Robotický vysavač - jaký vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20830
9.12.14 10:44

oficiální vyjádření

Dobrý den,

byli jsme požádáni o vložení oficiálního vyjádření ze strany firmy Centrum Czech s. r. o., která zastupuje roboticky-vysavac.cz.

Vážené maminky, reaguji na zdejší komentáře jako největší specializovaný e-shop v ČR, roboticky-vysavac.cz. Některé zdejší komentáře jsou z hlediska kvality robotů naprosto zcestné (dle našich zkušeností zavánějí propagací šedých obchodníků). Touto cestou vám nechceme nutit naše výrobky. Nicméně máme poté zpětnou vazbu od zákazníků, že si robota špatně vybrali a své investice následně litují. Na našich stránkách sdružujeme u nejprodávanějších modelů mnoho recenzí od reálných zákazníků. Proto doporučujeme hledat kvalitní a především relevantní informace u odborníků. Jakékoli dotazy jsme schopni zodpovědět i na on-line chatu na našem webu. Další kvalitní zdroj recenzí je například Heureka.cz. Před koupí samotného vysavače, ať už u jakéhokoli prodejce, vřele doporučuji si ho nejdříve zapůjčit hned s jiným modelem a vybrat nakonec ten lepší. Naším cílem je hlavně spokojený majitel robota, který dále šíří pozitiva na tuto technologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
9.7.16 21:26

Tak obnovuji a ptam se stale ste spokojene s temi co mate doma? Jaka znacka se vam osvedcila? Prosim existuje i neco do 5000kc co dobre povysava nebo ziju v nejake scifi sfere? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
9.7.16 21:29

@Edita2 nevím, je to přeci jen stroj, který vyžaduje dobré naprogramování, jinak je dost nefunkční, naráží do věcí okolo, nepovysává dobře…prostě udělat něco takového levně, nevím nevím :nevim: osvědčená je Roomba (máme), do ničeho jiného bych nešla. To si raději připlatím…o tolik dráž to taky nevyjde, když vychytáš akce a vezmeš starší řadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.7.16 21:53

My máme doma iRobota Roomba 605 a jsme s ni spokojeni maximálně, teda hlavně já :-) vybrala jsem si ji i po přečtení několika článků s testy, kde roboti od iRobota vycházeli v kategorii do 10 000 Tic. Kč. vycházeli nejlépe. Robota vezmu, pustim v místnosti a on zacrvdlika, když ma hotovo :-) dobijeci stanici máme stabilně v jedné mistnosti, kam ho po úklidu odnesu a nechal ho zajet. Vysává perfektně i v rozích nic nezůstává. Oproti vyšším radám neumí uklidnit cely byt najednou(rozuměj vice místnosti), nejde programovat(musi se pustit manuálně) a nemá HEPA filtry(to jediné mi trochu vadí). Hlučný celkem je, ale poustime ho v místnostech kde nejsme :-) no a taky ma problém s černou barvou…nevím proč, ale černý nabytek nevidí (jinak před překážkou zpomalí a jen do ji zlehka drcne) a najizdi do něj plnou rychlosti, a černou barvu na koberci vyhodnotí jako schod a nevylučuje je…no ale na to sem našla upozornění u výrobce a počítalo se s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.7.16 21:54

Mám LG a jsem naprosto spokojena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
7.8.16 22:28

Ahoj obnovuji diskuzi, chtěla bych pořídit robotický vysavač, který i vytře. Máte nějaký a jaký, jste spokojené? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5003
4.2.18 12:55

Dobrý den, ahoj, robot 605 sám vyhodnotí že je již uklizeno nebo uklízí dokud se nevybije popř. ho mám vypnout sama když se mi bude zdát prostor uklizeny?? Muzete prosim poradit?. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
4.2.18 13:11

Nemame stejne cislo robota, ale bude to snad podobne-jezdi si sam a sam se zadokuje, jakmile ma uklizeno. Je pravda, ze pokud uklizi cely dum, tak to neni tip top a zadokuje se, protoze uz je vybity. Vyresila jsem to tak, ze ho necham uklizet napr jen 2mistnosti-to da v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.2.18 16:26

Za mne doporucim rozhodne Neato, s roombou se to neda srovnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
2.4.19 08:47

Holky, obnovuji diskuzi, přece jenom technický pokrok jde hodně dopředu 8) Jaký byste doporučili a proč robotický vysavač do bytu? Díky Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
2.4.19 19:23

Máme xiaomi a naprostá spokojenost. Nevím, jak jsme bez něj mohli existovat ;) máme dům a denně toho nasbírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31691
3.4.19 10:15
@danikd píše:
Za mne doporucim rozhodne Neato, s roombou se to neda srovnat…

A v čem vidíš výhody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1