Robotický vysavač - jaký vybrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mota
31.8.10 20:00

Tady jsou super uživatelské recenze různých robotických vysavačů, vč vysvětlení jak a podle čeho vybírat: http://roboticky-vysavac.blog.cz/…icky-vysavac

• Citovat
  • Upravit
6868
31.8.10 20:02

Ahoj,

není to tak dlouho co jsem tady zakládala diskuzi, zda robotický vysavač ano nebo ne.

My už máme malého - velkého pomocníka doma a já každej den děkuju za jeho pomoc! Vážně nepřeháním!!! Máme pejska, takže zametání, vysávání a vytírání u nás bylo každý den i dvakrát denně.

Pořídili jsme si jeden z těch „levnějších“ modelů. Opravdu dobrý kamarád pracuje v elektrowordu a doporučil nám vysavač značky CARNEO. Má to kromě hlavní funkce vysávání i UV lampu, která ničí breberky, mop, který i setře, jednu virtuální zeď, sám se jede nabít, když už nemůže. Stál 5000kč, Roomba má srovnatelný model za cca 15 000, což jsem nebyla ochotná dát.

Takže za mě 100% spokojenost a hlavně neskutečná úspora času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
31.8.10 21:13
Kailovka píše:
Ahoj,

není to tak dlouho co jsem tady zakládala diskuzi, zda robotický vysavač ano nebo ne.

My už máme malého - velkého pomocníka doma a já každej den děkuju za jeho pomoc! Vážně nepřeháním!!! Máme pejska, takže zametání, vysávání a vytírání u nás bylo každý den i dvakrát denně.

Pořídili jsme si jeden z těch „levnějších“ modelů. Opravdu dobrý kamarád pracuje v elektrowordu a doporučil nám vysavač značky CARNEO. Má to kromě hlavní funkce vysávání i UV lampu, která ničí breberky, mop, který i setře, jednu virtuální zeď, sám se jede nabít, když už nemůže. Stál 5000kč, Roomba má srovnatelný model za cca 15 000, což jsem nebyla ochotná dát.

Takže za mě 100% spokojenost a hlavně neskutečná úspora času.

Týjo, opravdu tak levný? A funguje dobře? Nasadilas mi brouka do hlavy - já se už smiřovala s velkou investicí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
31.8.10 21:19

Lesina: Jojo, vychytali jsme ho právě v tom elektrowordu, měli na něj akci - 4999kč. Jinak stál myslím asi 8000kč. Fakt jsme spokojení, hlavně ta UV lampa je super, hlavně pak až bude malej na světě, tak se ho nebudu bát položit na zem. A vážně vysaje všechno, mě šlo hlavně o chlupy z našeho hafana. Jo ještě na upřesněnou, my máme v bytě akorát plovoučky a dlažbu a super. Zkoušeli jsme i u našich kteří mají i koberec a tam byl ten výsledek horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
31.8.10 21:37

My máme zrenovovaná stará prkna a dlažbu. Plus jeden kusový koberec v obýváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
31.8.10 22:26
Lesina píše:
My máme zrenovovaná stará prkna a dlažbu. Plus jeden kusový koberec v obýváku.

Tak to by mělo být taky v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5000
31.8.10 22:50

Hoja,
my máme Roombu 520. Viděli jsme ji u manželova bratránka a tak jsme si říkali, že nebudem riskovat. Používám ho hlavně v obýváku s kk - je ale veliký a je tam i koberec a dlažba. A vyhovuje mi to, uklidím věci z podlahy, dám židličky na stůl, pustím robota a jdem s Klárkou ven :) Zajede sám do nabíječky :D
Jsem spojená, stačí mi to. Ale když děláme pořádný úklid, tak je nejrychlejší vysát normál vysavačem.

Známá má kočky a koberce a říkala, že jednou týdně to bere pořádně normálním ale tu hlavní hordu chlupů to vezme.

Zásobník vysypat je maličkost ;)

Takže za mě doporučuju, ale jaký typ neporadím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
31.8.10 23:05

ted jsem koukala na aukro a mají tam ty vysavače od 4 tis., ale taky aby byl kvalitní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.9.10 08:58
Kailovka píše:
Ahoj,

Takže za mě 100% spokojenost a hlavně neskutečná úspora času.

Přesně na tenhle vysavač jsem koukala a vypadá super. Jen by mě ještě zajímalo, jak dokáže překonat výškové rozdíly mezi podlahami v jednotlivých místnostech. Máš s tím nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
1.9.10 13:37

Esmerko: No s u nás máme nízko položené prahy a s tím problém nemá vůbec. V jednom pokoji máme velkou vestavěnou skřín a když ji zapomenu zavřít, tak má tendenci vjet i do ní a tam je výškový rozdíl mezi podlahou a skříní cca 2.5cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
1.9.10 18:43

Ahoj, my máme robzone roomy gold. Nemůžu si na ni stěžovat. Co už mi radili lidi dříve: pokud máš zvíře, nekupuj levné vysyvače s nižším výkonem- špatně berou chlupy! Roomy má velký zásobník na prach 1l, to nemá sand žádný vysavač. No a pak jak už tady někdo psal, pokud máš hodně členité místnosti, hodně zastavěné nábytkem, chce to zvážit, no…my máme obývák+jídelnu 70m2 a málo nábytku, takže u nás supr, ale i tak před vysáváním zvedám židle u jídelního stolu.
Jo a jinak nádherné vysavače - vzhledově jsou od samsungu, to jsou krásný :)
Tak přeju dobrý výběr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
2.9.10 15:31

Kailovko děkuji moc, asi je tedy rozhodnuto :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.9.10 11:11

Ahoj, já mám iRobot Roomba 581 a perfektní! Pustím ho a jdu pryč, ještě se mi nikam nezamotal, uklidí a vrátí se do nabíječky, jsou k tomu virtuální zdi, programování. Pouštím ho tak 3× do týdne (i víc), takže nádoba na prach úplně stačí. Vysypat nádobu na prach, případně z kartáčů vyndat namotané vlasy, je otázkou chvilky.
Koupila jsem ho v kamenném obchodě, kam jsem se na něj šla podívat na živo, dali mi na něj i cenu pod tou internetovou :-)

• Citovat
  • Upravit
3115
3.9.10 17:16

Brunifid to si mně potěšila, že si spokojená. Chci si tu 581 koupit jenom ještě musím zjistit jak dobře to zvládá i chlupy. Máme psa, chlupy sice krátké ale jsou. Vím, že mají i roomba pet, ale ten nemá dálkové ovládání. A na tento model jsou výborné recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.9.10 09:44

Když to vezme moje dlouhé vlasy, tak nevím, proč by to nevzalo krátké psí chlupy. Tohle už je asi dost vymakaný model, nejdřív jem koukala po těch levnějších, ale na krámě měli zrovna i tenhle a chlap říkal, že když už to budem kupovat, tak ať pak nebrečíme, že to neumí tohle a tamto. On je rozdíl i v plochách, které to zvládá, my máme nad 100 metrů čtverečních a ty levnější píšou, že jsou na menší plochu. Jasně, ono by se to dalo pustit na dvakrát… K tomuhle modelu jsou tři virtuální zdi, mně by třeba asi stačila i jedna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max