Robotický vysavač - jaký vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
31.1.11 14:27
MMartina1 píše:
my máme irobota pet a jsme velmi spokojení, máme kočku i psa. Budete překvapená, kolik prachu doma na podlaze a kobercích máte. Já se nestačím divit :-) . Chci se zeptat maminek co irobota mají, umýváte některé součástky pod vodou, třeba tu nádržku nebo ten prachový filtr? Díky :nevim:

Neumývám nic, ani nevím, jestli se to smí, musela bych kouknout do návodu.

• Citovat
  • Upravit
3115
7.3.11 07:50

Ahoj, no nejlepší co můžeš udělat je - půjčit si irobot domů a vyzkoušet, těžko ti budeme tady psát, že to „vysává“ dobře i chlupy:-). Mně přijde fajn, že je taková možnost - zvláť když je celkem drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
7.4.11 00:53

My dostali k novým dveřím Sapeli vysavač Ecovacs a spokojenost :-D Kvůli stavbě domečku a hypotéce pomalu až do důchodu bysme si stejně žádný pořádný ani nemohli dovolit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
14.4.11 19:34

Mám Roombu 560 asi 3, nebo 4 roky. S vysáváním velká spokojenost. Člověk neuvěří kolik má doma „bince“ dokud robota nevyzkouší. Loni jsme museli koupit novou baterku, protože už nepomáhaly ani doporučené postupy dle návodu s „restartem“, nebo jak se to jmenuje. Od té doby opět uklízí na jedničku.

Scooba - vytírač taky dobrý, ale zdá se mi „hloupější“. Víc naráží do věcí. Navíc se mi ulomilo otevírání a servis mi nechtěl poslat nové s tím, že musím poslat k nim celý robot. Teď je u nich již 14 dnů a na dnešní dotaz jak to vypadá řekli manželovi, že na to mají 30 dnů. uáááá :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
15.4.11 08:28

Pleo - tak roombu mám a uvažuji na Scoobou- tak nejsi spokojená? Jak to vytírá, jsou moc mokré podlahy? A předtím pustíš roombu a pak scoobu, nebo ta scooba i vysává? díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.4.11 18:47

Mišelo1 - je lepší prvně pustit vysavač a pak až Scoobu. Scooba sice také trošku vysává, ale já bych ji rovnou raději nepouštěla.
My máme všude dlažbu, takže OK, na plovoučku bych si netroufla. Vyloženě mokro nezanechává, ale na plovoučku raději ne.
Dnes „zázrakem“ volali z opravy a v pondělí mi pošlou opravenou Scoobu zpět. Chyběla mi. Když si jeden zvykne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
8.9.11 16:43

tak zvažuji zda vysavač tyčový a nebo robotický
zajímali by mě současný názory na ten robotický, jaká značka a za kolik, který funkce
stačí vysavač za cca 5000, není zbytečný aby se sám zajel nabýt-nestačí si ho tam odnest,.....pokud bude mít vysavač 9cm na výšku-vjede mě pod pohovku, která je na nožičkách a je tam 11cm skulina? prodere se nebo se na to vybodne
pořád jsou obchody kde ho půjčí na zkoušku domů?
jak moc to hučí, pokud vysává dá se být doma nebo to leze na mozek ten hukot a je potřeba někam odejít? máme doma 3cm vysoký prahy-přejede ho?
a co dál vás napadá co je dobrý vědět?
jak dlouho ho máte a funguje bez závady?
děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.9.11 17:09
goldenka píše:
jak moc to hučí, pokud vysává dá se být doma nebo to leze na mozek ten hukot a je potřeba někam odejít?

Já odcházím, mně to vadí, jak vrčí a dítě se ho bojí :mrgreen: A hlavně se motá pod nohy, takže já zapínám, když odcházíme ven.

• Citovat
  • Upravit
441
8.9.11 20:39

bez robotického si to již nedovedu představit. Do tyčového norm. bych už nešla. Robot opravdu vysaje „nemožné“. Nejlepší je vyzkoušet!
http://irobot.cz/…-zdarma.html
Známý koupil nějaký levnější a už lituje. Prý baterka nevydrží dlouho, nejsou na něj náhradní díly, atp.
Pokud jsem doma, vysávám v jiné mistnosti než jsem, nebo pouštím jak nejsem doma (jen je třeba vypnout alarm, jak jsem zjistila :lol: ). Najetí na nabíječnu samostatně je fajn. Nabije se a jak se vrátím vysává zas jinde.
Prahy nepřejede (mám Roombu). Mám ji asi 4 roky, musela jsem koupit jen baterku, loni.
Je to ale opravdu velmi dobrá investice! Ušetřím čas a je čisto jako nikdy. Méně se i práší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sonelik
8.4.13 16:23
@Jahůdkaaa píše:
tak jsme ho nakonec opravdu sehnali v Euronicsu. Půjčili jsme si ho na zkoušku a opravdu je skvělý, takže doufám, že ho manžel brzy pořídí :-) Nase stredně vysoké koberce zvladl bez problemu (opravdu jsem koukala, co v nich vsechno bylo a co z nich dostal ven). Jednu chvili jsem si myslela, ze se nejak zasekl a zustal jezdit na jednom miste, ale pak jsem zjistila, ze silněji znečištěná místa přejíždí tak dlouho, dokud je nevyčistí…opravdu šikula :-) A ty magnetické pásky jsou také dobrá vychytávka - to jsem u jiných robotků, o které jsme se ještě zajímali,neviděla. Klasickou virtuální zed nám totiž dcerka hned začala přemísťovat po bytě, takže „neviditelné“ magnetické pásky budou praktičtější :-) už at ho máme doma…doufám, že nebudu čekat až do Vánoc :-)

Zdravím, dnes jsem koukala na akce a růžový ecovacs je v akci za necelé 4 tis. Mám doma převážně kobercea a docela vysoké. No d vě kočky, jedna z nich je perská a dvě děti…takže když nevysaju dva dny je to hnus fialovej. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
2468
8.4.13 17:29

Můžu se zeptat jak je to s dlouhými vlasy na koberci? Manžel říká, že by to nezvládl, že by se do něj ty vlasy namotaly. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
8.4.13 20:03

@ostlužina
Máme Roombu. Já i dcera máme dlouhé vlasy a v pohodě sebere všechno. Jen asi tak co 3 vysávací cykly vyndám kartáče a manikůrovými nůžkami vlasy odstřihnu a vyndám. Zdržení minimální. Pokud by byly kartáče zaneseny hodně, tak Roomba sama několika jazyky řekne, že je třeba kartáče vyčistit, ale já to dělám preventivně dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.4.13 22:04

Tak ja mam taky Ecovacs, model D76, nahodou jsme take koupili v Euronicsu a byli tam moc ochotni, dokonce nam ho predvedli a vse vysvetlili, fakt spokojenost :) jinak robutek je moc fajn, trochu jsem se obavala, zda vse zvladne jako klasicky, ale zatim pohoda. pevne plochy zvlada na jednicku, nizke koberce taky ok. vyuzivame take magneticke pasky a funguje to..takze za me urcite znacku Ecovas doporucuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
3.5.13 10:12

Chtěla bych se zeptat, jaká je hlučnost? Uvažuji o Roombě a zajímalo by mě, jestli, když budu spát v ložnici a roomba bude vysávat hned vedlejší místnost(obývák), tak jestli to ulyším. Spíš mi jde o roční dceru, která chodí po obědě spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leds.online.cz
19.6.13 18:00

robotický vysavač rombo

Vlastníme a používáme již 4-tý rok, vysáváme dlažbu v přízemí domu asi 70 m2 před vytřením od prachu a nečistot. Máme dva psy a chlupů je tam dost, ucpávají rotační karáč robota tzn. po každém vysávání čistit. Neméně důležitá je životnost akumulátorů vydrží asi jeden rok, cena cca 2000 Kč.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max