Rodicak nedostanem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
8.7.10 14:10

Já jsem o tom nic neslyšela. Jsem z Prahy a rodičák mi přišel už včera. Ale abych pravdu řekla pokaždé chodí jinak takže moc nepoznám jeslti přišel později nebo dříve nebo načas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
8.7.10 14:12

rodičák mi přišel normálně dneska.. jsem z prahy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
8.7.10 14:13
Nataša píše:

Ja myslim Brno… :-)

• Citovat
  • Upravit
11822
8.7.10 14:17

Nic jsem neslyšela, rodičák mi přišel dokonce už včera :mrgreen: Su z Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
8.7.10 14:18

Tak nevim,nekomu dojde,nekomu ne…

• Citovat
  • Upravit
27009
8.7.10 14:20

mně chodí složenskou 10 takže snad dojde v pondělí§

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
8.7.10 14:32

Jako nestraště :cert: :lol: To je informace typu „jedna paní povídala“? Nebo oficiální informace z TV? Pokud ano, kdy to říkali a kde to říkali? To bych přece našla i na seznamu v aktualitách :nevim:

Zatím sem nenapsal nikdo, kdo by to slyšel, jen „kamarádka“. Já jsem se byla na úřadě na něco ptát před 14 dny a paní nic neříkala :nevim:

Bylo by to teda dost blbý, hlavně v době prázdnin, ale myslím si, že není možné, aby přišel až další měsíc. Opožděně ano, to už se stalo několikrát - „úřední problémy“, ale někdo má RD jako samoživitelka jediný zdroj příjmů. Z čeho zaplatí nájem atd..Jen uvažuju..

Já napíšu až tak 15., jestli přišel nebo ne. Chodí mi v době od 13. do 15..U nás je to tak, že mají víc výplatních termínů, někdo dostává už prvního, někdo naopak 22. :nevim: Tak si snad myslím,že by musel přijít v dalším termínu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
8.7.10 14:36
janibubi píše:
Nataša píše:

Aha, tak to se omlouvám. Ta informace platí jen pro Brno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
8.7.10 14:42
Jana206 píše:
Jako nestraště :cert: :lol: To je informace typu „jedna paní povídala“? Nebo oficiální informace z TV? Pokud ano, kdy to říkali a kde to říkali? To bych přece našla i na seznamu v aktualitách :nevim:

Zatím sem nenapsal nikdo, kdo by to slyšel, jen „kamarádka“. Já jsem se byla na úřadě na něco ptát před 14 dny a paní nic neříkala :nevim:

Bylo by to teda dost blbý, hlavně v době prázdnin, ale myslím si, že není možné, aby přišel až další měsíc. Opožděně ano, to už se stalo několikrát - „úřední problémy“, ale někdo má RD jako samoživitelka jediný zdroj příjmů. Z čeho zaplatí nájem atd..Jen uvažuju..

Já napíšu až tak 15., jestli přišel nebo ne. Chodí mi v době od 13. do 15..U nás je to tak, že mají víc výplatních termínů, někdo dostává už prvního, někdo naopak 22. :nevim: Tak si snad myslím,že by musel přijít v dalším termínu..

Jen sem se ptala,jestli o tom nekdo neslysel nic vic od toho tady debaty jsou.

• Citovat
  • Upravit
janibubi
8.7.10 14:42
Jana206 píše:
janibubi píše:
Nataša píše:
Aha, tak to se omlouvám. Ta informace platí jen pro Brno?

Tak sem to pochopila :-D ,ze jde o brno.

• Citovat
  • Upravit
101759
8.7.10 14:55

Já bych řekla, že ty svátky mohou způsobit zpoždění, plus je doba dovolených, takže i příkazy mohou jít o nějaký ten den později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
8.7.10 14:58
janibubi píše:
Jana206 píše:

Jen sem se ptala,jestli o tom nekdo neslysel nic vic od toho tady debaty jsou.

Jsem to myslela s nadsázkou. Nevšimla sis vysmátýho smajlíka za čertovským? :lol:
Nemyslela jsem to zle a ofiko to nikde nevisí a nikde to tu není..

Myslím a doufám, že to bude tak, jak píše j.a.n.i.1 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
8.7.10 15:01

Tak mi taky přišel dneska, Hradec Králové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.7.10 15:25

Jani: ale v Brne na urade odkud ti posilaji penize Brno mesto- to ma v krpoli jsou kazdy den akorat nektere dny maji zkraceny a patek maji tusim li spravne tak do 12 ale jsou tam porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
8.7.10 16:19

Tak mě zatím také nedorazil, ale popravdě ani netuším, kdy má přijít. Na kontě peníze mám, takže na tom zase až tak závislá nejsem. :think: Rozhodně mi přijde upomínka na mobil, že se navýšil zůstatek a zatím nic. Včera jsem nic neslyšela, malý měl prdíky a řešila jsem nemožnost přihlášení na e-mimino. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat