Roční dítě a kukuřice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Asi bude hodně prdět.
Nemyslím, že by ji to mělo ublížit. Ale koukám, že všude stejný s tatínkama. Dělaj si to po svém. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj hlavne ze ji chutna
co by se ji melo stat??? Mas dalsi vec, kterou papa;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja nevim prave nikdy ji nejedla a jinak ona ji tak skoro vsechno ale pecivo nechce
- Citovat
- Upravit
Myslíš jako vařenou či popcorn? Nic jí to neudělá, kukuřice je celkem nenáročná, dělá se z ní i kaše pro malá mimina, takže nevidím problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja nevim prave nikdy ji nejedla a jinak ona ji tak skoro vsechno ale pecivo nechce
- Citovat
- Upravit
@Gladys píše:
Myslíš jako vařenou či popcorn? Nic jí to neudělá, kukuřice je celkem nenáročná, dělá se z ní i kaše pro malá mimina, takže nevidím problém.
ona dlabala vařenou popcorn ten jeste neměla
- Citovat
- Upravit
Jestli myslíš vařenou nebo sterilovanou, tak mladší syn jí dlouho trávil jen tak napůl - vykakal vždycky tu prázdnou šlupičku. Ale nijak ho to v bříšku netrápilo, moc mu chutnala - občas jí dostal tak od 1,5r. (dělala jsem vařenou v páře).
Nemyslím, že by to nějak ublížilo, maximálně se trochu nafoukne a vyprdí
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzka a verunka 2mesice píše:
ona dlabala vařenou popcorn ten jeste neměla
tak bude mít hodně šlupiček v bobku
Vždyť kukuřice se dává i do skleniček už někdy od 6m. Je to hodně vlákniny, tak třeba bude trochu víc kadit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To vim ze se přidává do skeniček, ale zarazilo mě že zdlabla uplně celou tak pracně ji okousala. Tak moc děkuji za rady
- Citovat
- Upravit
Pardon, predem se omlouvam, ale neda mi to.
kukurice snad neni jedovata, male je rok. pochopila bych obavu treba tak v 5 mesicich.
ja vim, mame o ty nase deticky casto zbytecny strach, ale trocha zdraveho rozumu je v takovych pripadech na miste.
manzel rozhodne neudelal nic spatne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucie.t píše:
Pardon, predem se omlouvam, ale neda mi to.
kukurice snad neni jedovata, male je rok. pochopila bych obavu treba tak v 5 mesicich.
ja vim, mame o ty nase deticky casto zbytecny strach, ale trocha zdraveho rozumu je v takovych pripadech na miste.
manzel rozhodne neudelal nic spatne
ale ja vim že né, jen jsem chtěla vědět jestli jí tak velké množství nic neudělá
- Citovat
- Upravit
Neboj, já jí dávala do příkrmů už mnohem dříve, to samé hrášek. Prcek nikdy neměl problémy s prdíkama a je fakt, že v hovínku byla vždycky vidět, takže neboj, taťka neudělal nic špatného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim, chtela jsem se vas zeptat, moje rocní dcerka dneska ráno snědla skoro celou kukuřici, hlídal tatinek. Tak jsem se chtěla zeptat zda jí to něco nemuże uđelat děkuji