Rodičák!!!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
kačo já ti o srpnu nic nepsala..jen víš jak to vidím já s penezi…me md končí 13.9
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jjelna a oni si to mužou zjistim akam a kde a na jak dlouho chodí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky je to tak, mě končil rodičák letos 7.6. a dostala jsem peníze normálně za celý měsíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peto, školka podává výkazy o dětech mladších 3 let. Aspon mě to takhle vysvětlili. Já musím donést každý měsíc potvrzení ze školky, že Páta nechodí víc jak 5 dnů a oni si to zkompletujou s tím výkazem ze školky.
- Citovat
- Upravit
No já jsem ted z toho magor,každej říká něco jiného.Nebylo by lepší se tam zajít zeptat osobně?Myslím jako na sociálku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peto, ty můžeš dát Míšu do 13.9. jen 5× a po 14.9. už denně a nepřijdeš o roidčák… aspon takhle to chápu já. I to na začátku někdo takhle popisoval
- Citovat
- Upravit
jjelena aha..tak uvidíme ..ješte se poptám učitelky až tam v opulce srpna pujdu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no tak do 13 5× to jde..to je týden a 3 dny a to se dá udelat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kacka23 píše:
No vždyt i malej jde do školky až od 1.9.ale nechápu,proč jsi psala v srpnu,když to jsou školky všechny přeci zavřený.
V srpnu, páč ti v srpnu končí rodičák. V září už jim může být jedno, co uděláš s dítětem, když rodičák stejně nedostaneš.
A všechny školky zavřené nejsou
. Aspoň teda u nás ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hkac, ale šk. rok začíná 1.9. a pokud jí dítě přijali až od září, tak je srpen pro ně bezpředmětnej.Pokud se samozřejmě nedohodnou jinak, ale jde jen o věk do 3 let, tak i kdyby zakladatelce dítě do školky šlo, tak to má jen max. na 3 dny, takže je v pohodě
- Citovat
- Upravit
Peto, mělo by to být 5× celý den, ale jde to dohodnout i jinak, vím, že kámoška to tak měla taky. I já se budu snažit tak domlouvit. Ale není to povinnost školky ti to dovolit
- Citovat
- Upravit
hm tak uvidím až pujdu do školky co poví..ten první den si tam byla s hedou jak dlouho..nebo si čekala nekde , nebo tam byla hned celý den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peto, dej si bacha teda, at ti ten rodičák za září neseberou, když tam budeš dávat Míšu víc dní ještě v době jeho trvání. Nevím teda jak se to počítá, když ti končí v půlce měsíce, ale informuj se na to.