Rodič učitel na RD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66800
2.4.21 21:50
@ruzovasrnka píše:
Tak si vem částečný úvazek, na 2. stupni by to neměl být problém. Já mám prvňačku, čtvrťačku a tříleťáka, učím cca 12h/týden (3 dopoledne) a dá se to. Teď je to teda komplikovanější s distanční výukou, ale příští rok věřím, že už bude OK. Já plánuju od září cca 2/3 úvazek (17h cca).

vyse uvazku je dohode se zamestnavatelem, snad ti plany vyjdou. Mne nevysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44192
2.4.21 21:52
@Anonymní píše:
@dedrichov já právě taky nevěřím, že to bude jako za normálu. Myslím, že minimálně jedno z dětí budu mít doma i v září nebo nejdéle v říjnu, protože se opět něco zavře. Jenže jak to udělat ofiko? Nahlásit se na pracáku, aby za mne platil zdravotní a sociální? Na placení těchto pojištění „zbytečných“ 5500 měsíčně při chybějícím mém příjmu nemáme.

Můžeš se nahlásit i na zdravotní pojišťovně jako osoba pečující o děti do 15 let. Zdravotní za Tebe zaplatí, sociální ne, není povinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
@Anonymní píše:
@dedrichov já právě taky nevěřím, že to bude jako za normálu. Myslím, že minimálně jedno z dětí budu mít doma i v září nebo nejdéle v říjnu, protože se opět něco zavře. Jenže jak to udělat ofiko? Nahlásit se na pracáku, aby za mne platil zdravotní a sociální? Na placení těchto pojištění „zbytečných“ 5500 měsíčně při chybějícím mém příjmu nemáme.

povinne je jenom zdravotni pojisteni, to by se v tvem pripade dalo polepit peci o dite do 7 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@matkabagristy na škole, kam bych nastoupila, se učit že školy v podstatě nesmí, chtějí, aby tam bylo co nejméně lidí. Může se to jen na povolení a výjimkou od ředitele.

• Citovat
  • Upravit
44192
2.4.21 21:53

Pokud se nahlásíš jako osoba pečující o děti, dítě může do školky jen na 4 hodiny a školní děti myslím nesmí do družiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.21 21:56

@matkabagristy A mužů vědět jak to pak funguje? Může třeba dítě, které takto nahlasim, jet na víkend nebo na dovolenou s babičkou? Předpokládám, že do školky to dítě nemůže, když o něj mám pečovat, tak to neřeším, ale co prarodiče? A chodí nějaké kontroly?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.21 21:57

@Pears206 Do družiny moje děti nikdy nechodily a do školky chodily taky jen na dopoledne.

• Citovat
  • Upravit
44192
2.4.21 22:00
@Anonymní píše:
@Pears206 Do družiny moje děti nikdy nechodily a do školky chodily taky jen na dopoledne.

Na dovolenou a na víkend jet může. Kdybys měla jedno dítě, můžeš být takto doma jen do 7 let, ale u dvou a více dětí do 15 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
2.4.21 22:01
@Anonymní píše:

ostatní zmiňují tu péči o děti a nebo se nahlásíš na ÚP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
2.4.21 22:01
@Anonymní píše:
@matkabagristy A mužů vědět jak to pak funguje? Může třeba dítě, které takto nahlasim, jet na víkend nebo na dovolenou s babičkou? Předpokládám, že do školky to dítě nemůže, když o něj mám pečovat, tak to neřeším, ale co prarodiče? A chodí nějaké kontroly?

pri peci o dite je to fuk, omezeni se tykaji dochazky do skolskych zarizeni

Příspěvek upraven 02.04.21 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.21 22:02

@Pears206 Mam mám momentálně čtyřleté, sedmileté a devítileté. Takže to by šlo do patnácti let nejmladší? Nebo jak?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.21 22:04

@matkabagristy no když nahlasim, že pečuji o to a to dítě, jestli ho potom můžu pustit na dovolenou s prarodiči, když o něj vlastně mám pečovat?

• Citovat
  • Upravit
44192
2.4.21 22:04
@Anonymní píše:
@Pears206 Mam mám momentálně čtyřleté, sedmileté a devítileté. Takže to by šlo do patnácti let nejmladší? Nebo jak?

Ano, do 15 toho nejmladšího. Kromě omezení počtu hodin v kolektivních zařízeních dítě žádné omezení nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
2.4.21 22:05
@Anonymní píše:
@matkabagristy no když nahlasim, že pečuji o to a to dítě, jestli ho potom můžu pustit na dovolenou s prarodiči, když o něj vlastně mám pečovat?

je to fuk, vygugluj si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
2.4.21 22:05
@Pears206 píše:
Můžeš se nahlásit i na zdravotní pojišťovně jako osoba pečující o děti do 15 let. Zdravotní za Tebe zaplatí, sociální ne, není povinné.

Je to pouze do 6 ti let, ale nesmí být každopádně paní vdaná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat