Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No uz dva mesice ma boule na 4 ale nic nevyslo a nejak to neprozivala jen moje prsa to odsiraj jenze si predse nemuzu nechat rozkousat bradavky do krve kazdy kojeni jde na me strach ze me zas kousne a kazdy kojeni po tom vsem je bolestive a ja jsem pak neprijemna na ni a to je mi lito
dítě hladem neumře, zvlášť když má takový výběr, prso bych nedávala vůbec, ona s tím počítá, proto nejí
@jizvíková píše:
dítě hladem neumře, zvlášť když má takový výběr, prso bych nedávala vůbec, ona s tím počítá, proto nejí
Přesně, prostě přestat úplně a hotovo.
Dostane na zadek a uz ji nenabizim proste jsem ji vzdy pak nejak uhoupala nebo jsem vedela ze me zas jen kousne jenze kdyz dostala lehce na zadek brala to jako zabavu kousla vedela ze dostane tak vystrelila odeme a zacala se smat ![]()
A obcas se i vztekam zanadavm si odnesu ji tatovi a nereaguji nez se uklidnim pak mi je lito ze jsem nadavala ale do me vjede vzdy takovy vztek ![]()
Opravdu to chce vydrzet a prso nedat
jinak co se tyce UM,tak my jsme dlouho hledali takove,ktere male sedlo nebo spis,ktere neodmitla hned pri prvnim cucnuti,takze doporucuji sehnat vzorky od vice UM a zkouset to
svym zpusobem se male nedivim,ze ta UM odmitala,ptze kdyz si k tomu clovek cuchnul,tak to smrdelo umelotinou
prestavala jsem kojit z duvodu,ze me mala taky kousala a bylo videt,ze zcela schvalne,takze jsem rekla,ze tohle ne a v deseti mesisich ji odstavila,samozrejme az pote,co jsem nasla vhodne UM
preji pevne nervy ![]()
Tak moje mladší po samovolném odstavení odmítala jakoukoliv UM,tak že jsem po poradě s Mudr. zkusila najet na mléko,opatrně,po troškách,byl jí rok a v pohodě to dala,ale jedla mi hodně bílý jogurt a mléčné instantní kaše.
@Nikol248
Fakt bych už nekojila, pokud mě u toho děcko kouše.. ![]()
Ja jsem take zkousela nase prevarene mleko jednou bez niceho pak s grankem pak z tpho udelat krupicovou kasi ale nic neuspela jsem jen kase od hipp ji chutnali jen ted protestuje a nechce nic
@Nikol248 kdyz me kousnul zarvala jsem au, zamracila se a okamzite konec kojeni - pokracovani az po pul hodine. Stejny postup ihned po kazdem kousnuti. Muzes protahovat dobu treba na hodinu. Je to chytry spunt kdyz kousne a zdrha. ![]()
U nás pomohlo když jsem hodně nahlas řekla au a schovala prso. Začala řvát a znovu dostala prso až při dalším kojení. Po pár pokusech toho nechala a byl klid.
Tak to mate stesti ja zkousela snad vse kricet au nedat prso nejakou dobu mracit se tyty a vzdy ji vse je k smichu a pri prilozeni po nejaky dobe se kolikrat jen zakousla a zacala se smat aniz by se napila proste jak naschval je to maly hajzlik