Nemocenská a skončení prac. smlouvy

K97
140
4.1.21 22:21

Nemocenská a skončení prac.smlouvy

Hezký večer, chci se zeptat, jsem na nemocenské od začátku prosince a 31.12. mi skončil pracovni poměr na dobu určitou, s tím, že zaměstnavatel se rozhodl mi nedat novou smlouvu z důvodu zavřeného podniku a Covid situace.

Jsem stále na nemocenské, na kontrolu jdu až koncem ledna, má otázka tedy zní, jestli se musím teď také v nějaké lhůtě hlásit na Úřad práce nebo jak to je? Až po skončení nemocenské? Nemám v tomto zatím zkušenosti, něco jsem četla na netu, ale nejsem si pořád jistá a jejich omezené úřední hodiny tomu také nepřidávají.. předem děkuji za informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35731
4.1.21 22:28

Na úřad práce až budeš schopná pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
4.1.21 22:33

@K97 nahlaš to u své zdravotní pojišťovny a na úřad práce jdi až po ukončení neschopenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K97
140
4.1.21 23:35

Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.3.21 09:20

Výpočet nemocenské

Můžete mi prosím někdo poradit. Od 4.8.2020 jsem byla registrována na ÚP a pobírala podporu v nezaměstnanosti. Od 1.2.2021 jsem nastoupila do služebního poměru přímo na ÚP jako referentka. Práce pro mne byla psychicky moc náročná a podala jsem ukončení pracovního poměru. Ten mi končí 26. 3. 2021. Nejsem na tom zdravotně dobře a budu žádat do 26.3. 2021 o pracovní neschopnost. Otázka zní: Z čeho se mi bude počítat nemocenská, když jsem neodpracovala ani čtvrtletí. Děkuji moc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
20.3.21 09:22

Z predpokladaneho vydelku-podle platoveho vymeru a prvni vyplaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie