Rodičák a práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jsi rodic pobirajici RP.
z toho titulu za tebe stat plati zdravotni pojisteni…ale mela bys to nahlasit na zdravotni pojistovnu, pokud jsi to uz neudelala…melas hned po skonceni pracovniho pomeru, jinak te maji ve spatne kolonce)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mroe píše:
Jsi rodic pobirajici RP.z toho titulu za tebe stat plati zdravotni pojisteni…ale mela bys to nahlasit na zdravotni pojistovnu, pokud jsi to uz neudelala…melas hned po skonceni pracovniho pomeru, jinak te maji ve spatne kolonce)
Dnes jsem tam byla, takže snad vše ok. Po zkušenostech volám na pojišťovnu cca po půl roce pro info jestli je vše ok, už se mi víckrát stalo, že nebylo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ženské, poraďte, jak je to teď s prací při rodičáku. Můžu jít pracovat na dohodu o provedení činnosti u jiné firmy, než kde mám pracovní smlouvu? Děti budou doma, mladší je rok a půl, hlídání zajištěno. A je nějaký limit, kolik si mohu za rok vydělat? Předem děkuji za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj dievčatá.
Prosím o info
Poberám ešte RP do 3 rokov malého a mohla by som nastupit do práce k inemu zamestnávatelovi. Aký možem mať druh uvazku? Možem mat aj další HPP alebo iba DPČ alebo DPP? A čo z ružovou danovkou, podpisovať to alebo nie? Ďakujem
Malý bude mat 2 roky, mám novú verziu RP takže so skolkou to bude OK
Ďakujem dievčence ![]()
Pekný deň
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stazina1 můžes pracovat na jakx uvazek chces, pokud pobiras pridavky tak se ti ale ten prijem bude zapocitavat do posuzovani o ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj můžu nastoupit do práce aniž bych přišla o RP malá má 16měsíců rodičák budu pobírat ještě rok. děkuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kapřík90 ano, ale dítě nesmí být ve školce/jeslích víc jak X hodin. Ty hodiny přesně nevím. Nebo mít hlídání. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kapřík90 pokud nebudes chtit dat dite do statnich jesli tak bez problemu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kapřík90 http://portal.gov.cz/…87/4455.html
@kve-tinka
4 hodiny denně.
@quinny nejen státních a nejen jeslí.
Příspěvek upraven 18.08.14 v 08:12
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon o skolce u 16m bych s uspechem pochybovala. A u soukromych by to melo byt jedno, nebo byvalo to tak, neco se zmenilo??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@quinny píše:
@eumedon o skolce u 16m bych s uspechem pochybovala. A u soukromych by to melo byt jedno, nebo byvalo to tak, neco se zmenilo??
U uvedeném odkaze se píše o předškolním zařízení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit