A proč? období

Napsat příspěvek
Velikost písma:
369
21.5.11 17:25

Odpovedať na otázku otázkou nezaberá, lebo to sa dočkáš : "To mi musíš na každú otázku odpovedať otázkou? " :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.11 17:38

tak Kakika mě pobavila :lol:

..jinak já s tím neměla potíže, nějak jsem to brala jako období, kdy se to dítě snaží vše pochopit a zdá se mi to lepší než nezájem.. dnes je to už pohoda a spíš malýmu říkám, aby se ptal na věci které ho zajímají a on toho podle potřeby využije, čím víc se ptá tím víc toho pozná a naučí se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.5.11 21:02
Murka píše:
Víte, kdo dal měsíc na nebe? No přece rybář :D Nevím kde k tomu přišla, ale je o tom naprosto přesvědčená :D

Od Dreamworks náhodou žádnou pohádku nesledujete? :mrgreen:
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
21.5.11 22:03

nene, mi ujíždíme na knížkách, tv ani mě ani A. nebere :) tuhle znělku neznám ani já :D

holky ale úplně nej je, když začne ty svoje moudra vypravovat ze spaní, a já už zvyklá reagovat ji odpovídám, přestože spí :D dnes v noci jsem se přistihla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
22.5.11 20:27

Nepotěším. U nás období „Co to je“ (na naprosto známé věci), přešlo v „A jaký/jaká (pojedeme k tetě. K jaké tetě? a to jsme to doma řešily celé dopoledne). A to se nyní prolíná s obdobím "Co dělá to které zvířátko“ (Co dělá srnka, mravenec apod.) A to jsou malé 3 roky.
Ráda malé odpovím, ale když řídím, tak jsem z toho fakt na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.5.11 20:32
ibolia píše:
Nepotěším. U nás období „Co to je“ (na naprosto známé věci), přešlo v „A jaký/jaká (pojedeme k tetě. K jaké tetě? a to jsme to doma řešily celé dopoledne). A to se nyní prolíná s obdobím "Co dělá to které zvířátko“ (Co dělá srnka, mravenec apod.) A to jsou malé 3 roky.
Ráda malé odpovím, ale když řídím, tak jsem z toho fakt na hlavu.
Á, období „A jak dělá?“ taky proběhlo, naštěstí celkem krátce.
Cotojéé?
Ovečka.
A jak dělá??
 Béééé.

Ale liška? Hroch? Vydra? Žirafa? - 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
22.5.11 20:39
Pipet píše: Á, období „A jak dělá?“ taky proběhlo, naštěstí celkem krátce.
Cotojéé?
Ovečka.
A jak dělá??
Béééé.Ale liška? Hroch? Vydra? Žirafa? - 8-o :mrgreen:

Mě zase syn poučil, že krokodýl kváká. Tak kdybyste nevěděli, co odpovědět, tak krokodýl dělá kva kva. Mládě určitě. Synovi jsem nevěřila, ale měli mládě krokodýla ve školce a paní učitelka mi to potvrdila, že tak dělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.5.11 20:48
LucaLuca píše:
Pipet píše: Á, období „A jak dělá?“ taky proběhlo, naštěstí celkem krátce.
Cotojéé?
Ovečka.
A jak dělá??
Béééé.Ale liška? Hroch? Vydra? Žirafa? - 8-o :mrgreen:
Mě zase syn poučil, že krokodýl kváká. Tak kdybyste nevěděli, co odpovědět, tak krokodýl dělá kva kva. Mládě určitě. Synovi jsem nevěřila, ale měli mládě krokodýla ve školce a paní učitelka mi to potvrdila, že tak dělal.

Majda tvrdí, že dělá Uávrururuáááááávrrrr :nevim: Zjevně nemá správné informace :twisted:
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
22.5.11 22:15

ty učitelky teda pěkně blbnou dětem hlavy :)))

u nás doma byl zase problém s mláďatama od zvířat…takže nebylo jehňátko, ale ovčátko…

• Citovat
  • Upravit
Ivi
1839
23.5.11 15:07

Citace z víkendu:
Martínku, dávej pozor na míček, ať se ti neskutálí tam dolů z kopce!“ (U chalupy je teráska a pod ní kus prudkého svahu.)
A proč je tam z kopce?

Jsem hrozná matka, nedozvěděl se to. Dozvěděl se, že když chaloupku dědeček stavěl, už tu kopec byl. Dál jsme řešili stavění chaloupky, tam jsem si jistější v kramflecích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
23.5.11 21:58
SandraM píše:
ty učitelky teda pěkně blbnou dětem hlavy :)))u nás doma byl zase problém s mláďatama od zvířat…takže nebylo jehňátko, ale ovčátko…

Sandro, ale oni to fakt všichni slyšeli na vlastní uši. Děti i učitelky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
24.5.11 20:45

Tak budu následující dva dny hlídat 4letýho prcka, takže se mám asi na co těšit :))

• Citovat
  • Upravit
24798
24.5.11 20:53

Čo to děláš mami?
Mažu si chleba na snídani.
A puoč já nemám?
Tys nechtěla chleba, měla jsi jogurt přece…
A puoč šem nechtěla?

:twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17926
25.5.11 18:38

U nás dnes - Pjoč jedou někejí auta tam a někejí auta sem? - Někdo jede do práce, někdo domů, někdo na návštěvu.- A pjoč musí na návštěvu? - Nemusí, ale chce. - A pjoč chce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
25.5.11 19:52

Dnešní perly:

• Proč je to tu s kopce?
  • Kdo udělal kopec?
  • Proč se udělal kopec?
    :zed:
  • načítám...