Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Říjen je 4. čtvrtletí takže nechápu proč to po tobě chce. Se musela splést.
@Jit99 píše: Říjen je 4. čtvrtletí takže nechápu proč to po tobě chce. Se musela splést.
V říjnu dostala výplatu za září
@Jit99 píše: Říjen je 4. čtvrtletí takže nechápu proč to po tobě chce. Se musela splést.
tak ale v říjnu dostala lístek za září, ne. Vždyt říjnová výplata ještě nemůže být hotová, když měsíc jště neskončil.
@vokishka píše:
tak ale v říjnu dostala lístek za září, ne. Vždyt říjnová výplata ještě nemůže být hotová, když měsíc jště neskončil.
Dnes jsem byla dokládat příjmy i já a chtěli jenom červenec, srpen a září.
@Anonymní píše:
Zdravím holky, chci se zeptat dokladala jsem příjem na příspěvek na bydleni 3.čtvrtletí paní mi ale řekla ze chce po mě i prijem tedy výplatní lístek co jsem dostala v říjnu 2023…jak se to může počítat do prijmu kdyz se dokladal červenec srpen září 2023…to asi o nej přijdu úplně ne?
Příjmy za 3. čtvrtletí = příjmy za červenec, srpen a září. Tedy ty, které ti přišly v sprnu, září a říjnu.
Jo tak jsem to špatně přečetla. Pochopila jsem to tak že chce výplatu za říjen. Jsem blbá ![]()
@Jit99 píše:
Dnes jsem byla dokládat příjmy i já a chtěli jenom červenec, srpen a září.
no a jak jsi ten to září dokládala. Výplatním lístkem, který ti přišel v říjnu.
Nastopila jsem 10.9 do práce a 10.10 jsem dostala výplatu mam ještě dokonce roku RP…dneska jsem byla dokládat příjmy za 3.ctvrt a chce po mě kromě zaplacení nájmu, energie i tedy výplatní pásku kterou jsem dostala 10.10 tak nevím proč to chce nema se to dokládat až příště???
@Anonymní píše:čemu nerozumíš, vždyt toho 10.10. jsi dostala pásku s příjmem za září.
Nastopila jsem 10.9 do práce a 10.10 jsem dostala výplatu mam ještě dokonce roku RP…dneska jsem byla dokládat příjmy za 3.ctvrt a chce po mě kromě zaplacení nájmu, energie i tedy výplatní pásku kterou jsem dostala 10.10 tak nevím proč to chce nema se to dokládat až příště???
@vokishka píše: čemu nerozumíš, vždyt toho 10.10. jsi dostala pásku s příjmem za září.
Přesně tak, co je na tom nepochopitelného? ![]()
@Anonymní píše:
No já mám výplatu ze zaří na výplatní pásce s říjnovým datem, protože se vyplácí v říjnu a to mi řekla že nepotřebuje že tam je říjen.
@Jit99 píše:
No já mám výplatu ze zaří na výplatní pásce s říjnovým datem, protože se vyplácí v říjnu a to mi řekla že nepotřebuje že tam je říjen.
Vždy je na výplatnici měsíc, za který ta výplatnice je, takže tam nemůže být říjen
@Dahlia0409 ze mam dokládat příjmy za červenec srpen a září co jsem dostala ale penize jsem snad dostala 10.10 a ne do 30.9 tak proto to nechápu kdyz chtějí do 30.9 příjmy
@Dahlia0409 píše:
Vždy je na výplatnici měsíc, za který ta výplatnice je, takže tam nemůže být říjen
Já to myslela tak že co jsem odpracovala za září a náleží mi za to výplata tak tu jsem dostala na výplatní pásce s říjnovým datem.
Zdravím holky, chci se zeptat dokladala jsem příjem na příspěvek na bydleni 3.čtvrtletí paní mi ale řekla ze chce po mě i prijem tedy výplatní lístek co jsem dostala v říjnu 2023…jak se to může počítat do prijmu kdyz se dokladal červenec srpen září 2023…to asi o nej přijdu úplně ne?