Nemocenská a skončení prac. smlouvy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nemocenská a skončení prac.smlouvy
Hezký večer, chci se zeptat, jsem na nemocenské od začátku prosince a 31.12. mi skončil pracovni poměr na dobu určitou, s tím, že zaměstnavatel se rozhodl mi nedat novou smlouvu z důvodu zavřeného podniku a Covid situace.
Jsem stále na nemocenské, na kontrolu jdu až koncem ledna, má otázka tedy zní, jestli se musím teď také v nějaké lhůtě hlásit na Úřad práce nebo jak to je? Až po skončení nemocenské? Nemám v tomto zatím zkušenosti, něco jsem četla na netu, ale nejsem si pořád jistá a jejich omezené úřední hodiny tomu také nepřidávají.. předem děkuji za informace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@K97 nahlaš to u své zdravotní pojišťovny a na úřad práce jdi až po ukončení neschopenky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výpočet nemocenské
Můžete mi prosím někdo poradit. Od 4.8.2020 jsem byla registrována na ÚP a pobírala podporu v nezaměstnanosti. Od 1.2.2021 jsem nastoupila do služebního poměru přímo na ÚP jako referentka. Práce pro mne byla psychicky moc náročná a podala jsem ukončení pracovního poměru. Ten mi končí 26. 3. 2021. Nejsem na tom zdravotně dobře a budu žádat do 26.3. 2021 o pracovní neschopnost. Otázka zní: Z čeho se mi bude počítat nemocenská, když jsem neodpracovala ani čtvrtletí. Děkuji moc za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z predpokladaneho vydelku-podle platoveho vymeru a prvni vyplaty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit