Ahoj holky, prosím o radu týkající se rituálu před nočním spaním, je lepší postup dat najíst kaše, okoupat, nakojit a uspat nebo první dat okoupat, dat najíst kase, nakojit a pomalu uspat. Nevim jestli koupání těsně před kojením nějak mimino nerozebere. Dekuji za rady
Rituál před spaním, prosím radu
To si musíš určit a odzkoušet sama - já koupu zásadně po kaši, neb se dítko zamaže u kaše. Jinak ale svého času ta koupel malého hrozně probouzela…
U malého miminka podle mého je lepší nejdřív koupel a pak
nakrmit/nakojit a spát. Jednou jsem to u první dcery otočila, nějak nám to
zrovna vyšlo blbě a když jsem ji nesla vykoupanou, obloukem z ní to mlíko
vystartovalo
Zase větší batole se u večeře může znovu pořádně zaprasit - pardon-
zašpinit Ale i tak si myslím že po jídle
už by měl následovat klid a ne řádění ve vaně.
Já u dvouměsíční napřed koupu a pak krmim. Za 1. Ji ve vodě ještě
trošku vyhladne a za druhé by se mi jinak při koupání poblinkala, kdybych
ji napřed nakrmila. Jak to bude až bude starší nevím, ale mamca to u mě
prý otočila cca ve dvou letech
Já naopak musím tu naši 3měsíční nejdřív nakojit a pak teprve koupat. Když není nakojená tak je ve vaničce strašný řev. Koupání ale neberu jako rituál - koupeme 2× týdně. Pokud chceš mít rituál k uspávání a nabízíš 2 možnosti - tak zkus obě 2 a co ti bude vyhovovat, tak v tom pokračuj, ale logičtější mi přijde nejdřív dát kaši a pak koupat.
Ja skoro 3mesicniho od zacatku koupu, pak teprve krmim…a)ho to unavi a pak vytuhne hned po krmeni b)by mi to do ty vany vyzvracel…hodlam to obratit az bude starsi 1,5?
U nás byla kaše vždy před koupáním, protože bych ji pak musela umejvat znovu, takže kaše, koupání, kojení a u toho usnula.
Ja dam nejdriv veceri, pak vykoupat (pri koupani si vycisti zuby) a pak
u mlika usina, mame to tak cca od 6 mesicu
Ja pulrocni dam kasi, vykoupu, nakojim, dam do postylky, zazpivam ukolebavku
a spim. Pardon, dite spi
Děkuji moc za příspěvky právě nevim, co je lepší pro dítě, co máte
odzkoušeno, ale asi to má každé dítě jinak, my máme 5 mes tak to teprve
zkousim
Malý trpěl na koliky, takže jsem nejdříve dávala mléko a pak vanu, aby
se mu bříško v teplé vodě nahřálo. Teď mu bude 6 měsíců a poslední
měsíc si to otočil sám a nejdřív koupu a pak mléko. Došel si k tomu
režimu sám. A u flašky se mu daří i usnout, jinak je to boj.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.