Od kdy a jaké kvalitní kravské mléko?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Od kdy a jaké kvalitní kravské mléko?
Ahojky,
jdu sem s dotazem - od kdy se může nahradit UM normálním kravským mlékem? A jaké kvalitní kravské mléko doporučíte? (Název nebo odkaz nebude od věci, znám jen krabicáky
)
Malýmu je 13m., UM mi odmítá už pár týdnů, zatím měl večer před spaním jen kaši a čaj, nyní jsem zkusila trochu kravského mléka (ne krabicového) a vypadá to, že mu i chutná víc než Nutrilon… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak krabicove mleko bych mlekem vubec nenazyvala. Mas v okoli nejaky mlekomat? Mleko z mlekomatu se ma prevarit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Našemu je 12m a zatím mu UM chutná
Když kravské, tak určitě z automatu, nebo třeba v některých pekárnách a jiných krámcích prodávají mlíčko od lokálních farmářů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy jsem je nevyhledávala, snad v Praze nějaký bude ne?
Tam je kvalitní jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ukazatelem je trvanlivost, když má mléko trvanlivost dva roky, tak to prostě není mléko… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bio plnotučé „čerstvé“ pasterizované v lahvi od Olmy. O roka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě v Praze budete mít dost čerstvého mléka
Jde o to, že není upravované aby vydrželo sto let, ale je přírodní, čerstvé a tudíž má v sobě i přínosné látky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monny každý doporučuje něco jiného. Někdo zavádění od 1 roku a někdo až od 3 let.
Každopádně vše nechat projít varem.
Taky každý doporučuje jiné % tuku. Někdo 3% a někdo 1,5%.
Já nejsem moc pro mléko z automatu pro mimina. Není pasterizované a nevěřím na převaření.
Dělej to podle svého nejlepšího uvážení a bude to dobře.
Syn bude mít rok a pak začnu dělat kaše do mléka. Děti mají mít tučné a tak to tedy bude plnotučné mléko. A to je jen v krabici.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaca.zagi píše:
Ukazatelem je trvanlivost, když má mléko trvanlivost dva roky, tak to prostě není mléko…
Aha, díky, nikdy jsem mléka nezkoumala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak plnotučné mléko opravdu není jen v krabici.. stačí se podívat do obchodu.. plnotučná jsou i „čerstvá mléka“ v plastových lahvích.. a jak myslíte, že se dělá vaše krabicové mléko? Převařením a rychlým ochlazením paní Cassi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cassi píše:
@Monny každý doporučuje něco jiného. Někdo zavádění od 1 roku a někdo až od 3 let.
Každopádně vše nechat projít varem.
Taky každý doporučuje jiné % tuku. Někdo 3% a někdo 1,5%.
Já nejsem moc pro mléko z automatu pro mimina. Není pasterizované a nevěřím na převaření.
Dělej to podle svého nejlepšího uvážení a bude to dobře.
Syn bude mít rok a pak začnu dělat kaše do mléka. Děti mají mít tučné a tak to tedy bude plnotučné mléko. A to je jen v krabici.![]()
Co to je za blbost proboha??
Plnotučné mléko se prodává Bio v lahvích, krabicové bych malému dítěti NIKDY nedala… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit