Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a co chces vedet? Jaky maji duvod, ho ignorovat? ptala ses jich? sednete si vsihni ctyri vecer ke stolu, bez deti a zkuste si to vyrikat, treba se ledy otevrou.Nebo proste jezdi sama.
No, asi máš jedinou možnost - začít ignorovat rodiče a nejezdit k nim. Nic jiného s nima asi nepohne. (A i tak jsem skeptický - kvůli zkušenostem z mého blízkého okolí…)
Je to holt boj, drž se… ![]()
Tak asi tak drasticka bych nebyla, prestat komunikovat s rodice, to zase ne.Fakt si s nimi zkuste oba promluvit, co jim vadi a uvidite. ![]()
A z jake země je manžel? Vzhledem k narážce na vsi to asi nebude třeba Německo, co? Třeba jim vadi kam si se vdala…
@Anonymní píše:
A z jake země je manžel? Vzhledem k narážce na vsi to asi nebude třeba Německo, co? Třeba jim vadi kam si se vdala…
Kdyby chlap byl tmavší pleti, tak bych to snad i chápala. Je to Slovan, tak by se mohli uklidnit. Můj předešlý partner býval na mamku dost hrubý a teď ho chválí
Neřekl jim jediné neuctivé slovo.
@blorchi píše:mozna je otec rasista a neprenese prez srdce, ze sis nasla cizince
taky by me zajimala narodnost
Ja jednou mela pritele, zijiciho sice u nas, ale narodnosti Rus, to jsem si taky vyslechla
holka, budeš mít pravdu ![]()
@Anonymní píše:
Kdyby chlap byl tmavší pleti, tak bych to snad i chápala. Je to Slovan, tak by se mohli uklidnit. Můj předešlý partner býval na mamku dost hrubý a teď ho chválíNeřekl jim jediné neuctivé slovo.
Takže tipuju Balkance… Jestli jo, tak osobně na pobavení na dovolene bych ho možna brala, ale za muže ani omylem. Nejsem rasista, ale dost dlouho jsem tam žila, takže mentalitu znám.
S rodiči se bavi česky nebo neumí?
@Anonymní píše:
Kdyby chlap byl tmavší pleti, tak bych to snad i chápala. Je to Slovan, tak by se mohli uklidnit. Můj předešlý partner býval na mamku dost hrubý a teď ho chválíNeřekl jim jediné neuctivé slovo.
Pockej takze Slovan? je tvuj pritel? pises jako zakl.?mam vas nejak zamotane ty anonymi ![]()
@Anonymní píše:
Ne, ne, je to Rus. Česky mluví skoro jako rodilý mluvčí.
Ty ses zakladatelka ze jo?
Hele Rus jo, no ja mam treba s Rusem jen dobrou zkusenost, doted me mrzi, ze odjel
Bohuzel musel, ale i tak jsme v kontaktu i s jeho detma.No ja kdyz doma tenkrat jen nadhodila, ze mam pritele Rusa tak to byla mela, on bude mafian, on te nekde zabije atd
Hele ty sama vis, jakej je, pokud je hodnej mate normalni vztah, tak se na rodice vyprdni, oni tvuj zivot neziji, mozna kdyz s nimi stravite delsi dobu, tak ho taky poznaji jako ty. Z ktere casti Ruska chlap je? Ten muj je ze Sterlitamaku ![]()
My jsme si lámali hlavu, co jsme udělali špatně. Pořád jsme nemohli přijít na důvod. Táta si dokonce koupil nějaké šampony na vši a ukazoval nám je. ![]()
@Anonymní píše:
My jsme si lámali hlavu, co jsme udělali špatně. Pořád jsme nemohli přijít na důvod. Táta si dokonce koupil nějaké šampony na vši a ukazoval nám je.
@blorchi píše:
Ty ses zakladatelka ze jo?
Hele Rus jo, no ja mam treba s Rusem jen dobrou zkusenost, doted me mrzi, ze odjelBohuzel musel, ale i tak jsme v kontaktu i s jeho detma.No ja kdyz doma tenkrat jen nadhodila, ze mam pritele Rusa tak to byla mela, on bude mafian, on te nekde zabije atd
![]()
Hele ty sama vis, jakej je, pokud je hodnej mate normalni vztah, tak se na rodice vyprdni, oni tvuj zivot neziji, mozna kdyz s nimi stravite delsi dobu, tak ho taky poznaji jako ty. Z ktere casti Ruska chlap je? Ten muj je ze Sterlitamaku
Z Voroněže.
Můj problém je trochu zvláštní. Raději anonym, aby si můj chlap nečetl. Můj manžel je cizinec a moji rodiče ho ignorují, jako by neexistoval. Tváří se, jako bych si dítě upekla sama. Chlap už se mnou na návštěvy k nim jezdit nechce. Teď se chystáme do Čr, hrozně se těším, ale zároveň mám husí kůži, co zase bude za trapas. Poslední kousek mého otce byl, že jsme mu na chatu dovezli vši