v práci a ona si odpoví v páci a je to :-D
Ale to nene nikam nesměřuje, já se snažím s ní na něčem domluvit a vždy to skončí na mrtvém bodě -ne.
A proč /co to je mě asi zabije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.5.11 22:34
Jura007 píše:
Angua píše:
Anetta píše:
To já tu naší treperendu už od 14 měsíců do kočáru nedostanu :lol:
Takže když jdeme větší okruh tak už jsem na pěst z každého kamínku, pampelišky to je co krok to zastávka a nám trvá 2hodiny, než se dostaneme domu :lol:
No ten náš, jak vidí kočár, tak chce jet… Ten bude jezdit, než se mu začnou kamarádi smát :lol: :lol: :lol:
Angu, já myslím, že kočáru přesedne na Hondu nebo Yamahu… :mrgreen:

Považuju to za velmi pravděpodobnou možnost. Včera říkal, že si koupí Audi, Škodovku a Mitsubushi a taky prý terénní auto :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.5.11 22:37
Anetta píše:
U vás je aspoň a puoč?
U nás je už asi dva měsíce ne ne nene -na cokoliv :-P

Hehe u nís taky. A kdyby jenom 2 měsíce :roll: :roll:  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
19.5.11 22:39

Mame uplne to same obdobi,uz par mesicu a desne mi to leze na nervy,bohuzel se s tim nic neda delat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22021
19.5.11 22:43

Proč-období nám neskončilo dodnes… dceři budou příští měsíč čtyři roky…

Sorry, dámy, asi jsem Vás nepotěšila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.5.11 22:57

Já se na to období fakt těším, ještě než jsem měla vůbec děti… Myslíte, že nemám? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.11 23:10

U nás se přešlo z (jednoduché otázky) ,,proč" na ,,a jakto?" kolem třetího roku..
Na otázku ,,proč" stačil selský rozum - aspoň většinou - , ale na ,,jakto" musím kolikrát vytáhnout encyklopedii, nebo se odtrhnout od emimi a jít na wikipedii. Takže si přečtu celou stránku o dělení buněk a vysvetluju malé a ta mi odsekne ,,to už mě nezajímá. Jakto, že jsou kytičky zelené" ..
Někdy je to fakt na palici. Naštěstí už mi nedělá takovou ostudu jako u ,,proč„, kdy se ptala ,,proč je pán smrdluvej (smradlavej)“
nebo nejradši mám ,,proč pavouk nelítá" a nese ho ke mě.. Já, která mám úzkost z pavouků utíkám pryč a říkám, ať to dá pryč. Samozřejmě ,,nedělej to" je jasný příkaz pro udělej to. Buší mi srdce a ona nasadí ďáelský pohled a dělá ,,bububu, mami se bojíš?" a strká mi ho pod nos.. Vyřešila jsem to, že jsem ji řekla ať ho okamžitě vyhodí z okna.. Teda, myslela jsem si, že jsem to vyřešila. Na to se ona na mě koukne a řekne ,,nemůžu, pavouk nelítá, mrvře (umře ;D )" no, zachránil mě manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
19.5.11 23:16

Asi vás neuklidním, období proč? pokračuje ve školních letech obdobím Proč já? a Proč já ne? Případně Já nechci. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
19.5.11 23:22
eManzelkaAmama píše:
U nás se přešlo z (jednoduché otázky) ,,proč" na ,,a jakto?" kolem třetího roku..
Na otázku ,,proč" stačil selský rozum - aspoň většinou - , ale na ,,jakto" musím kolikrát vytáhnout encyklopedii, nebo se odtrhnout od emimi a jít na wikipedii. Takže si přečtu celou stránku o dělení buněk a vysvetluju malé a ta mi odsekne ,,to už mě nezajímá. Jakto, že jsou kytičky zelené" ..
Někdy je to fakt na palici. Naštěstí už mi nedělá takovou ostudu jako u ,,proč„, kdy se ptala ,,proč je pán smrdluvej (smradlavej)“
nebo nejradši mám ,,proč pavouk nelítá" a nese ho ke mě.. Já, která mám úzkost z pavouků utíkám pryč a říkám, ať to dá pryč. Samozřejmě ,,nedělej to" je jasný příkaz pro udělej to. Buší mi srdce a ona nasadí ďáelský pohled a dělá ,,bububu, mami se bojíš?" a strká mi ho pod nos.. Vyřešila jsem to, že jsem ji řekla ať ho okamžitě vyhodí z okna.. Teda, myslela jsem si, že jsem to vyřešila. Na to se ona na mě koukne a řekne ,,nemůžu, pavouk nelítá, mrvře (umře ;D )" no, zachránil mě manžel.

Tak já bych s ezbláznila, ještě že by moje děti pavouka nevzaly do ruky :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML