Rodicak nedostanem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já jsem o tom nic neslyšela. Jsem z Prahy a rodičák mi přišel už včera. Ale abych pravdu řekla pokaždé chodí jinak takže moc nepoznám jeslti přišel později nebo dříve nebo načas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nataša píše:
rodičák mi přišel normálně dneska.. jsem z prahy..
Ja myslim Brno… ![]()
- Citovat
- Upravit
Nic jsem neslyšela, rodičák mi přišel dokonce už včera
Su z Brna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako nestraště
To je informace typu „jedna paní povídala“? Nebo oficiální informace z TV? Pokud ano, kdy to říkali a kde to říkali? To bych přece našla i na seznamu v aktualitách ![]()
Zatím sem nenapsal nikdo, kdo by to slyšel, jen „kamarádka“. Já jsem se byla na úřadě na něco ptát před 14 dny a paní nic neříkala ![]()
Bylo by to teda dost blbý, hlavně v době prázdnin, ale myslím si, že není možné, aby přišel až další měsíc. Opožděně ano, to už se stalo několikrát - „úřední problémy“, ale někdo má RD jako samoživitelka jediný zdroj příjmů. Z čeho zaplatí nájem atd..Jen uvažuju..
Já napíšu až tak 15., jestli přišel nebo ne. Chodí mi v době od 13. do 15..U nás je to tak, že mají víc výplatních termínů, někdo dostává už prvního, někdo naopak 22.
Tak si snad myslím,že by musel přijít v dalším termínu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janibubi píše:Nataša píše:Ja myslim Brno…
Aha, tak to se omlouvám. Ta informace platí jen pro Brno?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jana206 píše:
Jako nestraště![]()
To je informace typu „jedna paní povídala“? Nebo oficiální informace z TV? Pokud ano, kdy to říkali a kde to říkali? To bych přece našla i na seznamu v aktualitách
![]()
Zatím sem nenapsal nikdo, kdo by to slyšel, jen „kamarádka“. Já jsem se byla na úřadě na něco ptát před 14 dny a paní nic neříkala
Bylo by to teda dost blbý, hlavně v době prázdnin, ale myslím si, že není možné, aby přišel až další měsíc. Opožděně ano, to už se stalo několikrát - „úřední problémy“, ale někdo má RD jako samoživitelka jediný zdroj příjmů. Z čeho zaplatí nájem atd..Jen uvažuju..
Já napíšu až tak 15., jestli přišel nebo ne. Chodí mi v době od 13. do 15..U nás je to tak, že mají víc výplatních termínů, někdo dostává už prvního, někdo naopak 22.Tak si snad myslím,že by musel přijít v dalším termínu..
Jen sem se ptala,jestli o tom nekdo neslysel nic vic od toho tady debaty jsou.
- Citovat
- Upravit
Jana206 píše:janibubi píše:Aha, tak to se omlouvám. Ta informace platí jen pro Brno?Nataša píše:Ja myslim Brno…
Tak sem to pochopila
,ze jde o brno.
- Citovat
- Upravit
Já bych řekla, že ty svátky mohou způsobit zpoždění, plus je doba dovolených, takže i příkazy mohou jít o nějaký ten den později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janibubi píše:Jana206 píše:Jen sem se ptala,jestli o tom nekdo neslysel nic vic od toho tady debaty jsou.
Jako nestraště![]()
To je informace typu „jedna paní povídala“? Nebo oficiální informace z TV? Pokud ano, kdy to říkali a kde to říkali? To bych přece našla i na seznamu v aktualitách
![]()
Zatím sem nenapsal nikdo, kdo by to slyšel, jen „kamarádka“. Já jsem se byla na úřadě na něco ptát před 14 dny a paní nic neříkala
Já napíšu až tak 15., jestli přišel nebo ne. Chodí mi v době od 13. do 15..U nás je to tak, že mají víc výplatních termínů, někdo dostává už prvního, někdo naopak 22.Tak si snad myslím,že by musel přijít v dalším termínu..
Jsem to myslela s nadsázkou. Nevšimla sis vysmátýho smajlíka za čertovským? ![]()
Nemyslela jsem to zle a ofiko to nikde nevisí a nikde to tu není..
Myslím a doufám, že to bude tak, jak píše j.a.n.i.1 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jani: ale v Brne na urade odkud ti posilaji penize Brno mesto- to ma v krpoli jsou kazdy den akorat nektere dny maji zkraceny a patek maji tusim li spravne tak do 12 ale jsou tam porad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě zatím také nedorazil, ale popravdě ani netuším, kdy má přijít. Na kontě peníze mám, takže na tom zase až tak závislá nejsem.
Rozhodně mi přijde upomínka na mobil, že se navýšil zůstatek a zatím nic. Včera jsem nic neslyšela, malý měl prdíky a řešila jsem nemožnost přihlášení na e-mimino.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit