Kolik je rodičák do 3 let?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mokuty Mám 7 500,– a na poslední měsíc mi tam zbudou už asi jenom 3 stovky.. Takže aby to bylo přesně do těch tří let, muselo by to být o něco méně než těch 7 500,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
7069 nebo tak nějak ( nejsem si jistá těma korunama
) mateřskou jsem nastoupila normálně čtyři týdny před termínem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak 7096, měla jsem mateřskou a na 31 měsíců rodičovská 220000:31 = 7096,ale příští rok se zvedne kvůli tomu zvýšení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bez mateřské mám 6110 nebo tak nějak, od narození do tří let dítěte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na prvni jsem mela 7200,ten zbytek mi doplatili s poslední celou částkou, twk mi to nevyslo do posledního měsíce, tak ted jsem dala 7100
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím, když konci mateřská 15. v měsíci, tak žádám i za aktuální měsíc, nebo až od prvního dalšího? A i když je to jen půl měsíce, tak přijde celá částka? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla_Bučková když jsem zadala o rodicak tak jsem psala hned následující den po skončení ppm. Přišla mi pak částka na 2× - ppm do 15. v měsíci a od 16. do konce měsíce zbytek do požadované částky. Od 1. pak už přišla částka najednou.
Příspěvek upraven 03.02.19 v 13:03
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pajulinkaa píše:
Tak 7096, měla jsem mateřskou a na 31 měsíců rodičovská 220000:31 = 7096,ale příští rok se zvedne kvůli tomu zvýšení
Žádný zvýšení se neschválilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lachtanice86 6
omlouvám se
já už nevím, ale 6-8týdnů před se nastupuje na mateřskou …no už si to nepamatuju přesně
@Alkata já myslela že už jo, akorát se bude vyplácet AZ od příštího roku
tak nevím co jsem to četla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já beru 7000. Myslela jsem že když mám RP do 3 let tak se počítá 30 měsíců. I když já už tomu moc nerozumím. Nastoupila jsem mateřskou 6 týdnů před termínem 28.6. Nelinka se narodila předčasně hned 29.6.
myslela jsem že PPM končí 29.12. ale omyl na mateřské jsem byla ještě prvních 14 dnů v lednu. Tuto částku mi samozřejmě odečetli z mých 7000.
Takže za leden si z balíku 220 tis. odčítám jen 1762Kč. Ať počítám jak počítám vyberu do června 2021 (včetně) 204762 to by mi mělo zůstat z balíku 15238. Počítám správně? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oli 82 Počítáš správné, ale nechápu co řešíš. RP máš do vybrání 220 tis., ne do 3 let dítěte, takže při současném nastavení ho budeš pobírat déle než do června 2021. Pokud bys ho chtěla vyčerpat rychleji, tak si navýšíš částku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lendeš děkuji. Neřeším, byl to jen dotaz. Při případném schválení navýšení RP jsem chtěla zůstat doma ještě červenec a srpen (školka až od září), ale takto můžu být v klidu. Penízky mi na ty 2 měsíce navíc vyjdou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit