Roční dítě nic nejí

25.9.22 00:15

Rocni dítě neji nic

Ahoj, mám dceru, byl ji rok v červenci. No, teď máme problém cca týden, že mi nejí, ani mléko, ani nic jiného, za celý den ji stačí pár lžiček jogurtu. Nkdy nebyla jedlík, ale teď je to šílenost. Začalo to tím, že se nachladila, měla rýmu, kasel.. nevím jak na ni, jsem z toho už vydeptana. Nesetkal se s tím někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
25.9.22 01:00

Nejsi v tom sama. U nás se střídalo nejezení a nepití. Bylo to na budku, ale vždycky to období přešlo.

• Citovat
  • Upravit
3958
25.9.22 04:57

Taky jsem to s dcerou zažila, právě takhle v období po 1.roce. Nechtěla absolutně nic. A přežila. Pokud ji nic netrápí, je zdravá a nehubne, tak je to opravdu jen období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
25.9.22 06:52
@Mamastelinkyasamika píše:
Ahoj, mám dceru, byl ji rok v červenci. No, teď máme problém cca týden, že mi nejí, ani mléko, ani nic jiného, za celý den ji stačí pár lžiček jogurtu. Nkdy nebyla jedlík, ale teď je to šílenost. Začalo to tím, že se nachladila, měla rýmu, kasel.. nevím jak na ni, jsem z toho už vydeptana. Nesetkal se s tím někdo?

U nás tak samo, je to na nervy. Nepije, neji. Sem tam si neco milostivě dá, kdyz už má asi opravdu poradny hlad. Jinak přežije na půlce jogurtu, za celý den. A stříkačkou jí dávám pít. Ledviny, krev vše zatím v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.22 07:55

Nejhorší, že když chci od dr pomoct, třeba odběry krve tak řekneš že ji to přijde zbytečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
25.9.22 07:57
Nejhorší, že když chci od dr pomoct, třeba odběry krve tak řekneš že ji to přijde zbytečné…

Ono pokud dítě prospívá, a viditelně nestrádá tak doktorku chápu.
Ale pokud chceš mít klid, jako já, testy můžeš vyžadovat.
Ja mám třeba fajneho, dětského doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
25.9.22 16:58

a myslíš že odběrem krve, což je pro tak malé dítě šílený stres, se stane, že začne jíst? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
25.9.22 21:50

Pokud je v pořádku, spokojená, tak proč to řešit?
Co když měla virózu (mně tesa taky není do jídla, když jsem nemocná) a zrovna blbá náhoda a přidaly se zuby? :)
Určitě to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.22 01:39

@stinga no, měla jako malá problémy se železem v krvi, mám strach, aby byl krevní obraz v pořádku… tak proto bych radši kdyby tu krev vzali, samozřejmě ji nechci vystavovat stresu, jednou ji brali krev na testy železa v krvi z prstu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí