Tchýně, hotové neštěstí... osobní pozvání na svatbu :-(

16666
20.7.12 15:03

Tchýně, hotové neštěstí... :-(

Ahoj… Urcite tady je spousta podobnych temat, ale rada bych se nejak sverila nebo mozna chtela slyset, ze v tom k sakru nejsme sami, kdo ma tak nemoznou tchyni a matku!!! ted jsemm se dozvedela od pritele, ze ji mame zitra jet pozvat oficialne na svatbu! A je mi z toho uplne do breku.
je to strasna semetrika… Jako ne jako vetsina tchyni, kdy by nam do neceho kecala nebo tak… ona se totiz nezajima vubec o nic… Ma 4 deti, kazde s jinym chlapem a na vsechny z vysoka se*e. A nejvic bohuzel na meho pritele. Ten tim samozrejme hodne trpi a ja nevim jak se k nemu uz po tom vsem, co nam jeho matka provedla ( kvuli ni uz jsme meli na krku dluhy, exekuci) mam chovat. nebo ani ne tak k nemu jako spis k ni. mam se na i zase falesne usmivat? kdyz vim, ze pritel pak bude na psychiatra a bude brecet mesic nez se zase uklidni? nejradsi bych ji ji nikdy nevidela. ale pritel, nevim proc, je na ni porad nejakym zvlastnim zpusobem fixovany. chapu, ze je to jeho matka, ale bohuzel jen biologicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1058
20.7.12 15:11

Tak já mám taky otřesnou tchýni, ale na svatbu jsme ji teda osobně pozvat byli :nevim:
A ano, vždycky se na ni falešně usmívám, i když si myslím svoje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
20.7.12 15:12

A nemůžete si udělat svatbu jen se svědkama a pak jí to říct, že jste se vzali? Když se o nikoho nezajímá jak píšeš, tak jí to vadit nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
20.7.12 15:15
@Petrajan píše:
A nemůžete si udělat svatbu jen se svědkama a pak jí to říct, že jste se vzali? Když se o nikoho nezajímá jak píšeš, tak jí to vadit nebude :nevim:

ji to urcite vadit nebude, ale pritel by to nedal… :nevim: a nemuzu po nem chtit, aby ji nepozval, kdyz tak moc chce… ikdyz se opravdu bojim jak to nakonec dopadne, kdyz se s ni nebude nikdo bavit… to se zase pohadame jenom my dva… :roll:
a svatbu malou mit nmuzem… uz mame pres 40 lidi.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
20.7.12 15:17

Já jsem měla tu drzost, a řekla jsem ji, jestli chce ať příjde :oops: a přišla

• Citovat
  • Upravit
1112
20.7.12 15:18

Kdy bude přítel na psychiatra? Když ji pozvete a budeš se na ni falešně usmívat, nebo když se na ni budeš chtít vykašlat, nezvat ji, neusmívat se?

Myslím, že nejde o tchyni, jde o tvého nastávajícího. Má podle toho, co píšeš, hodně komplikovaný vztah k matce, který by si měl v zájmu nejen svém vlastním, ale i v zájmu fungující své rodiny (tedy on+ty+vaše dítě) pořešit, jinak to bude přinášet jen další a další komplikace. Pozvání na svatbu a její účast tam je jen maličkostí, nad kterou můžeš mávnout rukou, jestli ho miluješ, tak na tvém místě bych mu tu radost dopřála, ale chtěla bych, aby si to dál nějak vyřešil (a to řešení určitě nebude jednorázová záležitost, mohl by mu s tím pomoci psychoterapeut, rodinné konstelace, homeopatie… je spousta možností, jak řešit komplikované životní osudy - ale bezmocný měsíční pláč mezi ně teda určitě nepatří).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
20.7.12 15:18
@levmah28 píše:
Já jsem měla tu drzost, a řekla jsem ji, jestli chce ať příjde :oops: a přišla

ja bych nejradsi mela tu drzost ji rict, at se vubec neobtezuje… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
20.7.12 15:20

Moje tchyně přišla taky a jídlo co zbylo si sbalila a vzala domů do mražáku. Ačkoliv jsme ho platili my s manželem. Podotýkám, že se ani nezeptala, jestli si ho může vzít :cert:
Ale je fakt, že něco málo nechala i nám. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
20.7.12 15:22
@Aghata píše:
Kdy bude přítel na psychiatra? Když ji pozvete a budeš se na ni falešně usmívat, nebo když se na ni budeš chtít vykašlat, nezvat ji, neusmívat se?Myslím, že nejde o tchyni, jde o tvého nastávajícího. Má podle toho, co píšeš, hodně komplikovaný vztah k matce, který by si měl v zájmu nejen svém vlastním, ale i v zájmu fungující své rodiny (tedy on+ty+vaše dítě) pořešit, jinak to bude přinášet jen další a další komplikace. Pozvání na svatbu a její účast tam je jen maličkostí, nad kterou můžeš mávnout rukou, jestli ho miluješ, tak na tvém místě bych mu tu radost dopřála, ale chtěla bych, aby si to dál nějak vyřešil (a to řešení určitě nebude jednorázová záležitost, mohl by mu s tím pomoci psychoterapeut, rodinné konstelace, homeopatie… je spousta možností, jak řešit komplikované životní osudy - ale bezmocný měsíční pláč mezi ně teda určitě nepatří).

pritel je na psychiatra pokazde, kdyz se s ni vidi nebo ji jen slysi.
a ano, mas pravdu, byl kvuli tomuhle komplikovanemu vztahu uz dvakrat v psychiatricke lecebne, bohuzel, zrejme to porad nestacilo…
Uz nekolikrat mi slibil, ze bude pokracovat se svoji psycholozkou, homeopatika zasadne odmita… myslim, ze vi, ze to neni v poradku, nicmene, je dospely, nemuzu ho k nicemu nutit. zkousela jsem to, ale se zlou jsem se potazala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
20.7.12 15:24
@tanik1912 píše:
pritel je na psychiatra pokazde, kdyz se s ni vidi nebo ji jen slysi.
a ano, mas pravdu, byl kvuli tomuhle komplikovanemu vztahu uz dvakrat v psychiatricke lecebne, bohuzel, zrejme to porad nestacilo…
Uz nekolikrat mi slibil, ze bude pokracovat se svoji psycholozkou, homeopatika zasadne odmita… myslim, ze vi, ze to neni v poradku, nicmene, je dospely, nemuzu ho k nicemu nutit. zkousela jsem to, ale se zlou jsem se potazala…

Jestli to nechce řešit on, co by se stalo, kdybys to řešila ty?
Myslím tím, kdybys jeho matce řekla co si o ní myslíš a jak na tom on pokaždé je… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
20.7.12 15:25

Já bych se bála, že na svatbě udělá nejakou scénu a vše vám zkazí.

Byla jsem na svatbě kamarádky co má otce debila jsou s mámo rozvedeni, pozvala ho a on začal vyhazovat hosty, že se mu nelíbí oblek, košile jako u hostů atd… prostě kraviny a, že to on platí a musí to být perfektní(prý neplatil nic)nic takového jsem neviděla ani ve filmu bylo mi jí strašně líto jak hystericky brečela ve svatebním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
20.7.12 15:28
@Blanka S píše:
Já bych se bála, že na svatbě udělá nejakou scénu a vše vám zkazí.Byla jsem na svatbě kamarádky co má otce debila jsou s mámo rozvedeni, pozvala ho a on začal vyhazovat hosty, že se mu nelíbí oblek, košile jako u hostů atd… prostě kraviny a, že to on platí a musí to být perfektní(prý neplatil nic)nic takového jsem neviděla ani ve filmu bylo mi jí strašně líto jak hystericky brečela ve svatebním.

Tak tohle je už celkem síla 8o Bych nevěřila, čeho jsou lidi schopní na svatbě vlastních dětí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
20.7.12 15:30
@Suzume píše:
Jestli to nechce řešit on, co by se stalo, kdybys to řešila ty?
Myslím tím, kdybys jeho matce řekla co si o ní myslíš a jak na tom on pokaždé je… :nevim:

to uz jsem udelala… ztropila jsem takovou scenu, jakou vyskov jeste nezazil…Bohuzel jen koukala a myslim, ze to s ni vubec nehlo!!! napsala jsem ji stovky sms, kdy jsem se ji to snazila vysvetlit, jak strasne ublizuje vlastnimu synovi… nezmohla se ani na odpoved… odpovidal mi jeji opilecky pritel zpravami plnymi sprostych slov na moji a pritelovu osobu… K ni to vubec neponikne, ze dela neco spatne a nici tim cizi i zivoty svych deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
20.7.12 15:31
@Blanka S píše:
Já bych se bála, že na svatbě udělá nejakou scénu a vše vám zkazí.Byla jsem na svatbě kamarádky co má otce debila jsou s mámo rozvedeni, pozvala ho a on začal vyhazovat hosty, že se mu nelíbí oblek, košile jako u hostů atd… prostě kraviny a, že to on platí a musí to být perfektní(prý neplatil nic)nic takového jsem neviděla ani ve filmu bylo mi jí strašně líto jak hystericky brečela ve svatebním.

chudera! to je sileny… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
20.7.12 15:34
@Suzume píše:
Moje tchyně přišla taky a jídlo co zbylo si sbalila a vzala domů do mražáku. Ačkoliv jsme ho platili my s manželem. Podotýkám, že se ani nezeptala, jestli si ho může vzít :cert:
Ale je fakt, že něco málo nechala i nám. :pocitac:

hlavne, ze neco nechala i vam… :cert: no vazne omezenost nekterych lidi nezna mezi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová